Acara By: Fadzlena Jafar July 6, 2020 @ 4:18pm

Coli Everyday Summer Triumph tawar bahan lebih ringan bagi keselesaan wanita

Meskipun tersembunyi di sebalik pakaian, coli mempunyai fungsi paling penting kerana coli yang baik akan memberikan sokongan yang baik kepada payudara dan memastikan kebersihan serta perlindungan pada bahagian berkenaan.

Memahami keperluan itu, Triumph yang terkenal sejak dulu lagi sebagai pengeluar baju dalam khusus untuk wanita sentiasa melalukan inovasi bagi keselesaan si pemakai.

Terbaharu, jenama sinonim dengan wanita itu memperkenalkan himpunan baharu dengan inovasi terkini, Everyday Summer. Direka menggunakan LYCRA® FitSenseTM, coli ringan dan tidak kelihatan di sebalik pakaian ini menawarkan sokongan yang disasarkan.

Himpunan Triumph Everyday Summer yang llebih ringan dengan struktur menarik. (Gambar Triumph)

 

Teknologi LYCRA® FitSenseTM yang digunakan dalam bentuk cecair dan cetak saring ke atas fabrik jaring dan sangat ringan untuk memberi gaya serta fungsi yang diperlukan pada bahagian atas tubuh wanita.

Coli itu menyediakan zon tepat sokongan pada mangkuk dan kawasan sayap yang direka untuk keselesaan maksimum serta licin tanpa kesan.

Diinspirasikan oleh aliran keselesaan dan permintaan untuk coli dengan jahitan kurang berstruktur serta lebih versatil, Everyday Summer mempunyai mangkuk busa memori menjadikan ia coli yang ideal untuk cuaca panas seperti di Malaysia.

Lebih-lebih lagi Everyday Summer dihasilkan dengan kemasan yang licin dan menyokong, justeru sempurna untuk dipakai bersama kemeja-T atau gaun musim panas.

Rekaan coli terbaharu Triumph ini dihasilkan berdasarkan inovasi dalam penghasilan material yang lebih ringan.  (Gambar Triumph)

Coli dihias dan bergaya ini didapati dalam versi dawai sokongan penuh atau tidak berdawai dan didatangkan dalam dua pilihan warna hitam atau merah jambu muda. Padankan dengan celana pendek hipster untuk melengkapkan penampilan.

Koleksi baharu Everyday Summer akan berada di cawangan dan kedai atas talian di https://my.triumph.com/collections/everyday-summer pada harga bermula daripada RM229 (coli) dan  RM79.90 hingga RM89.90 (seluar dalam).

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sun, 19 Apr 2020
Eat Travel Fri, 29 May 2020
familuv Fri, 3 Aug 2018

5 Langkah Si Isteri Bijak Saat Berdepan Suami Berlaku Curang

Jangan biar atau abaikan suami anda yang curang kerana itu hanya memberikan mereka peluang untuk terus mencari kebahagiaan di luar.

familuv Tue, 19 May 2020

Rindu ibu bapa di kampung, jom jenguk mereka secara dalam talian

Kaedah mudah nyatakan kerinduan terhadap ibu bapa

Featured Sun, 3 Feb 2019
familuv Fri, 8 May 2020
Featured Tue, 12 May 2020
Featured Mon, 23 Jul 2018

Koleksi Kasut Paling Pelik Dari Serata Dunia. Ada Yang Sanggup Pakai?

Koleksi kasut paling pelik dari seluruh dunia.

Featured Thu, 8 Mar 2018

Pengeluar Barbie Lancarkan Koleksi Patung Berinspirasikan Ikon Wanita Sempena Hari Wanita Sedunia

Pengeluar barang mainan Mattel meraikan kaum Hawa dengan melancarkan patung-patung Barbie yang berinspirasikan ikon-ikon wanita dahulu dan kini dari seluruh dunia.

Featured Mon, 16 Jul 2018

Tragedi Telur Kari, Isteri Mati Ditembak Suami

Gara-gara enggan memasak kari telur seperti yang diminta oleh suami, seorang wanita mati ditembak.

| Live TV