Advertisement
Celeb Buzz By: SGMS Faida 09 April 2020 (04:36am)

‘ Macam Tercekik Sudu, Menyanyi Ke Bercakap Tu?”- Rozita Che Wan Sindir Pereka Fesyen Di IG?

Pelakon jelita Rozita Che Wan menyifatkan tindakan seorang pereka fesyen yang kini mencuba nasib sebagai seorang penyanyi sebagai tidak sesuai. 

Wanita yang lebih mesra disapa sebagai Che Ta ini memaklumkan individu berkenaan dahulunya pernah mengkritik selebriti bergelar pereka fesyen namnn si dia juga melakukan hal yang sama.

” Tak yah nyanyi lah kot…macam tercekik sudu ja… menyanyi ka bercakap tu? Buat baju pun ala-ala kata orang…eh.

” Dulu kami ingat designer ni pernah cakap, artis pun nak jadi fesyen designer, kononnya nak caras market depa. Tup-tup minggu lepaih kami dengar nak jadi penyanyi pulak,” katanya.

Isteri kepada pelakon Zain Saidin ini turut memberitahu dia tiada isu dengan pereka berkenaan.

” Chuppp no heart feelings. Kami takde isu dengan sapa-sapa pun…tapi daripada satu Malaya carut, baik kami carut dulu kot.

” Tak payahlah menyanyi…dah dengar lagu tu,” pesannya. 

Ehem..agak-agak korang boleh teka tak siapa pereka fesyen yang dimaksudkan? 

Kredit Gambar: IG Rozita Che Wan

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 22 Aug 2019

九皇爷诞的历史背景你知多少?

关于九皇爷的传说一直有多个版本,让《启航》带大家到雪隆地区历史最悠久的九皇爷宫庙,了解它的历史背景以及宗教习俗。

Celeb Buzz Mon, 13 Aug 2018

Pengaruh Eina Azman, Netizen Mula Rajin Masuk Dapur

Tidak menyangka rakaman video masakan yang dimuat naik menerusi laman Instagram milik Datin Paduka Eina Azman telah memberi pengaruh kepada ramai netizen untuk ke dapur.

Celeb Buzz Tue, 25 Jun 2019
Celeb Buzz Thu, 5 Sep 2019

Gara-gara Berat Badan, Aishah Tak Lalu Makan

Jangan sampai jatuh sakit ya?

Celeb Buzz Sat, 30 Jun 2018

Konsert Sulung Projector Band Di Quill Convention Centre 28 Julai Ini

Menarik di konsert itu nanti, Projector Band bakal mempersembahkan single terbaru berjudul Setia Menantimu. Harapannya agar peminat di luar sana setia menanti konsert sulung mereka ini nanti ya!

Celeb Buzz Sat, 23 Dec 2017

Dato Vida Pengumpul Tudung LV Terbanyak Di Dunia

Saya mengisytiharkan saya memiliki crumple shawl LV terbanyak didunia. Memang banyak tak terkira. Saya beli je. Tapi dah macam kain buruk.

Celeb Buzz Fri, 31 Aug 2018

Lavida Coin Tersenarai Dalam Amaran Pengguna Kewangan BNM

Senarai yang dikemas kini hari ini menyenaraikan syarikat dan laman web tersebut tidak diiktiraf atau diluluskan di bawah undang-undang dan peraturan oleh BNM.

Celeb Buzz Fri, 11 Jan 2019
Celeb Buzz Mon, 4 Feb 2019

‘Ramailah Muka Macam Muka Sufian Suhaimi’- Netizen Terkejut Gambar Intim Tersebar

Gambar yang diperoleh di akaun Twitter PenumpahTeh jelas memperlihatkan jejaka yang mirip pelantun Di Matamu ini sedang nyenyak tidur di sisi seorang wanita yang ditutup wajahnya.

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL