Featured By: Fadzlena Jafar December 4, 2019 @ 6:23pm

Solekan tampak semula jadi dengan Tinted Cover Nudestix

Pemakaian bedak asas cecair sebagai asas kepada solekan mampu menjadikan wajah lebih berseri, namun ada kalanya bedak asas yang digunakan tidak bersesuaian dengan kulit sehngga tampak seperti topeng.

Memahami keperluan itu, jenama barangan kecantikan Nudestix memperkenalkan bedak asas cecair baharu iaitu Tinted Cover yang akan memberikan solekan anda tampak lebih semula jadi.

Tinted Cover ialah bedak asas cecair yang diformulasi menggunakan formula inovatif produk kecantikan Korea dengan pigmen berwarna yang mampu menjadikan tona kulit lebih sekata dan berseri.

Pemakaian berterusan produk baharu ini mampu melindungi kulit daripada penuaan yang disebabkan persekitaran seperti kesan sinaran cahaya matahari, selain melembapkan kulit dan memperbaiki tekstur kulit wajah secara keseluruhan.

Bedak asas cecair Tinted Cover Nudestix bukan sahaja menyerlahkan solekan semula jadi, tetapi juga membaik pulih kulit.

Pengasas Bersama yang juga Ketua Pegawai Inspirasi Nudestix, Taylor Frankel, berkata bedak asas cecair baharu Nudestix itu dihasilkan dengan matlamat untuk menjadikan kulit tampak lebih cantik secara semula jadi.

“Tinted Cover dihasilkan dengan mengambil kira keutamaan formulasi produk penjagaan kecantikan walaupun ia sebenarnya bedak asas. Sebaga pengguna, saya amat teruju dengan Tinted Cover yang memberikan hasil solekan tampak semula jadi, tetapi lebih berseri.

“Bedak asas ini adalah gabungan sempurna ramuan yang menghidrat dan memulihara kulit dengan pigmen berwarna yang dapat menutupi kekurangan pada kulit dan pada masa sama menjadikan kulit wajah tampak sempurna,” katanya dalam satu kenyataan yang dikeluarkan, baru-baru ini.

Taylor (kanan) bersaam Ally (kiri) dan ibunya, Jenny menghasilkan jenama kosmetik Nudestix berdasarkan cita rasa mereka. Gambar hiasan/buro247.me

 

Nudestix ialah jenama yang diilhamkan oleh pasangan adik beradik iaitu Taylor dan juga Ally Frankel dengan dibantu ibu mereka, Jenny Frankel yang juga seorang jurutera kimia. Keluarga berkenaan dikatakan amat menggemari solekan yang tampak semula jadi dan polos dengan sedikit sentuhan warna untuk menyerlahkan bahagian muka tertentu.

Sehubungan itu, mereka sepakat untuk menghasilkan produk kosmetik yang dinamakan Nudestix dengan kepercayaan bahawa wanita hanya perlu melindungi wajah pada bahagian tertentu berdasarkan konsep ‘pilih semula jadi, tapi tampak lebih baik (go nude but better).

Rahsia Tinted Cover

Tintied Cover menawarkan 14 rona yang sesuai untuk kulit wanita di seluruh dunia.

Produk ini menggunakan ramuan semula jadi yang baik untuk kulit wajah yang lazimnya boleh didapati dalam psroduk kecantikan mewah. Tinted Cover menggunakan teknologi-hidra bagi melembutkan kulit dan 18 ekstrak semula jadi yang mampu menyeimbangi keadaan kulit, selain melindunginya daripada pencemaran alam sekitar, memberikan kelebihan antipenuaan dan membaik pulih tekstur kulit.

Ramuan yang digunakan lebih ringan dan mesra kulit selain mineral pemutihan yang sebati dengan tona warna kulit asal supaya kulit kelihatan lebih asli, sekata dan menyerlah.

Selain 18 ramuan itu, Tinted Cover Nudestix turut mengandungi bahan yang kalis air supaya solekan tahan lama dan  minyak lavendar serta minyak chakra yang berfungsi untuk memberikan ketenangan kepada si pemakai.

Tinted Cover Nudestix didatangkan dalam 14 tona iaitu Nude 1, Nude 1.5, Nude 2, Nude 2.5, Nude 3, Nude 3.5, Nude 4, Nude 5, Nude 6, Nude 7, Nude 7.5, Nude 8, Nude 9 dan Nude 10.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Thu, 31 May 2018

LOVEbibir Tampil Dengan 12 Warna Gincu Yang Pasti Anda Enggan Melepaskannya

LOVEbibir terdiri daripada 12 jenis rona nude hangat lagi menggoda iaitu Shine, Sexy, Secret, Social, Skin, Super, Selfie dan Summer. Manakala empat daripadanya pula adalah Lip Vinyl iaitu Fame, Foxy serta Fear Fresh.

Oh Lawa Thu, 9 Aug 2018

Hamparan Gaun Perkahwinan Melissa Sin Buat Tetamu Terpesona

Melissa berasa sangat terusik dengan sentuhan terakhir yang diberikan oleh pereka baju perkahwinannya itu.

familuv Fri, 3 Apr 2020
Eat Travel Mon, 26 Nov 2018

Felda Residence Hot Spring, Sauna Semula Jadi Wajib Dikunjungi

Mata air panas terkenal sebagai salah satu rawatan alternatif pelbagai penyakit kulit.

Featured Sun, 20 May 2018

Benarkah Gaun Perkahwinan Meghan Markle Khabarnya Lebih Mahal Dari Kate Middleton?

Pada hari bersejarahnya bergelar isteri kepada waris kedua takhta England itu, Markle memberi kepercayaan kepada Clare Waight Keller juga Pengarah Artistik wanita pertama Givenchy  yang dilantik tahun lalu untuk mereka cipta gaun perkahwinannya.

Featured Sat, 18 Apr 2020

Jangan berpuas hati meskipun jumlah jangkitan baharu menurun

Seorang pesakit mampu jadi punca ratusan jangkitan

Featured Sat, 25 Apr 2020

Awas jangkitan malaria, cegah sebelum menjadi wabak

KKM sasar sifar malaria sempena Hari Malaria Sedunia

Eat Travel Thu, 20 Dec 2018

Berkonsepkan Kolonial Perancis, Dash Resort Tarikan Terbaru Pulau Langkawi

Dash Resort Langkawi diiktiraf sebagai Reka Bentuk Resort Terbaik dalam World Luxury Hotel Awards.

Oh Lawa Wed, 19 Dec 2018

Nak Cantik Macam Selebriti? Jom Ke FABUlash!

Penyambungan bulu mata menyerlah kecantikan wanita hanya dengan sentuhan yang minimal.

| Live TV