Acara By: Fadzlena Jafar July 6, 2020 @ 4:18pm

Coli Everyday Summer Triumph tawar bahan lebih ringan bagi keselesaan wanita

Meskipun tersembunyi di sebalik pakaian, coli mempunyai fungsi paling penting kerana coli yang baik akan memberikan sokongan yang baik kepada payudara dan memastikan kebersihan serta perlindungan pada bahagian berkenaan.

Memahami keperluan itu, Triumph yang terkenal sejak dulu lagi sebagai pengeluar baju dalam khusus untuk wanita sentiasa melalukan inovasi bagi keselesaan si pemakai.

Terbaharu, jenama sinonim dengan wanita itu memperkenalkan himpunan baharu dengan inovasi terkini, Everyday Summer. Direka menggunakan LYCRA® FitSenseTM, coli ringan dan tidak kelihatan di sebalik pakaian ini menawarkan sokongan yang disasarkan.

Himpunan Triumph Everyday Summer yang llebih ringan dengan struktur menarik. (Gambar Triumph)

 

Teknologi LYCRA® FitSenseTM yang digunakan dalam bentuk cecair dan cetak saring ke atas fabrik jaring dan sangat ringan untuk memberi gaya serta fungsi yang diperlukan pada bahagian atas tubuh wanita.

Coli itu menyediakan zon tepat sokongan pada mangkuk dan kawasan sayap yang direka untuk keselesaan maksimum serta licin tanpa kesan.

Diinspirasikan oleh aliran keselesaan dan permintaan untuk coli dengan jahitan kurang berstruktur serta lebih versatil, Everyday Summer mempunyai mangkuk busa memori menjadikan ia coli yang ideal untuk cuaca panas seperti di Malaysia.

Lebih-lebih lagi Everyday Summer dihasilkan dengan kemasan yang licin dan menyokong, justeru sempurna untuk dipakai bersama kemeja-T atau gaun musim panas.

Rekaan coli terbaharu Triumph ini dihasilkan berdasarkan inovasi dalam penghasilan material yang lebih ringan.  (Gambar Triumph)

Coli dihias dan bergaya ini didapati dalam versi dawai sokongan penuh atau tidak berdawai dan didatangkan dalam dua pilihan warna hitam atau merah jambu muda. Padankan dengan celana pendek hipster untuk melengkapkan penampilan.

Koleksi baharu Everyday Summer akan berada di cawangan dan kedai atas talian di https://my.triumph.com/collections/everyday-summer pada harga bermula daripada RM229 (coli) dan  RM79.90 hingga RM89.90 (seluar dalam).

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 3 Sep 2018

Jangan Tidur Dengan Gaya Ini Jika Tak Nak Nampak Lebih Tua

Gaya tidur pun boleh buatkan kulit muka anda berkedut!

Eat Travel Tue, 8 Jan 2019

Ramalan waktu bunga sakura mengembang di Jepun untuk 2019

Ketahui bila dan di mana anda patut pergi untuk menikmati pemandangan indah.

Eat Travel Sun, 26 Apr 2020

Terasa seperti aristokrat, begitulah angkuhnya perasaan bermalam di dalam kereta api mewah ini

Teruja dengan keindahannya, teruja juga dengan harga tiketnya!

Featured Sat, 14 Jul 2018
Featured Sun, 7 Oct 2018

Jika Kereta Anda Terperangkap Dalam Banjir, 5 Perkara Ini Wajib Anda Buat!

Jangan sesekali hidupkan enjin kereta anda jika terperangkap dalam banjir.

Featured Thu, 20 Feb 2020

Tapak pengebumian RM300,000, San Diego Hills hanya untuk golongan ‘have-have’!

Harga kubur boleh beli beg tangan Gucci dan sebuah rumah!

Featured Fri, 24 Apr 2020
Featured Wed, 3 Jun 2020

| Live TV