Featured By: Ad Ops November 9, 2018 @ 10:00am

Kylie & Kendall Jenner Lancarkan Rangkaian Beg Tangan, Harganya Boleh Tahan Murah!

Dulu, bila Kylie Jenner pertama kali buka bisnes dan nak lancarkan produk lip kit miliknya, orang ramai tak sangka yang dia akan menjualnya dengan harga sebanyak $29.

RM121 untuk satu lipstick dengan satu lipliner – mahal gila! Yalah, kalau dah selebriti, mestilah kena letak harga standard selebriti, ye dak? Tapi masalahnya orang-orang yang tak berkemampuan, tak dapatlah nak merasa.

Tak apa, tak apa. Nampaknya Kylie dah dapat hint yang harga itu over sangat, kerana produk terbarunya berharga lebih murah daripada yang dijangka dan berpatutan.

Usahawan muda ini telah bekerjasama dengan kakaknya Kendall untuk lancarkan koleksi beg tangan eksklusif untuk Walmart, sebuah pasaraya terkenal di Amerika. Ia dipanggil “Kendall + Kylie for Walmart”. Dengar nama saja orang dah tahu siapa.

Yang menariknya, tiada apa yang berharga lebih daripada $40 (RM166). Kebanyakan item di dalam rangkaian ini berharga sekitar $27 (RM112). Okaylah tu, sekurang-kurangnya tak ada yang sampai RM500.

Tapi walaupun barangannya murah-murah, adik-beradik jelita ini telah all-out untuk koleksi ini. Ia merangkumi pelbagai jenis beg, termasuklah purse yang nampak simple, beg sandang yang lip-lap warnanya serta fannypack yang stylo.

Design produk-produk ini pun nampak chic tapi trendy, sesuai sangat untuk anak-anak muda. Jadi memang kenalah dengan harganya yang rendah.

Jom lihat beg-beg yang terdapat dalam koleksi ini.

Foto: Walmart

Boleh tahan cantik, juga ya? Ada yang nampak simple, tapi mungkin orang akan beli juga kerana ada logo “Kendall + Kylie”. Nampak tak?

Sumber: Seventeen

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Acara Fri, 13 Sep 2019

Koleksi Musim Luruh-Sejuk 2019 Triumph mengujakan!

Lebih anggun dan bergaya dengan Triumph!

Featured Sat, 3 Nov 2018

Kafe Starbucks Pertama Berkonsepkan Kontena Ini Memang Cool Habis!

Hualien Bay Mall Starbucks ini mengenengahkan 29 kontena.

Acara Fri, 4 Oct 2019

Gaun indah persalinan istimewa raja sehari

Semuanya cantik, pasti pemakainya tambah anggun!

Featured Fri, 11 May 2018

Wahai Para Ibu, Jangan Pernah Rasa Bersalah Lakukan 6 Perkara Ini

Mungkin anda rasa bersalah melakukan 5 perkara ini kepada anak ada.

Featured Tue, 5 Nov 2019
Featured Fri, 16 Apr 2021

“Kurang Ajar!” -Ashraf Muslim Luah Rasa Kecewa Iklan Judi Hari Raya Persenda Agama Islam

Baru baru ini tular sebuah video yang menggunakan lagu raya untuk mempromosikan aktiviti perjudian. Perkara tersebut telah menimbulkan kemarahan orang ramai kerana dilihat mempersendakan ajaran agama Islam. Salah screenshot tadi. Ni iklan Raya dari company […]

Featured Wed, 22 Apr 2020

Cara solat tarawih di rumah buat golongan wanita dan ibu-ibu

Solat di rumah adalah lebih afdal untuk wanita

Featured Wed, 13 Oct 2021

Hadir Ke Mahkamah Syariah Bersama Suami, Siti Saleha Fail Tuntutan Cerai

Pergolakan rumah tangga aktres jelita, Siti Saleha menjadi persoalan ramai apabila pelakon itu didakwa hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Klang, Selangor pada pagi Rabu bagi sebutan kes perceraiannya. Menurut laporan sebuah portal, prosiding dilakukan di […]

Featured Fri, 11 May 2018

Selebriti Tempatan Ucap Tahniah Buat Tun M, Perdana Menteri Ke-7

Kegembiraan turut dikongsikan oleh selebriti-selebriti tempatan apabila Tun Mahathir menang dan bergelar Perdana Menteri yang ke-7.

Featured Fri, 1 Oct 2021

BPR Tambahan: Semak Tarikh Rasmi & Jumlah Bayaran Mengikut Kategori Oktober Ini

Umum maklum, penerima BPR yang telah lulus rayuan akan menerima pembayaran pada 28 September bagi bank BSN, manakala bagi bank-bank lain pula bermula pada 4 Oktober 2021. Semakan status bayaran boleh dibuat melalui laman web […]

| Live TV