Featured By: Shaidah Shafie March 16, 2020 @ 11:38am

Rekaan inovatif kasut ECCO penuhi impian penggemar fesyen

Kasut yang selesa dipakai akan membawa anda ke mana sahaja. Bagi kebanyakan atlet umpamanya, selain teknik yang betul, penggunaan kasut yang bermutu antara faktor kejayaannya.

Bagi penggemar kasut, jenama ECCO antara yang sering menjadi pilihan. Bukan sahaja rekaan kasutnya yang memenuhi keperluan pengguna, tetapi gaya yang dihasilkan tampak moden dan inovatif.

Jenama global itu, membuka cawangan terbaharunya di pusat beli-belah KLCC, baru-baru ini menjadikan jumlah keseluruhan butik konsep itu kini 2,250 di seluruh dunia.

Butik ECCO Prime yang terletak di KLCC menyediakan pelbagai kasut rekaan kontemporari.

Pengurus Besar ECCO Shoes Singapura dan Malaysia, David To, berkata dengan pelancaran butik konsep jenama berkenaan di Kuala Lumpur, pihaknya berharap dapat memenuhi keperluan penggemar jenama itu.

“Kami melihat ECCO mempunyai peluang yang besar untuk terus berkembang di sini dan memperluaskan lagi perniagaan.

“Dengan pelancaran butik konsep ECCO Prime pertama di Malaysia ini juga, kami sebenarnya meneruskan pengukuhan jenama dan membina perhubungan dengan pelanggan yang sentiasa menghargai serta menyokong kami,” katanya dalam satu kenyataan media, baru-baru ini.

ECCO Prime membawa elemen Scandinavian yang santai, semula jadi dan gaya hidup negara berkenaan yang mengutamakan keselesaan dalam apa jua perkara.

Rekaan yang santai, tetapi kreatif menjadikan kasut ECCO pilihan ramai.

Antara produk ECCO yang mendapat sambutan penggemar label itu di seluruh dunia ialah kasut ECCO yang ditawarkan dalam rona alam seperti oak dan kelabu.

David berkata, jenama itu bukan sahaja menawarkan produk yang berkualiti, tetapi juga memastikan pelanggan mengalami pengalaman istimewa ketika membeli produk ECCO.

“Sempena pembukaan stor konsep pertama di KLCC ini, pelanggan yang berbelanja dalam jumlah tertentu akan menerima sampul pasport ECCO yang diperbuat daripada kulit.

“Tawaran ini hanya terbuka kepada pelanggan yang berbelanja di butik  konsep kami sebelum 18 Mac. Selebihnya mereka tertakluk kepada syarat tertentu,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 19 Mar 2020

Tudung labuh kekal popular dalam kalangan wanita hari ini

JimmyScarves hasil rekaan lebih kontemporari

familuv Thu, 22 Nov 2018

Ketahui Garis Panduan Ini Sebelum Memilih Haiwan Peliharaan Untuk Anak Anda

Adakah dia sudah sedia untuk tanggungjawab ini?

Featured Mon, 1 Feb 2021
Featured Fri, 23 Aug 2019

ABPBH32: Jom undi untuk Pelakon TV kegemaran anda!

Hantarkan undian anda di www.abpbh.com.my sebelum 15 September.

Oh Lawa Tue, 5 Mar 2019
Featured Sat, 16 May 2020
Featured Fri, 13 Sep 2019
Featured Wed, 21 Apr 2021

Aiman Tino & Sufian Suhaimi Teruk Dipukul?

Nampaknya lakonan penyanyi Aiman Tino & Sufian Suhaimi drama Kampung Kolestrol semakin mendapat perhatian daripada para penonton. Terbaru, penyanyi dan pelakon, Ziana Zain sempat memuatnaik video penggambaran babak Drama Kampung Kolestrol namun apa yang mencuri […]

| Live TV