Featured By: Fadzlena Jafar December 4, 2019 @ 6:23pm

Solekan tampak semula jadi dengan Tinted Cover Nudestix

Pemakaian bedak asas cecair sebagai asas kepada solekan mampu menjadikan wajah lebih berseri, namun ada kalanya bedak asas yang digunakan tidak bersesuaian dengan kulit sehngga tampak seperti topeng.

Memahami keperluan itu, jenama barangan kecantikan Nudestix memperkenalkan bedak asas cecair baharu iaitu Tinted Cover yang akan memberikan solekan anda tampak lebih semula jadi.

Tinted Cover ialah bedak asas cecair yang diformulasi menggunakan formula inovatif produk kecantikan Korea dengan pigmen berwarna yang mampu menjadikan tona kulit lebih sekata dan berseri.

Pemakaian berterusan produk baharu ini mampu melindungi kulit daripada penuaan yang disebabkan persekitaran seperti kesan sinaran cahaya matahari, selain melembapkan kulit dan memperbaiki tekstur kulit wajah secara keseluruhan.

Bedak asas cecair Tinted Cover Nudestix bukan sahaja menyerlahkan solekan semula jadi, tetapi juga membaik pulih kulit.

Pengasas Bersama yang juga Ketua Pegawai Inspirasi Nudestix, Taylor Frankel, berkata bedak asas cecair baharu Nudestix itu dihasilkan dengan matlamat untuk menjadikan kulit tampak lebih cantik secara semula jadi.

“Tinted Cover dihasilkan dengan mengambil kira keutamaan formulasi produk penjagaan kecantikan walaupun ia sebenarnya bedak asas. Sebaga pengguna, saya amat teruju dengan Tinted Cover yang memberikan hasil solekan tampak semula jadi, tetapi lebih berseri.

“Bedak asas ini adalah gabungan sempurna ramuan yang menghidrat dan memulihara kulit dengan pigmen berwarna yang dapat menutupi kekurangan pada kulit dan pada masa sama menjadikan kulit wajah tampak sempurna,” katanya dalam satu kenyataan yang dikeluarkan, baru-baru ini.

Taylor (kanan) bersaam Ally (kiri) dan ibunya, Jenny menghasilkan jenama kosmetik Nudestix berdasarkan cita rasa mereka. Gambar hiasan/buro247.me

 

Nudestix ialah jenama yang diilhamkan oleh pasangan adik beradik iaitu Taylor dan juga Ally Frankel dengan dibantu ibu mereka, Jenny Frankel yang juga seorang jurutera kimia. Keluarga berkenaan dikatakan amat menggemari solekan yang tampak semula jadi dan polos dengan sedikit sentuhan warna untuk menyerlahkan bahagian muka tertentu.

Sehubungan itu, mereka sepakat untuk menghasilkan produk kosmetik yang dinamakan Nudestix dengan kepercayaan bahawa wanita hanya perlu melindungi wajah pada bahagian tertentu berdasarkan konsep ‘pilih semula jadi, tapi tampak lebih baik (go nude but better).

Rahsia Tinted Cover

Tintied Cover menawarkan 14 rona yang sesuai untuk kulit wanita di seluruh dunia.

Produk ini menggunakan ramuan semula jadi yang baik untuk kulit wajah yang lazimnya boleh didapati dalam psroduk kecantikan mewah. Tinted Cover menggunakan teknologi-hidra bagi melembutkan kulit dan 18 ekstrak semula jadi yang mampu menyeimbangi keadaan kulit, selain melindunginya daripada pencemaran alam sekitar, memberikan kelebihan antipenuaan dan membaik pulih tekstur kulit.

Ramuan yang digunakan lebih ringan dan mesra kulit selain mineral pemutihan yang sebati dengan tona warna kulit asal supaya kulit kelihatan lebih asli, sekata dan menyerlah.

Selain 18 ramuan itu, Tinted Cover Nudestix turut mengandungi bahan yang kalis air supaya solekan tahan lama dan  minyak lavendar serta minyak chakra yang berfungsi untuk memberikan ketenangan kepada si pemakai.

Tinted Cover Nudestix didatangkan dalam 14 tona iaitu Nude 1, Nude 1.5, Nude 2, Nude 2.5, Nude 3, Nude 3.5, Nude 4, Nude 5, Nude 6, Nude 7, Nude 7.5, Nude 8, Nude 9 dan Nude 10.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

familuv Thu, 16 Apr 2020
Featured Tue, 29 May 2018

Kalau Tak Nak Boros Berbelanja, Ikuti 5 Tip Membeli-Belah Ini

Jangan nak syok sangat membeli-belah, takut pokai pula lepas raya!

Featured Mon, 3 Dec 2018
Oh Lawa Mon, 6 Aug 2018
Oh Lawa Wed, 12 Sep 2018
Featured Tue, 12 May 2020
Featured Wed, 31 Oct 2018

Roti Canai & Teh Tarik Penyumbang Terbesar Kepada Kes Obesiti Di Malaysia

Adakah anda peminat sajian ini dan selalu makan dan minum?

Featured Mon, 21 May 2018

Detoksifikasi Yang Berlaku Sepanjang Berpuasa Bawa 1001 Kebaikan Untuk Kesihatan Badan

Matlamat berpuasa bukan saja meningkatkan taqwa, malah kesihatan badan melalui proses detoksifikasi.

Featured Thu, 14 May 2020
Oh Lawa Tue, 22 May 2018

| Live TV