Advertisement
Celeb Buzz By: Mohd Fuad Mohd Noor September 18, 2019 @ 3:22pm

Tular Gambar Jungkook Berpelukan, Big Hit Entertainment Bakal Ambil Tindakan!

Kecoh dalam kalangan peminat-peminat kumpulan terkenal Kpop iaitu BTS apabila sekeping gambar ahli termuda mereka berpelukan dengan seorang wanita tersebar!

 

Sumber oleh AllKpop

 

Kelab peminat kumpulan BTS iaitu Army mesti tengah bengang bila melihat foto tersebut kan?

Spekulasi ini semakin hangat diperkatakan berikutan sebuah foto yang diambil daripada rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang memperlihatkan Jungkook sedang memeluk seorang wanita.

Tapi, korang jangan risau sebab agensi pengurusan BTS iaitu Big Hit Entertainment telah tampil mengeluarkan kenyataan rasmi menafikan perkara tersebut.

Menurut AllKpop, pihak agensinya menegaskan wanita tersebut hanyalah kenalan yang secara kebetulan bertemu ketika dia sedang bercuti di Geoje Island dan mereka juga meluangkan masa bersama dengan rakan-rakannya lain.

Big Hit Entertainment bertegas akan mengambil tindakan undang-undang terhadap mereka yang mengganggu  kehidupan peribadi artis mereka.

“Kami akan siasat sama ada rakaman CCTV itu sengaja disebarkan atau dirakam secara haram. Kami juga bakal mengambil tindakan undang-undang terhadap pendedahan maklumat peribadi dan pencerobohan privasi,” kata pihak agensi tersebut.

Hopefully isu ini dapat settle dengan cepat.

Ditulis Oleh: Dina Azmi

| ARTIKEL Xtra

Celeb Buzz Tue, 14 Nov 2017

LAYAK KE, ALTIMET?

Ramai pihak yang cuba mempertikaikan keputusan juri pada pemilihan lagu AJL32 kali ini.

Celeb Buzz Thu, 5 Apr 2018
Celeb Buzz Thu, 1 Nov 2018

Transformasi Wajah Jadi Bualan Netizen, Apa Komen Alif Satar?

Agak-agak korang setuju tak dengan apa yang ditulis netizen? Betul ke duit boleh ubah segalanya?

Celeb Buzz Fri, 2 Feb 2018

ANAK JUTAWAN MALAYSIA KAHWIN!

Siapa yang tidak kenal dengan adik-beradik dari kumpulan Naza Group kan? Hari ini anak kepada jutawan, Tan Sri Nasimuddin Amin iaitu SM Faliq Nasimuddin dan Chryseis Tan iaitu CEO Berjaya Times Square dan juga anak […]

Celeb Buzz Wed, 27 Nov 2019

Amyra Rosli Dilarang Berlakon?

Masa yang terbaik untuk Amyra jaga kesihatan dan baby dalam kandungan tu ok.

Celeb Buzz Tue, 10 Mar 2020

Percaya Kahwin Lambat Dilabel ‘Andartu’, Kini Pengacara Terkenal Ubah Persepsi Soal Jodoh

Jangan sebab obses nak kejar umur, kahwin terburu-buru dan meluru..

FEATURED Thu, 26 Mar 2020

7 Petugas Istana Sah Positif COVID-19, Tuanku Agong Dan Raja Permaisuri Kini Jalani Tempoh Kuarantin

Semoga Tuanku Agong dan Raja Permaisuri Agong dilindungi sentiasa..

Celeb Buzz Fri, 11 Oct 2019

Kamal Cilok Terbabit Kemalangan, Kini Bergantung Pada Life Support Machine

Semoga yang terbaik buat Kamal dan Keluarga. Aaminn!

Celeb Buzz Wed, 27 Feb 2019

Demi Album Pertama, Ayda Jebat Sanggup Berulang Alik Ke Jakarta

Lama dah kita tak dengar Ayda bawakan lagu Balada kan? Good Luck Adik!

Celeb Buzz Wed, 1 Jan 2020

Jakarta Dilanda Banjir, Yuni Shara Pakai Boot Dalam Rumah

Semoga terus sabar, mungkin ada hikmahnya mbak Yuni!

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL