Featured By: Fadzlena Jafar December 4, 2019 @ 6:23pm

Solekan tampak semula jadi dengan Tinted Cover Nudestix

Pemakaian bedak asas cecair sebagai asas kepada solekan mampu menjadikan wajah lebih berseri, namun ada kalanya bedak asas yang digunakan tidak bersesuaian dengan kulit sehngga tampak seperti topeng.

Memahami keperluan itu, jenama barangan kecantikan Nudestix memperkenalkan bedak asas cecair baharu iaitu Tinted Cover yang akan memberikan solekan anda tampak lebih semula jadi.

Tinted Cover ialah bedak asas cecair yang diformulasi menggunakan formula inovatif produk kecantikan Korea dengan pigmen berwarna yang mampu menjadikan tona kulit lebih sekata dan berseri.

Pemakaian berterusan produk baharu ini mampu melindungi kulit daripada penuaan yang disebabkan persekitaran seperti kesan sinaran cahaya matahari, selain melembapkan kulit dan memperbaiki tekstur kulit wajah secara keseluruhan.

Bedak asas cecair Tinted Cover Nudestix bukan sahaja menyerlahkan solekan semula jadi, tetapi juga membaik pulih kulit.

Pengasas Bersama yang juga Ketua Pegawai Inspirasi Nudestix, Taylor Frankel, berkata bedak asas cecair baharu Nudestix itu dihasilkan dengan matlamat untuk menjadikan kulit tampak lebih cantik secara semula jadi.

“Tinted Cover dihasilkan dengan mengambil kira keutamaan formulasi produk penjagaan kecantikan walaupun ia sebenarnya bedak asas. Sebaga pengguna, saya amat teruju dengan Tinted Cover yang memberikan hasil solekan tampak semula jadi, tetapi lebih berseri.

“Bedak asas ini adalah gabungan sempurna ramuan yang menghidrat dan memulihara kulit dengan pigmen berwarna yang dapat menutupi kekurangan pada kulit dan pada masa sama menjadikan kulit wajah tampak sempurna,” katanya dalam satu kenyataan yang dikeluarkan, baru-baru ini.

Taylor (kanan) bersaam Ally (kiri) dan ibunya, Jenny menghasilkan jenama kosmetik Nudestix berdasarkan cita rasa mereka. Gambar hiasan/buro247.me

 

Nudestix ialah jenama yang diilhamkan oleh pasangan adik beradik iaitu Taylor dan juga Ally Frankel dengan dibantu ibu mereka, Jenny Frankel yang juga seorang jurutera kimia. Keluarga berkenaan dikatakan amat menggemari solekan yang tampak semula jadi dan polos dengan sedikit sentuhan warna untuk menyerlahkan bahagian muka tertentu.

Sehubungan itu, mereka sepakat untuk menghasilkan produk kosmetik yang dinamakan Nudestix dengan kepercayaan bahawa wanita hanya perlu melindungi wajah pada bahagian tertentu berdasarkan konsep ‘pilih semula jadi, tapi tampak lebih baik (go nude but better).

Rahsia Tinted Cover

Tintied Cover menawarkan 14 rona yang sesuai untuk kulit wanita di seluruh dunia.

Produk ini menggunakan ramuan semula jadi yang baik untuk kulit wajah yang lazimnya boleh didapati dalam psroduk kecantikan mewah. Tinted Cover menggunakan teknologi-hidra bagi melembutkan kulit dan 18 ekstrak semula jadi yang mampu menyeimbangi keadaan kulit, selain melindunginya daripada pencemaran alam sekitar, memberikan kelebihan antipenuaan dan membaik pulih tekstur kulit.

Ramuan yang digunakan lebih ringan dan mesra kulit selain mineral pemutihan yang sebati dengan tona warna kulit asal supaya kulit kelihatan lebih asli, sekata dan menyerlah.

Selain 18 ramuan itu, Tinted Cover Nudestix turut mengandungi bahan yang kalis air supaya solekan tahan lama dan  minyak lavendar serta minyak chakra yang berfungsi untuk memberikan ketenangan kepada si pemakai.

Tinted Cover Nudestix didatangkan dalam 14 tona iaitu Nude 1, Nude 1.5, Nude 2, Nude 2.5, Nude 3, Nude 3.5, Nude 4, Nude 5, Nude 6, Nude 7, Nude 7.5, Nude 8, Nude 9 dan Nude 10.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 7 May 2021

Alif Satar Akui Teruja Sertai ICSYV4

Rancangan realiti kegemaran ramai I Can See Your Voice Malaysia musim ke-4 bakal membuka tirai dengan edisi raya pada musim ini. Untuk musim ini, kehadiran penyanyi, pelakon dan pengacara Alif Satar nampaknya  memeriahkan lagi kehangatan program […]

Featured Fri, 20 Sep 2019

Ketahui keburukan jika terlalu kerap minum kopi

Anda pengemar kopi? Kurangkan selagi boleh

familuv Mon, 24 Feb 2020
familuv Fri, 13 Mar 2020

Elak anak jadi ‘penagih’ sejak kecil!

Jangan biarkan gajet musnahkan masa depan anak.

Featured Thu, 24 Jun 2021

Bantuan PPN Dalam Proses Perincian

Kementerian Kewangan akan terus memantau dan memperincikan bentuk bantuan lain yang akan disalurkan sepanjang Pelan Pemulihan Negara (PPN). Menteri Kewangan Tengku Datuk Seri Zafrul Aziz berkata perbelanjaan bagi bantuan yang bakal disalurkan tersebut berdasarkan baki […]

Featured Thu, 18 Jan 2018

Kurus Tak Semestinya Sihat

Kurus itu cantik! Itu fakta yang tersemat di pemikiran ramai wanita. Namun, tahukah anda kurus itu tidak semestinya melambangkan seseorang itu 100% sihat. Ini disebabkan mereka yang kurus selalu merasakan mereka sihat lalu mengambil ringan […]

Featured Sat, 14 Dec 2019

Sukar tidur? 5 tanaman ini mampu buat tidur lebih nyenyak

Tidak perlu lagi bergantung pada pil tidur

Featured Sun, 2 Sep 2018

Anugerah Berprestij ABPBH Kembali Lagi, Jom Undi Artis Kegemaran Anda!

Tahun lepas, Fattah Amin dah menang kereta. Tahun ini siapa pula?

Featured Fri, 25 Oct 2019

Pengambilan vaksin halal atau haram? Ini jawapannya

Pertimbangan berdasarkan maqasid syariah

Oh Lawa Fri, 9 Feb 2018

Nak Rambut Panjang Atau Rambut Pendek? Ini Info Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Menyesal!

Dilema ini pasti sering dihadapi oleh mana-mana wanita. Tidak tahu fesyen rambut yang bagaimana sesuai dengan penampilan. Mahu dipotong pendek atau dibiarkan panjang menggurai?

| Live TV