Featured By: Fadzlena Jafar June 12, 2020 @ 5:26pm

Kohler lancar himpunan suai padan kepala paip untuk kegunaan di rumah

Jika anda sedang merancang untuk ubah suai tandas atau kabinet dapur, antara peralatan yang perlu diberi perhatian ialah kepala paip yang akan menjadi titik tumpu kerana paling sering digunakan.

Antara kriteria yang perlu diambil kira apabila memilih kepala paip untuk sinki adalah bentuk, bahan dan kesesuaian dengan rekaan kabinet atau tandas.

Paling penting, pastikan pilihan anda itu tampak moden dan cantik, namun pastikan juga komponen yang digunakan mudah serta pelbagai guna.

Rekaan minimalis tetapi berfungsi daripada Kohler.

Bagi tujuan itu, jenama terkenal Kohler melancarkan himpunan baharu kepala paip yang memberi peluang kepada pengguna untuk memilih sendiri komponen yang bersesuaian dengan cita rasa pengguna.

Jika sebelum ini kebanyakan peralatan sinki datang dengan satu pakej lengkap, himpunan yang dinamakan Components itu memberi peluang kepada pengguna memilih sendiri komponen yang digemari, sekali gus memberikan sentuhan akhir yang unik kepada penggunanya.

Rekaan dihasilkan memudahkan pengguna.

Himpunan baharu itu mempunyai komponen pelbagai fungsi yang memudahkan kerja seharian dengan menawarkan rekaan moden dan berinovasi tinggi.

Antara ciri menarik himpunan kepala paip Components Kohler ini adalah kawalan tepat bagi pengaliran dan suhu air, pengendalian yang lebih lancar dengan pergerakan magnet dan lapisan berlamina yang memastikan pengaliran air secara organik.

Pengguna boleh menghasilkan reka bentuk khusus berdasarkan rekaan pilihan masing-masing hanya dengan mengikuti tiga langkah ini:

Pelbagai komponen untuk suai padan.

1. Pilih muncung paip (spout)

Pengguna boleh memilih muncung yang diminati untuk sinki dan mandian daripada model Row yang menampilkan gaya moden, Ribbon yang kelihatan seperti riben dan Tube yang berbentuk silinder.

2. Pilih pemegang

Komponen ini menawarkan pelbagai bentuk seperti Rocker, Oyl, Industrial dan Lever yang menampilkan rekaan kontemporari menggunakan bahan terbaik.

3. Pilih sentuhan akhir

Bagi sentuhan akhir, pengguna boleh menjadikan tandas tampak moden dan menarik dengan memilih bahan daripada Polished Chrome, Vibrant French Gold, Vibrant Rose Gold, Vibrant Titanium, Vibrant Modern Brushed Brass dan Matte Black.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Cahaya Mata Tue, 22 Mar 2022

“Susahnya Nak Dapat Awak Ni..” – Elizad Shariffudin Jalani Rawatan IVF Kali Kedua

Semoga segala urusan dipermudahkan olehNya serta buat wanita yang turut mencuba untuk hamil didoakan agar terus kuat semangat!❤️🌹😘

Featured Fri, 30 Nov 2018

Sepasang Mata Besar Memang Menawan, Tapi Risikonya Mungkin…Sindrom Axenfeld Rieger

Sindrom Axenfeld Rieger bukan saja menjejaskan penglihatan tetapi menyebabkan kecacatan fizikal.

Featured Wed, 8 Apr 2020
Featured Wed, 21 Jul 2021

“Kalau Letak Orang Cakap, Tak Letak Pun Orang Cakap”- Tak Kongsi Foto Di Media Sosial, Siti Nurhaliza Dah Terima Vaksin

Isu selebriti dan suntikan vaksin semakin hari semakin mendapat perhatian ramai. Terbaru, penyanyi no 1 negara iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza memberitahu bahawa dirinya telah mendapatkan vaksin melalui Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan. Walaupun sudah menerima suntikan,

Gaya Hidup Fri, 23 Feb 2018

5 Perkara Anda Lakukan Tanpa Sedar Yang Boleh Merosakkan Kulit Wajah

Tahukah korang, perkara yang selalu korang buat setiap hari tanpa disedari boleh menjejaskan kulit wajah dan membuatkan korang nampak lebih tua daripada usia.

Featured Mon, 13 Apr 2020

Cara rawat demam anak tanpa perlu ke klinik. Nombor 3 terbukti berkesan!

Kaedah alternatif diamalkan sejak zaman-berzaman

Featured Tue, 17 Jul 2018

Tak Suka Makan Durian? Anda Mungkin Ubah Fikiran Selepas Ketahui Khasiat Raja Buah Ini

Anda boleh mula ‘jinak-jinakkan’ diri dengan meminati dan makan buah durian selepas membaca manfaatnya.

Featured Thu, 23 Jun 2022

| Live TV