Advertisement
Celeb Buzz By: Mohd Fuad Mohd Noor April 11, 2018 @ 4:32am

Nabil Ahmad Ditawarkan Hubungan Seks?

Dalam dunia selebriti, pasti ada peminat yang sentiasa menyokong jatuh bangun artis kesayangan mereka. Tidak kurang juga yang terlalu taksub hingga melakukan perkara yang melampaui batas. Nabil Ahmad, pelawak dan pengacara juga ada berhadapan dengan peminat fanatiknya.

Berkerja dalam industri hiburan ini memang mempunyai cabaran yang tersendiri. Bergelar suami kepada Zira Ayub dan bapa kepada dua orang anak ini, Nabil tidak pernah goyah dengan dugaan yang diterima. Baginya, Zira sudah cukup sempurna dan tidak pernah memasang hasrat sama sekali untuk memadukannya.

Asam garam hidup sebagai suami isteri, pasti ada ujian dan cabaran. Antara ujiannya adalah Nabil sendiri pernah diajak oleh peminat fanatiknya untuk melakukan hubungan seks di sebuah hotel Mewah. Menurut Nabil, permintaan tersebut dihantar melalui aplikasi direct message instagram (DM). Biar betul?

Tambah Nabil, itu bukanlah kali pertama dia ditawarkan perkara sebegitu. Ada beberapa kali juga permintaan pelik peminat-peminat wanita khususnya, dianggap tidak masuk akal. Maka, tidak hairanlah jika dia berkongsi akaun instagram bersama isterinya @nabilzira. Bagi Nabil, dia tidak kisah untuk membiarkan isterinya mengawal mana-mana akaun laman sosialnya.

Bagi Nabil, sebagai seorang selebriti yang dikenali, keluarga adalah matlamat utama beliau. Apatah lagi mahu melakukan perkara yang boleh merosakkan hubungan rumahtangga beliau.

Jadi, diharap peminat Nabil tahu akan batas dan status Nabil sebagai suami orang. Minat artis itu perkara biasa, tetapi kena ada limit okay!

Ditulis oleh: Nur Nasuha

| ARTIKEL Xtra

FEATURED Thu, 2 Aug 2018

Selesai ‘Buat Kerja’, Perompak Ini Minta Maaf…

Setelah suspek beredar, mangsa mengemas rumah dan menjumpai satu nota permintaan maaf yang diletakkan lelaki terbabit di bahagian bawah pintu rumah mangsa. Hish, macam tu pun ada juga!

Celeb Buzz Wed, 5 Jun 2019

Sufi Rashid Teruja Tahun ini Tidak Bujang

Sufi Rashid berasa teruja kerana tahun ini merupakan tahun terakhir beraya berstatus bujang.

Celeb Buzz Fri, 4 Oct 2019
Hiburan Tue, 16 Jan 2018

Betulkah Mengandung? Gurau jer…

Mengidam tu hari-hari saya mengidam sebab saya ini memang kuat makan tetapi mengandung ke tidak…..

Celeb Buzz Mon, 11 Mar 2019

Sama Cantik, Sama Padan! Fasha Sandha Dan Aidil Aziz Panas Sarung Baju Kahwin?

Tak sabar rasanya nak tunggu Fasha Sandha dan Aidil kahwin, mesti letopppp kan?

Celeb Buzz Mon, 16 Dec 2019
Celeb Buzz Wed, 14 Aug 2019

‘Masih Ada’ Bukti Ewal, Akma Abdullah Belum Mengaku Kalah

Ewal & Akma tak bimbang penerimaan peminat!

Celeb Buzz Fri, 1 Feb 2019

Rush Hour 3 Bakal Ada Sambungan, Apa Kata Jackie Chan?

Tapi untuk Rush Hour 4, bila-bila sahaja saya bersedia. Tahun depan!,

Hiburan Mon, 4 Feb 2019

八度空间【除夕】新春节目时间表

八度空间2019己亥猪年【除夕】强档新春节目大放送!

FEATURED Wed, 17 Oct 2018

Nightstream is a New Game You Must Check Out

The game features multiple playable characters, each with their own personalities, motivations, and musical themes!

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL