Gaya Hidup By: Bibi Ramli February 28, 2018 @ 5:16pm

15 Gambar Kek Viral Yang Akan Buat Anda Geli Hati, No. 14 Paling Kelakar!

Bukan semua orang ada kepakaran untuk menghasilkan kek. Ada orang cakap “eleh setakat campak-campak je semua bahan itu, nanti jadi lah kek”. 

Benar, tapi bagaimana pula dari segi rasa dan rupa kek itu? Bukan senang tahu nak hias kek! Memerlukan kesabaran dan kena kreatif barulah dapat menghasilkan kek yang cantik. 

Gambar-gambar di bawah ini adalah bukti bahawa bakat sangat penting untuk seseorang bergelar baker

1. Hulk tak berapa nak bengis

adictamente.blogspot.ru/2017_03_30_archive.html

2. Macam nak tak nak je buat kek ni?

https://www.facebook.com/browneyedgirlcakes/photos/a.538338266308633.1073741835.537964616345998/538338439641949/?type=3&theater

3. Elsa cantik-cantik jadi macam ni pula

https://www.reddit.com/r/ExpectationVsReality/comments/4dgu35/elisa_from_frozen_cake/d1r691k/

4. Kesian Elsa

https://www.reddit.com/r/ExpectationVsReality/comments/7wyld3/elsa_from_frozen_cake/

5. Tu bicep ke embryo?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=367064787058420&set=pb.100012647050851.-2207520000.1518674318.&type=3&theater

6. Kek tu nampak lagi ceria daripada kucing

https://www.reddit.com/r/pics/comments/47z7fc/this_cat_cake_and_its_model/

7. Buzz Lightyear ke tu?

https://imgur.com/gallery/514hT

8. Daripada comel, terus jadi scary!

https://www.reddit.com/r/ExpectationVsReality/comments/79vg8t/cute_cactus_attempt/

9. Bila tengok Captain America, memanglah cair tapi taklah sampai macam ni

https://www.instagram.com/p/2qx-l1ypPL/

10. Baik tak payah!

http://pinterestfail.com/2016/04/13/fail-elmo/

11. Ala, cupcake biasa pun fail

https://imgur.com/gallery/8TFGr

12. Santa, ke monyet?

https://www.reddit.com/r/ExpectationVsReality/comments/7lv7fv/merry_christmas_everyone/

13. Eleh, tak scary langsung

https://www.reddit.com/r/pics/comments/1jpklj/my_friend_made_a_shark_cake_off_pinterest_for/

14. “Isteri saya ada buat kek untuk saya.”

https://www.reddit.com/r/funny/comments/19cfda/wife_made_me_a_birthday_cake_nailed_it/

15. Terima kasih atas cubaan anda

https://imgur.com/XO88LR0

Haih, kesian. At least, mereka dah cuba. Yang gelak-gelak ni, anda dah pernah cuba buat kek ke tak?

Sumber: Brightside.me

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 1 Oct 2019

Inilah fungsi sebenar warna pada tiub ubat gigi anda

Ia tidak merujuk kepada bahan toksik di dalam ubat gigi itu ya!

Featured Tue, 17 Dec 2019

Selamat datang 2020, 5 azam buat wanita kekal bahagia!

Mulakan azam dengan memperbaiki diri

Featured Fri, 8 May 2020
Gaya Hidup Sat, 12 Jan 2019

6 Easy Steps To Clean Your Pearl Accessories

Keep them clean so that they last longer.

Featured Tue, 27 Aug 2019

Transformasi luar biasa seni macrame, rotan dan daun kering jadi pilihan mempelai!

Konsep perkahwinan berkonsepkan Boho jadi pilihan pengantin 2019

Featured Sun, 30 Dec 2018
Gaya Hidup Thu, 20 Sep 2018

Ketahui 5 Personaliti Berdasarkan Coklat Kegemaran Anda

Bagi anda yang suka coklat susu, anda adalah seorang yang bijak dan suka menjadi pusat perhatian.

Gaya Hidup Sun, 9 Dec 2018

Syarikat Telekomunikasi Gergasi Apple Inc, Bakal Lancar Kereta Pertama 2023 Nanti!

iCar sebuah projek mega dilaksanakan Apple Inc membabitkan bajet bernilai trilion dolar!

Gaya Hidup Wed, 17 Oct 2018

6 Jenis Makanan Yang Anda Mesti Patuhi Tarikh Luputnya

Bukan semua jenis makanan boleh tahan lebih lama daripada tarikh luputnya.

Featured Wed, 6 May 2020

| Live TV