Acara By: Nani Ramlee August 8, 2018 @ 4:00pm

Ladies, Jom Serbu Konsert Anuar Zain Di Singapura Oktober Ini!

Setelah kejayaan konsert pada tahun 2015 di Singapura, penyanyi sensasi Malaysia, Anuar Zain kini kembali ke pentas Singapura untuk persembahan satu malam yang istimewa dan pastinya memukau ramai.

Anuar Zain akan muncul dengan konsert terbaru beliau ANUAR ZAIN CINTA TAKKAN BERAKHIR LIVE IN SINGAPORE 2018 pada 26 Oktober 2018, teristimewa buat semua pencinta muzik serta peminat-peminat di Singapura dan serantau.

Sebagai penghibur dan penyanyi yang terkenal di rantau ini, populariti beliau tidak perlu dipertikaikan lagi sejak mula melibatkan diri di dalam industri seni pada usia 13 tahun lagi.

Beliau yang memenangi kategori Artis Lelaki Terbaik di Anugerah Planet Muzik 2017 terkenal dengan persembahan berkharismanya yang mengaluni lagu-lagu balada dengan penuh emosi dan penghayatan.  

Dengan kemenangan dan penghargaan yang diberi oleh Anugerah Industri Muzik, Anugerah Juara Lagu, Anugerah Planet Muzik serta pelbagai majlis anugerah lain di dalam industri muzik, vokal dan bakat nyanyian Anuar Zain telah meletakkan beliau di dalam liga yang teratas dan tersendiri seterusnya menjadikan beliau sebagai salah seorang penyanyi dan penghibur yang dikagumi di rantau ini.

Kerjaya dan kejayaan beliau di dalam industri muzik yang telah menjangkau lebih dari tiga dekad juga telah melahirkan peminat-peminat beliau yang setia dan tegar.

Bersiap sedia untuk dibuai dengan alunan suara merdu penyanyi terkemuka ini. Koleksi lagu lama dan juga yang terbaru pasti akan meninggalkan kesan buat peminat-peminat tersayang.

ANUAR ZAIN CINTA TAKKAN BERAKHIR LIVE IN SINGAPORE 2018 akan diadakan pada 26 Oktober 2018, 8.30 malam di The Start Theatre @ The Star Performing Arts Centre, Singapura.

Tiket-tiket dari SGD $228, $188, $158, $128 dan $98 (tidak termasuk yuran tempahan SISTIC) boleh didapati di semua outlet SISTIC, via hotline 63485555 dan juga secara online di www.sistic.com.sg mulai 3hb Ogos 2018.

Konsert ini dibawakan khas oleh Hype Records. Layari website dan Facebook Hype Records untuk sebarang maklumat lanjut.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Acara Thu, 16 Jan 2020

Tema petang musim panas pacu Ummiriaz ke persada antarabangsa

Potongan selesa, saiz apa pun boleh pakai!

Acara Thu, 30 Aug 2018

Mengandungi Antioksida Tinggi, Durian Belanda Adalah Makanan Baik Untuk Pesakit Kanser – Datuk Rosyam Nor

Beliau melancarkan produk minuman dan makanan tambahan berasaskan durian belanda.

Acara Wed, 23 May 2018

Jom Shopping Raya Di Festival Anggun Life Johor Bahru Pada 8 & 9 Jun Ini!

Festival Anggun Life akan temui anda di Johor Bahru pada 8 & 9 Jun ini.

Acara Fri, 13 Apr 2018

Jom Pi Gegaria Fest Di Amanjaya Mall, Sungai Petani Ahad Ini. Super Happening!

Rugi kalau tak pi sebab banyak booth serta aktiviti-aktiviti menarik yang boleh dilakukan di sana sepanjang hari. Gerenti memang tak bosan!

Acara Thu, 7 Jun 2018

5 Sebab Kenapa Anda Perlu Kunjungi Anggun Life

Anda wajib kunjungi Festival Anggun Life di Johor Bahru!

Acara Thu, 5 Sep 2019

Berbakat dan serba boleh, siapakah Artis Versatil Popular ABPBH 32?

Adakah Alif Satar bakal mengulangi sejarah?

Acara Thu, 15 Mar 2018

Gegaria Fest Serbu Zon Utara. Apa Lagi, Moh Ramai-Ramai Ke Meru, Ipoh 24 Mac Ini!

Festival yang menyatukan golongan belia ini bakal menggegarkan Dataran Amanjaya, Meru, Ipoh Perak pada 24 Mac ini dari jam 8 pagi hingga 11 malam.

| Live TV