Featured By: Yanie Baharom March 6, 2018 @ 11:05am

Tahap Seksi Wanita Mengikut Zodiak! Libra Paling Power

Syirik kalau percaya. Namun tidak dapat dinafikan zodiak atau bintang kelahiran, serba-sedikit related dengan karakter anda.

Ini kerana para ahli astronomi membuat kajian kepada puluhan ribu manusia yang bernaung di bawah bulan kelahiran yang sama dan akhirnya menghimpunkan kesamaan sifat menerusi  zodiak mereka.

Namun begitu bukanlah soal karakter yang ingin dikupas, sebaliknya pesona dan keseksian melalui zodiak masing-masing.

 

1. Aries

Dilambangkan sebagai Dewa Perang, wanita yang berbintang Aries kuat dan penuh percaya diri. Wanita Aries juga tak pernah segan untuk memanfaatkan apa yang anda inginkan. Hal inilah yang menjadikan anda seksi dan sukar ditakluki. 

 

http://showtopmodel.ru

 

2. Taurus

Wanita berzodiak Taurus mempunyai karakter mudah bergaul dan suka bersenang-senang. Mereka yang berzodiak Taurus biasanya  popular dan selalu menjadi perhatian. Tidak hairan, ramai teman-teman disekeliling wanita taurus mengimpikan untuk menjadi seperti mereka. 

 

luciekout.deviantart.com

 

3. Gemini

Wanita Gemini biasanya sedikit pemalu dan tertutup, akan tetapi dimata lelaki sifat misteri mereka mengujakan. Sikap anda yang terlihat acuh tak acuh dan sukar dikuasai semakin membuakkan keinginan lelaki untuk mendapatkan anda.

 

www.pinterest.com

 

4. Cancer

Wanita Cancer mempunyai satu tarikan istimewa dimana lelaki yang bersama mereka akan selalu rasa nak melekat!. Bersama si bintang Cancer, rasa cinta selalu saja rasa hangat!

 

http://showtopmodel.ru

 

5. Leo

Percaya diri adalah kunci bagi wanita Leo. Mereka biasanya gemar menjadi ‘leader’ dalam sesuatu perhubungan dan lelaki suka dengan sikap berdikari yang dimiliki wanita Leo. Wanita Leo biasanya sangat dominan dan tidak pernah pasif. Anda tidak segan untuk mengambil inisiatif pertama, sekaligus memimpin pasangan anda.

 

luciekout.deviantart.com

 

6. Virgo

Si gadis Virgo memiliki kemampuan lebih untuk menciptakan rangkaian kata-kata manis menggoda yang membuat lelaki tunduk. Mereka benar-benar jaguh dalam hal pujuk-memujuk sekaligus membuatkan lelaki hanyut dan menuruti apa saja permintaan mereka.

 

luciekout.deviantart.com

 

7. Libra

Libra disebut sebagai zodiak yang paling menggairahkan. Wanita Libra cukup mempesona dan cantik. Mereka bukan saja pandai menakluki lelaki tetapi juga teman-teman. Jika mereka insan ketiga dalam perhubungan seseorang, wanita yang pertama harus bersiap-sedia untuk diketepikan!

 

www.pinterest.com

 

8. Scorpio

Wanita Scorpio adalah mereka yang berani dan ghairah. Bisa membuatkan lelaki menjadi tidak berdaya kemudiannya hanyut dalam keghairahan wanita Scorpio.

 

luciekout.deviantart.com

 

9. Sagitarius

Walaupun wanita berbintang Sagitarius selalu dianggap beruntung, mereka tidak perlu berbuat apa-apa untuk kelihatan seksi untuk memikat lelaki. Digambarkan sebagai individu yang cukup bersemangat, mereka juga sentiasa membuatkan urusan di kamar sentiasa hangat.

 

luciekout.deviantart.com

 
 
10. Capricorn

Wanita Capricorn biasanya lucu dan lincah. Hal inilah yang membuat lelaki menyukai anda. Wanita Capricorn memiliki cukup banyak keistimewaan  dan bintang paling ideal untuk dijadikan isteri sehingga mampu membuatkan lelaki jatuh cinta tanpa mereka menyadarinya.

 

luciekout.deviantart.com

 

11. Aquarius

Wanita Aquarius selalu penuh perhatian dan manis. Anda selalu tahu kata-kata yang tepat untuk dikatakan, dan selalu berhasil membuatkan lelaki berasa istimewa.

 

www.pinterest.com

 

12. Pisces

Wanita Pisces agak pendiam dan misteri, sehingga membuat lelaki tertarik dalam merungkai sikap mereka yang misteri. Semacam tidak peduli, menggesa keinginan lelaki untuk lebih mengenali anda.

 

http://showtopmodel.ru

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 22 Jan 2022
Featured Sun, 26 Jun 2022
Cahaya Mata Fri, 20 Jan 2023

[VIDEO] Lucu! Gelagat Ameena Kenakan Fizi Ali Undang Tawa – “Macam Itu Je Dia Gulakan Kita”

Tular sebuah perkongsian yang dimuat naik oleh Fizi Ali yang memaparkan anak sulungnya, Ameena Sofia sedang merakam gambar penyampai radio itu, baru-baru ini. Menerusi hantaran yang berdurasi 23 saat itu, Fizi menyangka Ameena sedang merakam

Featured Wed, 24 Aug 2022

[VIDEO] “Beauty With Brain.. Perfect Couple!” – Sweetnya! Raysha Rizrose Belajar Bahasa Inggeris Bersama Kekasih Curi Perhatian Netizen

Eh eh, comelll je Raysha dengan Nabil ni ekk 🥰 Saling membantu, macam ni lah bagus in relationship kannn 🤩🤩

Featured Fri, 10 Mar 2023
Eat Travel Wed, 6 May 2020
Featured Tue, 25 Oct 2022

| Live TV