Featured By: Yanie Baharom March 6, 2018 @ 11:05am

Tahap Seksi Wanita Mengikut Zodiak! Libra Paling Power

Syirik kalau percaya. Namun tidak dapat dinafikan zodiak atau bintang kelahiran, serba-sedikit related dengan karakter anda.

Ini kerana para ahli astronomi membuat kajian kepada puluhan ribu manusia yang bernaung di bawah bulan kelahiran yang sama dan akhirnya menghimpunkan kesamaan sifat menerusi  zodiak mereka.

Namun begitu bukanlah soal karakter yang ingin dikupas, sebaliknya pesona dan keseksian melalui zodiak masing-masing.

 

1. Aries

Dilambangkan sebagai Dewa Perang, wanita yang berbintang Aries kuat dan penuh percaya diri. Wanita Aries juga tak pernah segan untuk memanfaatkan apa yang anda inginkan. Hal inilah yang menjadikan anda seksi dan sukar ditakluki. 

 

http://showtopmodel.ru

 

2. Taurus

Wanita berzodiak Taurus mempunyai karakter mudah bergaul dan suka bersenang-senang. Mereka yang berzodiak Taurus biasanya  popular dan selalu menjadi perhatian. Tidak hairan, ramai teman-teman disekeliling wanita taurus mengimpikan untuk menjadi seperti mereka. 

 

luciekout.deviantart.com

 

3. Gemini

Wanita Gemini biasanya sedikit pemalu dan tertutup, akan tetapi dimata lelaki sifat misteri mereka mengujakan. Sikap anda yang terlihat acuh tak acuh dan sukar dikuasai semakin membuakkan keinginan lelaki untuk mendapatkan anda.

 

www.pinterest.com

 

4. Cancer

Wanita Cancer mempunyai satu tarikan istimewa dimana lelaki yang bersama mereka akan selalu rasa nak melekat!. Bersama si bintang Cancer, rasa cinta selalu saja rasa hangat!

 

http://showtopmodel.ru

 

5. Leo

Percaya diri adalah kunci bagi wanita Leo. Mereka biasanya gemar menjadi ‘leader’ dalam sesuatu perhubungan dan lelaki suka dengan sikap berdikari yang dimiliki wanita Leo. Wanita Leo biasanya sangat dominan dan tidak pernah pasif. Anda tidak segan untuk mengambil inisiatif pertama, sekaligus memimpin pasangan anda.

 

luciekout.deviantart.com

 

6. Virgo

Si gadis Virgo memiliki kemampuan lebih untuk menciptakan rangkaian kata-kata manis menggoda yang membuat lelaki tunduk. Mereka benar-benar jaguh dalam hal pujuk-memujuk sekaligus membuatkan lelaki hanyut dan menuruti apa saja permintaan mereka.

 

luciekout.deviantart.com

 

7. Libra

Libra disebut sebagai zodiak yang paling menggairahkan. Wanita Libra cukup mempesona dan cantik. Mereka bukan saja pandai menakluki lelaki tetapi juga teman-teman. Jika mereka insan ketiga dalam perhubungan seseorang, wanita yang pertama harus bersiap-sedia untuk diketepikan!

 

www.pinterest.com

 

8. Scorpio

Wanita Scorpio adalah mereka yang berani dan ghairah. Bisa membuatkan lelaki menjadi tidak berdaya kemudiannya hanyut dalam keghairahan wanita Scorpio.

 

luciekout.deviantart.com

 

9. Sagitarius

Walaupun wanita berbintang Sagitarius selalu dianggap beruntung, mereka tidak perlu berbuat apa-apa untuk kelihatan seksi untuk memikat lelaki. Digambarkan sebagai individu yang cukup bersemangat, mereka juga sentiasa membuatkan urusan di kamar sentiasa hangat.

 

luciekout.deviantart.com

 
 
10. Capricorn

Wanita Capricorn biasanya lucu dan lincah. Hal inilah yang membuat lelaki menyukai anda. Wanita Capricorn memiliki cukup banyak keistimewaan  dan bintang paling ideal untuk dijadikan isteri sehingga mampu membuatkan lelaki jatuh cinta tanpa mereka menyadarinya.

 

luciekout.deviantart.com

 

11. Aquarius

Wanita Aquarius selalu penuh perhatian dan manis. Anda selalu tahu kata-kata yang tepat untuk dikatakan, dan selalu berhasil membuatkan lelaki berasa istimewa.

 

www.pinterest.com

 

12. Pisces

Wanita Pisces agak pendiam dan misteri, sehingga membuat lelaki tertarik dalam merungkai sikap mereka yang misteri. Semacam tidak peduli, menggesa keinginan lelaki untuk lebih mengenali anda.

 

http://showtopmodel.ru

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sun, 27 May 2018

Tampil Romantis Syawal Ini Dengan Koleksi Fattah Amin & Fazura

Kalau nak sama cantik sama padan seperti pasangan popular Fattzura, anda kena beli koleksi lebaran mereka.

Featured Mon, 11 May 2020
Gaya Hidup Fri, 2 Feb 2018

4 Sayuran Ini Bagus Untuk Kurus

Umum mengetahui pengambilan sayur-sayuran bagus untuk kesihatan badan. Malah, makan sayuran juga boleh membantu dalam diet seharian serta membantu mempercepatkan penurunan berat badan.

Acara Wed, 11 Sep 2019

Borderless istimewa sempena ABPBH 32

BORDERLESS semarakkan ABPBH 32!

Featured Mon, 9 Aug 2021

“Anak-Anak Belum Tahu Ketiadaan Arwah Ibu Mereka”- Shuib Reda Pemergian Siti Sarah Yang Bergelut Untuk Selamatkan Bayi

Pelawak dan suami kepada Allahyarhamah Siti Sarah, Shuib reda dengan pemergian isteri tercinta yang menghembuskan nafas terakhir 5.13 pagi tadi. Penyanyi lagu Kesetiaan itu meninggal dunia di Unit Rawatan Rapi (ICU), Hospital Canselor Tuanku Muhriz […]

Featured Wed, 23 Jun 2021

“Ah!!Sakitnya..Kenapa Bukan Andy, Jasmin?”- Netizen Kecewa Tengok Ending Single Terlalu Lama

Drama Single Terlalu Lama lakonan Ungku Ismail Aziz dan Julia Farhana Marin yang ditayangkan di slot drama Pukul 6 TV3 akhirnya menemui episod akhir. Ternyata, plot drama ini yang agak unik berjaya menyingkap kisah cinta […]

Gaya Hidup Mon, 16 Apr 2018

Belajar Buat Ramen Halal Ketika Melancong Ke Kyoto. Pengalaman Unik Yang Takkan Anda Lupa!

Jika anda ke restoran Ramen Factory di Kyoto, anda bukan saja dapat makan ramen halal, tapi anda boleh juga buat ramen anda sendiri!

Featured Wed, 2 Jun 2021

“Jangan Pilih Influencer Sebab Terkenal, Perlu Tengok Bakat ” – Osman Ali

Baru -baru ini tular di media sosial mengenai kritikan orang ramai terhadap seorang influencer yang menjadi heroin drama terbaru. Menurut pengarah filem, Osman Ali, bakat dan kredebiliti pelakon itu sangat penting namun beliau juga berpendapat […]

Featured Mon, 20 Apr 2020
Featured Tue, 28 Apr 2020

Tidak pasti jangan kongsi, tindakan tegas akan diambil!- Ismail Sabri

Amaran kepada mereka yang sebar berita palsu

| Live TV