SEMBANG ARTIS
MBUZZ
DRAMA SANGAT

Terma & Syarat

  1. 100% undian online
  2. Undian bermula dari hari Rabu, 28 Oktober 2020, 00:00 malam sehingga hari Isnin, 30 November 2020, 11:59 malam.
  3. Setiap pengguna boleh mengundi sebanyak 10 kali sehari untuk setiap alat peranti.
  4. Keputusan undian adalah muktamad.

Info Program

Buat julung kalinya, program hiburan sensasi TV3, Melodi & Drama Festival Kuala Lumpur digabungkan menjadi sebuah anugerah berprestij untuk meraikan 16 ikon hiburan (diundi 100% secara online).

Berbeza dengan acara anugerah yang sedia ada, Anugerah Melodi Drama Sangat mempertandingkan 16 kategori iaitu: Artis LOL Sangat, Stylo Sangat, Selebriti Sensasi Sangat, Selebriti Digital Sangat, Zero Kontroversi Sangat, Artis Laris Sangat, Penyanyi Mantap Sangat, Drama Sangat, Hero Sangat, Heroin Sangat, Antagonis Sangat, Couple Drama Sangat dan OST Drama Sangat. Manakala, untuk kategori Fan Club Happening Sangat, Skrip Drama Sangat dan Pengarah Drama Sangat akan diberikan di dalam program Melodi.

Soalan Lazim

Peminat boleh mengundi sepuluh kali setiap kategori setiap hari untuk setiap peranti.

Anda boleh mengundi setiap hari kerana sistem undi akan dikemas kini setiap hari.

Anda tidak perlu mengundi dalam setiap kategori. Setelah anda tekan UNDI untuk kategori tertentu, undian anda akan dikira.

Jangan lupa untuk menonton rancangan ini secara langsung Anugerah Melodi Drama Sangat di TV3 pada hari Jumaat, 18 Disember jam 9 malam dan menonton kandungan tambahan di www.tonton.com.my dan www.xtra.com.my