familuv By: Nani Ramlee December 10, 2019 @ 12:32pm

Lazada jamin kualiti susu formula terbaik untuk bayi

Seiring dengan era teknologi yang semakin berkembang canggih, aliran membeli-belah juga menyaksikan masyarakat sekarang lebih gemar membeli secara dalam talian.

Selain pendedahan kepada dunia Internet yang semakin meluas, faktor seperti menjimatkan masa, tidak perlu bersesak, membayar tol, petrol dan parkir juga membuatkan ramai masyarakat sekarang lebih cenderung untuk membeli secara dalam talian.

Bagaimanapun, sebagai pengguna bijak, produk atau perkhidmatan yang berkualiti tinggi merupakan antara keutamaan yang perlu dititik beratkan.

Memandang serius soal kualiti, platform e-dagang terkemuka, Lazada komited dalam menjanjikan yang terbaik untuk pelanggannya termasuklah menawarkan produk-produk yang tulen.

Ibu bapa kini tidak perlu risau untuk membeli susu formula secara dalam talian. Kredit gambar: Lazada Malaysia

Terbaru, Lazada menawarkan jaminan pulangan wang kepada pelanggan yang membeli susu formula di platformnya. Dengan jaminan susu formula yang lebih baik, ibu bapa kini tidak perlu lagi bimbang untuk membeli susu formula secara dalam talian.

Jaminan Susu Formula Lazada menjaminkan ketulenan produk dengan minuman tujuh bulan tarikh luput dari tarikh penghantaran. Ia merupakan inisiatif Lazada dalam memberi keutamaan terhadap kesejahteraan keluarga sekaligus memberi keyakinan kepada ibu bapa di Malaysia apabila membeli susu formula secara dalam talian.

lazada malaysia

Ketua Pegawai Eksekutif Lazada Malaysia, Leo Chow, optimis dalam menawarkan yang terbaik buat pengguna. Kredit gambar: Lazada Malaysia

“Masa adalah kemewahan untuk ibu bapa hari ini yang mencari penyelesaian yang cekap untuk gaya hidup mereka yang sibuk, tetapi tidak mahu berkompromi terhadap kesejahteraan dan keselamatan keluarganya. Mempunyai jenama lebih dipercayai di atas LazMall juga membolehkan ibu bapa memenuhi keperluan orang yang tersayang di semua peringkat penting dalam tahun pembentukan mereka,” kata Leo Chow, Ketua Pegawai Eksekutif, Lazada Malaysia.

Diperkenalkan pada Mac tahun lepas, Jaminan Susu Formula Lazada kini mempunyai 18 jenama susu yang dijual di LazMall antaranya Dutch Lady, PediaSure, Isomil, Similac, Anmum, Fernleaf, Dumex Mamil, Nestle dan banyak lagi. Jumlah ini adalah dua kali ganda lebih banyak berbanding tahun lepas.

susu formula lazada

Antara jenama susu formula yang terdapat dalam Jaminan Susu Formula Lazada. Kredit gambar: Lazada Malaysia

Dengan Jaminan Susu Formula Lazada yang melalui proses kualiti yang ketat, ibu bapa kini dapat menikmati kemudahan pembelian pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Ibu bapa juga kini lebih yakin menerima susu formula yang berkualiti tinggi dan asli sekaligus dapat memberikan yang terbaik untuk anak-anak.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

familuv Fri, 26 Oct 2018
familuv Tue, 2 Apr 2019

Ketahui makanan yang menyumbang kepada ADHD dalam kalangan bayi semasa mengandung

Omega 3 dan omega-6 dikatakan menjadi punca gangguan ADHD kepada bayi

familuv Wed, 28 Aug 2019
familuv Wed, 2 May 2018

Para Ibu Perlu Tahu, Aktiviti Melihat Cermin Bantu Rangsang Minda Bayi

Cubalah aktiviti melihat cermin bersama bayi anda, pasti akan merangsang minda mereka!

familuv Tue, 26 Mar 2019

Suami terminum susu isteri, apakah hukumnya dalam Islam?

Lelaki perlu ambil endah mengenai perkara ini.

familuv Tue, 4 Dec 2018

Nak Jadi Ibu Bapa Yang Penyabar? Elak Lakukan 5 Perkara Ini

Jika kerap memarahi anak, emosi mereka akan terjejas!

familuv Wed, 10 Oct 2018

Senarai Barangan Dapur Yang Boleh Memudaratkan Kesihatan Insan Tersayang

Pembiakan bakteria berlaku pada pengalas pemotong plastik yang terdapat banyak kesan torehan.

familuv Fri, 26 Jul 2019
familuv Tue, 12 Nov 2019

Hukum terminum susu isteri yang perlu suami tahu

Keliru dengan syarat anak susuan

familuv Wed, 20 May 2020

Contohi Agong dan Raja Permaisuri yang kerap berpegangan tangan

Kuasa sentuhan mampu meredakan kesakitan

| Live TV