Advertisement
Celeb Buzz By: Salma Syahbuddin January 16, 2018 @ 8:39am

FARID KAMIL JALANI KESIHATAN MENTAL DENGAN SEGERA! – FADZIL ZAHARI

Adik Farid Kamil, Fadzil Zahari memberitahu mereka sekeluarga tidak akan melengah-lengahkan abangnya itu menjalani pemeriksaan kesihatan mental dalam masa yang terdekat. 

“Apa yang penting adalah kesihatan dalaman dan fizikal Farid. Selepas ini, baru kita bawa jumpa pakar untuk memeriksa keadaan kesihatan mentalnya,” katanya yang akan turut mempertemukan Farid dengan dua anaknya itu selepas sahaja dibebaskan.

Fadzil juga berharap agar tiada lagi pihak yang akan membuat apa-apa spekulasi berhubung kes abangnya ini kerana, kes ini masih lagi dalam siasatan pihak berkuasa.

“Syukur abang kami dibebaskan hari ini. Kami membawanya pulang. Harap buat masa ini rakan media memberinya ruang untuk bertenang. Pada masa sama, kami berharap tiada lagi individu yang mengeluarkan cerita mengelirukan. Segala-galanya sudah di peringkat mahkamah. Biarkan pihak berwajib jalankan tugas tanpa gangguan,” katanya.

Fadzil ditemui selepas prosiding mahkamah abangnya sebentar tadi.

| ARTIKEL Xtra

Celeb Buzz Mon, 22 Jul 2019

‘Syukur Peminat Belum Jemu’- Dayang Nurfaizah

Dayang yang menggayakan empat busana rekaan Datuk Rizalman Ibrahim juga berharap peminat yang tidak berkesempatan untuk menonton konsert di Istana Budaya dapat hadir di Singapura pada 28 Disember depan. 

FEATURED Tue, 1 Oct 2019

6 Fakta Tentang Serangga Bernama Lipas

Korang Takut Lipas? Baca ini

Celeb Buzz Sun, 5 Jan 2020

26 Jam Untuk Hasilkan Video Muzik ‘Hello’

Siapa dah tengok, angkat tangan!

FEATURED Wed, 20 Jun 2018

Pembantu Trump Undur Diri?

Nampaknya Joe juga mengucapkan selamat tinggal kepada presiden AS itu! Beliau juga menyertai senarai panjang bekas petugas yang mengundurkan diri dari Rumah Putih sejak beberapa bulan lalu, sama ada secara sukarela atau kerana dipecat.

FEATURED Fri, 16 Mar 2018

6 Best Classic Movies That You Cannot Miss On The HITS Channel!

De-stress with some old school favourites this weekend.

FEATURED Sun, 22 Jul 2018

Haruan Makan Anak, Budak Empat Tahun Dijadikan Pemuas Nafsu Bapa Sendiri!

Ajar si kecil anda dan terangkan bahagian private part yang tak boleh disentuh. Untuk para isteri di luar sana, sayangkan suami janganlah sampai kalau dia rogol anak sendiri, anda masih mahu mempertahankannya. Ada akan fikiran, sila gunakan! Ish geramnya.

Celeb Buzz Sat, 17 Aug 2019
Celeb Buzz Tue, 28 Aug 2018

Tak Kecil Hati Video Teater Kembang Layarku Jadi Bahan Ketawa

Mereka rasa itu jenaka, tapi sebenarnya banyak emosi dipertontonkan. Itu cuma sebahagian saja. Kalau mereka tonton pementasan penuh, mesti mereka faham

Celeb Buzz Wed, 13 Dec 2017

方逸华追思会 郑裕玲曾志伟等人现身

邵逸夫遗孀邵方逸华(六婶)上月22日病逝,享年83岁,其家人已于上月底为她举行过葬礼,昨天再在邵氏影城举行一场为时7小时的追思会。

Celeb Buzz Thu, 19 Jul 2018

Kiriman Bunga Tak Bermakna Bercinta

Hal ini turut diakui sendiri oleh Ruhainies namun pelakon Hello, Mr Perfect! ini menegaskan hubungan mereka hanya sekadar kawan. Dengar tu, Ruhainies masih single ya!

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL