Advertisement
Events By: Salma Syahbuddin 09 April 2020 (05:14pm)

Wow! Kini CJ Wow Shop Beri Ganjaran Dalam Wow In A Million?

Berikutan jumlah pelanggannya yang bakal mencecah satu juta, rangkaian beli-belah di rumah inovatif ini telah melancarkan inisiatif “WOW in a Million” bagi menghargai dan memberi ganjaran kepada pelanggan setianya.

Kempen “WOW in a Million” akan disambut selama sebulan dan para pelanggan ini yang menyumbang jumlah pembelian tertinggi akan menerima kejutan manis apabila pasukan CJ WOW SHOP tampil di halaman rumah untuk memberikan ucapan terima kasih dan mempersembahkan pelbagai hadiah dan ganjaran. 

Ketua Pegawai Eksekutif CJ WOW SHOP, Kim Yang Hyun berkata, para pelanggan setia CJ WOW SHOP adalah faktor utama penyumbang kepada pencapaian hebat CJ WOW SHOP.

“Antara faktor kejayaan kami adalah keyakinan dan kepuasan pelanggan yang telah memberi sokongan kepada kami tahun demi tahun. Merekalah yang sentiasa memacu kami menuju ke puncak pencapaian yang lebih tinggi. ‘WOW in a Million’ merupakan peluang kami untuk menghargai pelanggan dan peminat utama dengan menawarkan penjimatan hebat, pelbagai ganjaran misteri, serta kejutan manis yang benar-benar mengujakan.” Katanya

Tawaran hebat buat pelanggan setia rangkaian beli-belah ini akan diberi ganjaran baucar beli-belah bernilai RM20 setiap orang untuk pembelian seterusnya menerusi platform e-dagang CJ WOW SHOP dari 1 – 30 September. 

| ARTIKEL Xtra

FEATURED Tue, 14 May 2019

Prep Yourself for Raya with Lazada’s Raya Together-gether Campaign

It’s all about being with our family members during the holidays.

Celeb Buzz Wed, 20 Nov 2019

Kes Curi Aliff Ditangguhkan Kerana Tuduhan Ketiga

Jangan disia-siakan bakat yang ada ye dik?

Celeb Buzz Thu, 2 May 2019

3.6 Juta Saksikan Pengakhiran Kejahatan Hamadi Dan Penipuan Juita

Seperti sudah dapat dijangka, akan adakah Nur 3 selepas ini? Tunggu!

Celeb Buzz Thu, 31 Jan 2019

Raysha Rizrose Terima Lamaran Ashraf Muslim ?

Wah, Tak sabar rasanya nak tengok cerita ni kan?

Celeb Buzz Tue, 13 Nov 2018

Kongsi Pentas Bersama Lagenda, Cassidy Anderson Macam Tak Percaya

Cassidy bakal menyampaikan tiga buah lagu termasuk lagu duet bersama dua penyanyi lagenda tanah air itu. Jom ke Istana Budaya bermula 20- 23 Disember ini!

Celeb Buzz Fri, 8 Nov 2019
Celeb Buzz Wed, 18 Apr 2018

Kenapa Siti Sarah Tunda Konsert?

Mentor Otai ini mengganggap penundaan itu sebagai satu rahmat pula baginya kerana berpeluang mendapatkan masa yang lebih panjang untuk latihan serta persiapan.

Celeb Buzz Mon, 15 Jul 2019
Celeb Buzz Mon, 2 Apr 2018

Ayda Jebat Diberi Pujian Lakon Watak Bisu!

Siapa sangka, Ayda Jebat berjaya melakonkan watak sebagai Ilya iaitu perempuan bisu dan pekak dengan sangat baik!

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL