Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Featured By: Bibi Ramli June 12, 2019 @ 4:00pm

Peminat Harry Potter kini boleh bergaya dengan kasut Vans bertemakan Hogwarts!

Walaupun siri filem dan buku Harry Potter sudah lama berakhir, jalan ceritanya yang penuh dengan magis masih terpahat di hati peminat.

Jika anda antara peminat tegar harry Porter, cara terbaik bagi menonjolkannya adalah dengan memakai item pakaian yang berinspirasikan Harry Potter.

Tidak lama lagi anda bolehlah berbuat demikian dengan koleksi fesyen terbaharu Vans, antara pengeluar kasut terkemuka di dunia.

Menurut Cosmopolitan, Vans berkolaborasi dengan Warner Bros.Consumer Products untuk menghasilkan koleksi kasut HARRY POTTER X VANS  yang diinspirasikan oleh dunia Harry Potter.

Nama dan gayanya berdasarkan setiap kumpulan rumah pelajar di Hogwarts, iaitu Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw dan Hufflepuff.

Kasut-kasut ini juga dihasilkan secara eksklusif mengikut model kasut klasik daripada Vans, iaitu Sk8-Hi (Gryffindor), Era (Slytherin), Authentic (Ravenclaw) dan Classic Slip-On (Hufflepuff).

Lihatlah sendiri reka bentuknya di bawah dan pilih yang mana yang anda ingin “accio” dan miliki.

Untuk melengkapi koleksi istimewa ini, HARRY POTTER X VANS juga ada mengeluarkan barangan tambahan seperti pakaian dan aksesori yang juga mempamerkan tema yang sama.

Ada kemeja T, beg galas, stoking, jaket dan juga hoodie yang boleh dipadankan dengan aneka kasut Hogwarts. Kasut dengan tema selain rumah Hogwarts pun ada!

Semuanya cantik-cantik!

Tidak kiralah bagaimana rupanya pun, koleksi ini pasti akan menggembirakan semua peminat kasut Vans dan dunia keajaiban Harry Potter.

Ihsan foto: Vans

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 11 May 2018

Selebriti Tempatan Ucap Tahniah Buat Tun M, Perdana Menteri Ke-7

Kegembiraan turut dikongsikan oleh selebriti-selebriti tempatan apabila Tun Mahathir menang dan bergelar Perdana Menteri yang ke-7.

Featured Tue, 8 Oct 2019
Featured Sun, 11 Apr 2021

KKM Diminta Umum Keputusan Rentas Negeri Lebih Awal Sempena Aidilfitri

Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) diminta untuk melakukan keputusan membenarkan Pergerakan rentas negeri lebih awal sempena Hari Raya Aidilfitri. Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata pengumuman lebih awal akan memudahkan orang ramai membuat […]

Featured Wed, 31 Jan 2018

Obses

Minat mendalam berkenaan sesuatu hobi tidak dikategorikan obses selagi tidak ia tidak mengganggu rutin seharian dan tidak memberi impak kepada pekerjaan atau pelajaran serta tidak menyebabkan impak negatif kepada pergaulan sosial.

Featured Mon, 23 Dec 2019

8 teknik pertolongan cemas asas yang anda wajib tahu

Anda boleh selamatkan nyawa seseorang dalam situasi yang cemas.

Featured Thu, 18 Mar 2021

Pendaftaran Tanggungan MySejahtera Buat Warga Emas Bakal Dilancar Esok

Bagi memudahkan proses pendaftaran vaksin bagi warga emas, kerajaan akan melancarkan elemen baharu dikenali sebagai Pendaftaran Tanggungan dalam aplikasi MySejahtera. Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), Khairy Jamaluddin berkata, elemen berkenaan yang sebelum ini […]

familuv Fri, 9 Nov 2018

Anak Tak Nak Makan Sayur? Buat Trik Homemade Sosej Ayam Sayur Ini

Sosej ini boleh direbus ataupun digoreng!

Oh Lawa Fri, 28 Dec 2018

If You Need Some Luck For 2019, See What Colour Underwear You Have On

… when the clock strikes midnight on New Year’s.

Featured Fri, 13 Sep 2019
Featured Wed, 17 Jul 2019

| Live TV