Featured By: Shaidah Shafie November 9, 2019 @ 4:20pm

Dapatkan Kotak Bertuah Botaneco Garden, hanya pada 11 November sahaja!

Kotak Bertuah Botaneco Garden daripada Guardian berharga RM50 ditawarkan pada 11 November sahaja. Foto: Guardian.

Tarikh 11 November mungkin tidak ada apa yang istimewa bagi kita, tetapi berikutan keunikan nombor 11.11.2019 itu membuatkan pelbagai pihak mengambil peluang untuk mengadakan jualan istimewa dengan menawarkan harga menarik sama ada di gedung beli-belah atau jualan atas talian.

Antaranya kedai yang memasarkan produk kecantikan dan penjagaan diri, Guardian, turut memperkenalkan Kotak Bertuah pada 11 November bagi meraikan Single Day yang diadakan bersempena dengan pelancaran rangkaian produk penjagaan rambut dan badan terbaharunya, Camellia dan Rice Oils Boaneco Garden.

Cho menunjukkan kotak berisi produk Botaneco Garden berharga RM50 dengan nilai barangan RM100. Foto: Guardian.

Pengarah Pemasaran, Kesihatan dan Kecantikan Asia Tenggara Guardian Health and Beauty Sdn Bhd, Cho DoYun, berkata Botaneco dipilih sebagai produk yang akan dimuatkan di dalam Kotak Bertuah ditawarkan Guardian.

“Rangkaian produk Camellia dan Rice Oils Botaneco Garden yang baharu ini terdiri daripada syampu, perapi minyak rambu, perawat rambut, buih mandian, losen badan dan krim tangan yang diilhamkan daripada semula jadi. 

“Produk ini juga mendapat sambutan meluas dan mempunyai pelanggan setia sekali gus menjadikannya sebagai Kotak Bertuah yang cukup ideal,” katanya dalam satu kenyataan media yang dikeluarkan, baru-baru ini.

Guardian adalah rangkaian kedai kesihatan, kecantikan dan penjagaan diri yang memulakan operasinya di sebuah ruang seluas 200 kaki persegi di The Weld, Kuala Lumpur pada 1967 dan kini memiliki 440 rangkaian kedai seluruh negara.

Jenama itu diwujudkan untuk memenuhi keperluan komuniti terhadap produk farmaseutikal, kesihatan dan kecantikan yang berkualiti serta bersifat eksklusif. Keunikan Guardian membuatkan jenama itu menerima anugerah Brand Excellence daripada BrandLaureate Award dua tahun berturut-turut iaitu pada 2016 dan 2017.

Kotak Bertuah Botaneco Garden ditawarkan Guardian sesuai dijadikan pemberian untuk rakan dan ahli keluarga. Foto: Guardian.

Cho berkata, rangkaian Boaneco Garden dihasilkan daripada inspirasi alam semula jadi bertujuan memenuhi keperluan penjagaan rambut dan kulit pengguna Asia.

“Ramuannya dihasilkan daripada bahan organik dan disahkan mesra alam (ECO) dengan formulasi bebas bahan kimia serta pakej yang boleh dikitar semula.

“Memandangkan semakin ramai rakyat Malaysia mengamalkan gaya hidup mesra alam, produk Botaneco Garden dilihat sesuai dengan keperluan dan gaya hidup mereka,” katanya.

 

Kejutan dalam Kotak Bertuah

Kotak Bertuah ditawarkan Guardian pada 11 Novermber ini sahaja adalah yang pertama daripada jenama penjagaan kesihatan ini dan diyakini menjadi kejutan istimewa kerana pelanggan akan menerima nilai berganda selain menjadi antara yang pertama mencuba rangkaian produk ini.

Kotak Bertuah yang diilhamkan dari Korea dan popular di Jepun serta China itu boleh didapati di semua cawangan  Guardian pada harga RM50 sahaja meskipun nilai sebenar barangan di dalam kotak antara RM100 sehingga RM150 terdiri daripada produk kesihatan dan kecantikan bersaiz penuh.

Produk penjagaan diri Botaneco Garden yang boleh  didapati di Guardian seluruh negara. Foto: Guardian.

Produk rangkaian Camellia dan Rice Oils Botaneco Garden dijual pada harga RM20.70 (500 ml) untuk syampu yang sesuai bagi rambut rosak dan perapi rambut (500 ml), manakala minyak rambut (95 ml/RM19.60) dan  perawat rambut (225ml/RM16.50).

Untuk penjagaan badan pula, buih mandian boleh didapati pada harga RM20.70 (500ml), losen badan (RM16.90/400ml) dan krim tangan (60gm/RM9.80).

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 11 Jan 2018

Warna Pengaruhi Kesihatan

Percaya atau tidak, warna memainkan peranan yang amat penting untuk mendapatkan tubuh yang sihat. Pada hari ini, terapi warna atau Chromotherapy merupakan alat penting untuk rawatan penyembuhan di mana ia dipercayai boleh memulihkan penyakit dan […]

Oh Lawa Mon, 22 Oct 2018

STAILOZ, Inner Tudung Dengan Teknologi ‘Titan Tech’ Yang Memberi Kebaikan Pada Tubuh

Pereka terkenal Kem Salleh pilih inner tudung
dengan pembuatan berteknologi sebagai modul perniagaannya.

Featured Tue, 20 Mar 2018

Bila Masa Yang Paling Sesuai Untuk Buang Air Di Atas Kapal Terbang? Ini Jawapannya

Memang tak syok bila anda berada 30,000 kaki di udara dan tiba-tiba terasa macam nak buang air. Kalau flight anda sejam je, bolehlah tahan lagi.

Featured Fri, 16 Apr 2021

Rentas Negeri Ke Majlis Kahwin Penyebab Kluster Baru

Semakin hari kes semakin meningkat..

Featured Thu, 8 Jul 2021

Nia Ramadhani Dan Suami Ditahan Polis, Akui Ambil Syabu Sejak 5 Bulan Lalu

Aktres jelita Indonesia, Nia Ramadhani dan suaminya Ardi Bakrie dilaporkan ditahan oleh pihak polis hari ini berhubung dakwaan terlibat dengan penyalahgunaan dadah. Menurut sumber berita Indonesia, perkara itu diakui sendiri oleh pasangan suami isteri itu ketika […]

Featured Sun, 19 Apr 2020

Kaji Selidik Solidariti fokus empat regimen rawatan COVID-19

Pesakit turut dikenal pasti sertai kajian

Featured Wed, 16 Jan 2019

Bayi ini dipilih sebagai model kempen jenama syampu terkemuka kerana rambutnya!

Rasanya dialah model tercomel dalam sejarah iklan syampu.

Eat Travel Thu, 22 Aug 2019

Resipi daging yang pasti buat anda kecur liur!

Mudah untuk disediakan, paling penting sedap!

Featured Wed, 29 Apr 2020
Featured Thu, 23 Sep 2021

| Live TV