Advertisement
Celeb Buzz By: Mohd Fuad Mohd Noor April 5, 2018 @ 9:28am

“Aku Berkerja Demi Hidup” – Intan Liana Semakin Berani

Ada pelangi setelah hujan, begitulah situasi yang sesuai dikaitkan dengan ibu kepada dua anak, Intan Liana, bekas isteri kepada pemuzik bebas, Ude Wahid. Intan dan Ude telah sah bercerai pada 22 Mac 2018 yang lepas. 

 

Namun, perkara tersebut tidak pernah mematahkan semangat dia. Intan malahan tampak lebih berani membawa diri kehadapan demi anak-anaknya. Dengan jumlah seramai 270 ribu pengikut di Instagram, rezeki Intan semakin bertambah selepas apa yang berlaku pada dirinya. Intan juga akui, dia kerja demi hidup dan kerana tuhan. 

Kini, Intan bersyukur kerana mendapat tawaran yang tidak putus-putus terutamanya dalam dunia peragaan. Walaupun masih baru dalam dunia modelling, Intan tidak nampak kaku di hadapan kamera. Kalau korang tak percaya, jom kita usha Intan Liana dengan lebih dekat lagi!

Wah! Makin meletop Intan Liana sekarang kan? Apa pendapat korang? Apapun, semoga terus sukses dalam segala bidang yang diceburinya.

Ditulis oleh: Nur Nasuha

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 30 Oct 2019

老社区的新旧叠影

老社区的光影,正在消失中;但重生的希望,也在酝酿中;拎着回忆,抱着期望,我们共同迈步向前。

FEATURED Mon, 5 Feb 2018

DATO SITI NURHALIZA ADA AKAUN PALSU?

Sitizoners mengambil langkah melindungi penyanyi kesayangan mereka dengan memberi amaran kepada si pelaku yang tak bertanggungjawab itu. Jaga-jaga okay individu berkenaan, ramai yang sedang memerhatikan kamu!

Celeb Buzz Mon, 16 Jul 2018

Luar Biasa! KRU Studios Terus Menyengat Dengan Wheely

Di Malaysia, kami keluarkan serentak dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris. Kami faham dengan kehendak penonton di Malaysia terbahagi dua. Satu yang lebih cenderung kepada komedi melayu dan ada yang lebih kepada komedi berbahasa Inggeris

Celeb Buzz Wed, 28 Mar 2018

Is BTS’s Suga Really Dating Suran?!

BTS’s Suga and Suran are rumoured to be dating after a user found an Instagram posted by the latter.

Celeb Buzz Thu, 25 Jul 2019
Celeb Buzz Mon, 15 Oct 2018

‘ Lagu Allahyarham Peneman Jiwa Saya’, Menteri Kewangan Terkesan Kehilangan Saleem

Guan Eng menulis lagu-lagu nyanyian Saleem menjadi peneman jiwanya ketika aktif sebagai pemimpin pembangkang suatu ketika dahulu.

Celeb Buzz Tue, 20 Aug 2019
Celeb Buzz Tue, 7 Jan 2020
Celeb Buzz Sun, 18 Aug 2019

Wow…Tiket Konsert Exists Reunion Licin Habis!

Walaupun tiket konsert di Singapura sudah habis terjual, peminat dari negara itu masih boleh menonton persembahan Exist dengan membeli tiket konsert yang akan berlangsung di Stadium Malawati Shah Alam pada 28 September nanti.

Celeb Buzz Mon, 11 Mar 2019

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL