Advertisement
Celeb Buzz By: Ms OO February 5, 2018 @ 2:40am

SIAPA RATU BAKAL HOS RANCANGAN POPULAR?

Pagi-pagi tadi sambil Miss Oo duduk bersantai sambil scroll instagram artis, datanglah kawan Miss Oo ni membawa perkhabaran, kononnya artis media sosial yang viral tu nak dijadikan Ratu program terhangat di Malaysia. Tapi, Miss Oo tak tahulah pula program tu program apa. Miss Oo cuba juga korek dengan kawan Miss Oo, si Joyah tu tapi biasalah budak nerd kan? Di katanya Miss Oo lagi senang nak dapatkan jawapan.

Siapa artis media sosial yang nak dijadikan Ratu tu? Haa.. Sebelum Miss Oo teruskan lagi, biar Miss Oo bagi hint sikit kat korang, ingat lagi tak kontroversi mengenai kononnya Ratu tu banyak sangat isu sejak beberapa bulan ni? Tapi, semestinya dia bukan Fathia Latiff tau! 

Kalau nama pun Ratu, dia mestilah seorang yang cantik, kulit mulus, putih gebu, pinggang kerengga dan semestinya kaya! Yang paling penting boyfriend Ratu kita ni handsome dan sado. Kau hado?

Kaya? Of course lah kaya! Kalau nak cerita pasal aset Ratu ni, memang tak habis sampai 7 keturunan lah dik. Ratu kita ni banyak business tau. Sebut je nak apa, nak bengkung? Nak emas? Ke, nak jadi jiran Dato Aliff Syukri pun jadi lahhh. 

Apapun, kita tunggu jelah program Ratu kita ni okay! Yang penting, uolss kerja jangan nak mengata! 

| ARTIKEL Xtra

Celeb Buzz Sat, 9 Jun 2018

Perangai Netizen Semakin Menjadi-Jadi, Jasmin Hamid Akui Terguris

Jangan takbur dengan ilmu yang kamu ada kerana Allah Maha Mengetahui. Jaga adab bila masuk rumah orang kalau kamu rasa kamu penuh Iman di dada…

Celeb Buzz Mon, 23 Dec 2019
Celeb Buzz Fri, 13 Dec 2019
Celeb Buzz Mon, 20 Aug 2018

Terima Kasih Peminat, Ayda Jebat Terharu!

Single Balada, Pinjamkan Hatiku yang telah dilancarkan setahun lalu kini mendapat tempat dihati peminat. Ayda Jebat akui terharu dengan sokongan peminatnya.

Celeb Buzz Fri, 2 Aug 2019

Farah Diana Mahu ‘Pancing’ Ernie Zakri

Tidak menolak merakam single bergenre ‘jiwang’.

Celeb Buzz Sun, 23 Dec 2018
Celeb Buzz Thu, 15 Mar 2018

Makhluk Penggoda Bukti Sajat Boleh Menyanyi?

Bagi Sajat, dengan terbitnya single Makhluk Penggoda ini mampu meletakkan beliau dalam industri muzik tanah air. Dan berharap, agar single pertamanya ini juga mendapat tempat dihati peminat-peminat beliau

Celeb Buzz Thu, 16 Aug 2018

Komen Negatif Netizen Macam Hiburan, Nabila Huda Tak Ambil Hati

Saya pakai scarf sebab malas nak menghias rambut.Saya pun jarang pergi majlis fesyen kecuali atas jemputan rakan rakan. Kalau ikutkan saya lebih suka duduk rumah sahaja.

Celeb Buzz Mon, 25 Jun 2018

Pelakon Jadi Pengacara, Alvin Chong Berdebar!

Bukan jual mahal untuk tak nak pergi, tetapi saya tidak mahu malukan diri. Saya juga takut tidak boleh beraksi spontan mengikut situasi seperti pengacara lain…

Celeb Buzz Thu, 9 Jan 2020

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL