Featured By: Shaidah Shafie March 16, 2020 @ 11:38am

Rekaan inovatif kasut ECCO penuhi impian penggemar fesyen

Kasut yang selesa dipakai akan membawa anda ke mana sahaja. Bagi kebanyakan atlet umpamanya, selain teknik yang betul, penggunaan kasut yang bermutu antara faktor kejayaannya.

Bagi penggemar kasut, jenama ECCO antara yang sering menjadi pilihan. Bukan sahaja rekaan kasutnya yang memenuhi keperluan pengguna, tetapi gaya yang dihasilkan tampak moden dan inovatif.

Jenama global itu, membuka cawangan terbaharunya di pusat beli-belah KLCC, baru-baru ini menjadikan jumlah keseluruhan butik konsep itu kini 2,250 di seluruh dunia.

Butik ECCO Prime yang terletak di KLCC menyediakan pelbagai kasut rekaan kontemporari.

Pengurus Besar ECCO Shoes Singapura dan Malaysia, David To, berkata dengan pelancaran butik konsep jenama berkenaan di Kuala Lumpur, pihaknya berharap dapat memenuhi keperluan penggemar jenama itu.

“Kami melihat ECCO mempunyai peluang yang besar untuk terus berkembang di sini dan memperluaskan lagi perniagaan.

“Dengan pelancaran butik konsep ECCO Prime pertama di Malaysia ini juga, kami sebenarnya meneruskan pengukuhan jenama dan membina perhubungan dengan pelanggan yang sentiasa menghargai serta menyokong kami,” katanya dalam satu kenyataan media, baru-baru ini.

ECCO Prime membawa elemen Scandinavian yang santai, semula jadi dan gaya hidup negara berkenaan yang mengutamakan keselesaan dalam apa jua perkara.

Rekaan yang santai, tetapi kreatif menjadikan kasut ECCO pilihan ramai.

Antara produk ECCO yang mendapat sambutan penggemar label itu di seluruh dunia ialah kasut ECCO yang ditawarkan dalam rona alam seperti oak dan kelabu.

David berkata, jenama itu bukan sahaja menawarkan produk yang berkualiti, tetapi juga memastikan pelanggan mengalami pengalaman istimewa ketika membeli produk ECCO.

“Sempena pembukaan stor konsep pertama di KLCC ini, pelanggan yang berbelanja dalam jumlah tertentu akan menerima sampul pasport ECCO yang diperbuat daripada kulit.

“Tawaran ini hanya terbuka kepada pelanggan yang berbelanja di butik  konsep kami sebelum 18 Mac. Selebihnya mereka tertakluk kepada syarat tertentu,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 28 Nov 2018

Jom Lihat Aktres Cantik Manis Ini Melukis Beg Tangan. 7 Jam Untuk Siapkan 1 Beg!

Cantik dan berbakat besar. 1 pakej lengkap buat Heart!

Featured Tue, 4 May 2021

Pembayaran BPR Fasa Kedua Bermula 7 Mei Ini, Cara Semak BPR

Pembayaran bagi Bantuan Prihatin Rakyat fasa kedua yang memperuntukkan belanjawan sebanyak 2.75 bilion bakal dilaksanakan pada 7 Mei ini. Menurut Menteri Kewangan, Datuk Seri Tengku Zafrul bantuan ini akan memanfaatkan 3.6 juta isi rumah , […]

Featured Sun, 19 Apr 2020

Atiqah ajak masyarakat teroka misteri gua di Malaysia

Gua sumber biodiversiti penting untuk hidupan

Featured Thu, 22 Nov 2018

G-Shock Realisasi Figura Optimus Prime Dalam Bentuk Jam Tangan, Memang Gerek!

Figura Optimus Prime ini juga boleh bertukar kepada dua mod, ‘Robot Mode’ dan juga ‘Pedestal Prime Mode’.

Eat Travel Thu, 26 Apr 2018

Kalau Nak Suami Puji Lebih, Cuba Buat Cheesekut Ini

Sedapnya cheesekut ini kalau dimakan bersama orang-orang tersayang!

Oh Lawa Fri, 17 Aug 2018

Azhar Zainal Pecah Tembok Diskriminasi Fesyen Untuk Golongan Plus Size

Fashion for all satu statement yang jelas membuktikan bahawa tiada limitasi saiz tubuh dalam berfesyen dan tidak seharusnya wujud diskriminasi terhadap golongan plus size.

Acara Thu, 20 Feb 2020
Eat Travel Mon, 13 Jan 2020
Featured Wed, 13 May 2020

| Live TV