Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Acara By: Yanie Baharom June 5, 2019 @ 12:00pm

Sherry Al-hadad dan Ammar Titan tak puasa? Biar betul!

Sherry Al-hadad dan Ammar Titan (Azizul Ammar) tak puasa?

Panas! Panas! Panas!, ini cerita panas sepanas chocolate chip cookies yang baru saja keluar dari Big Cubie Steam Convention Oven Panasonic!

Sejauh mana kesahihan dua pengacara Jom Kejar Bersama Panasonic ini tidak berpuasa, anda kenalah menonton rakaman Belakang Tabir Jom Kejar Bersama Panasonic di Youtube Hijab & Heels.

 

Yang penting dah telan cookies, muntahkan balik! Macam-macam lah kerenah mereka berdua ini!

Selain gelagat Sherry dan Ammar yang selalu saja sarat dengan usik-mengusik dan lawak jenaka, Belakang Tabir Jom Kejar Bersama Panasonic kali ini, ingin membawa pembaca mengenali kumpulan yang berjaya melangkah ke peringkat akhir program berkonsepkan ‘gameshow’ ini.

Ada Khalid Ada Rafi, boleh dikatakan sebuah kumpulan yang sentiasa memberikan saingan sengit kepada tujuh lagi pasukan optimis untuk bergelar juara.

“Perasaan kami berasa sangat teruja dan tidak percaya sampai peringkat akhir ni,” kata Rafi.

Rakan sepasukannya, Khalid pula menyifatkan kelapan-lapan peserta yang terbabit di dalam pertandingan ini adalah yang terbaik. Oleh kerana itu mereka tidak menyangka apabila diumumkan sebagai salah satu pasukan yang melangkah ke peringkat akhir.

“Rasa bersyukur sangat ke hadrat Allah SWT di atas rezeki dan peluang yang diberikan,” katanya.

Bakal memberi saingan sengit kepada pasukan Ada Khalid Ada Rafi  adalah kumpulan Budget Good-Good.

Jadi siapakah diantara mereka yang bakal membawa pulang hadiah lumayan tajaan Panasonic, jangan lupa temujanji anda untuk menonton episod terakhir rancangan ini pada 6 Jun, jam 6.30 petang di TV3.

Sebagai penghormatan kepada terhadap program ini, Belakang Tabir Jom Kejar Bersama Panasonic, turut merangkumkan semula sedutan rakaman menarik bermula episod pertama hingga yang terakhir, yang tidak pernah disaksikan penonton sebelum ini.

Pemenang-pemenang untuk permainan ini bakal membawa pulang produk Panasonic bernilai lebih RM50,000 untuk pertunjukan keseluruhan dan hadiah utama yang bernilai lebih RM30,000.
Syoknya! Raya bersama Panasonic.

                                                                     Sponsored Ad

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 5 Dec 2018
Featured Tue, 19 May 2020
Featured Mon, 22 Mar 2021

Bayaran Geran Khas Prihatin Tambahan Mulai 25 Mac Ini, RM 500 Buat PKS Mikro..

Bayaran bagi semua perusaha kecil sederhana di bawah Geran Khas Prihatin Tambahan akan bermula 25 Mac ini. Menurut Menteri Kewangan, Senator Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz, bayaran tersebut melibatkan implikasi kewangan sebanyak RM883 […]

Eat Travel Mon, 27 Apr 2020
Featured Fri, 6 Dec 2019
Featured Mon, 19 Apr 2021

500,000 Guru Akan Diberi Keutamaan Vaksin

Menurut Menteri Penyelaras PICK, Khairy Jamaluddin Abu Bakar golongan pendidik akan diberi keutamaan dalam fasa kedua Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan. Beliau berkata guru-guru akan diberi keutamaan yang sama seperti warga emas, Orang Kelainan Upaya (OKU) […]

Featured Tue, 11 Jun 2019

Pilih kain tenun daripada penjara, Raja Permaisuri Agong sekali lagi sentuh hati rakyat jelata

Banduan daripada Penjara Penor dan Penjara Bentong pastinya berbangga!

Featured Sun, 3 May 2020
Eat Travel Wed, 5 Sep 2018

Terbayang-Bayang Sotong Celup Tepung Pok Nong, Rasa Nak Pergi Terengganu Sekarang Juga!

Sebelum menghala pulang ke Kuala Lumpur, singgah sebentar di Warung Pok Nong.

| Live TV