Gaya Hidup By: Yanie Baharom October 26, 2018 @ 4:00pm

Selebriti Hollywood Paling Diva, No. 3 Anda Mesti Tak Percaya!

Artis Hollywood memang diva! Malah kesukaran bekerjasama dengan mereka sudah sering dilaporkan penggiat media Barat.

Perangai kekwat (sombong) mereka ini turut diperkatakan rakan seindustri. Namun dalam ramai-ramai artis Hollywood, lima selebriti wanita ini paling diva!

Sehinggakan menerima jolokan ‘The Mean Girls’ oleh wartawan hiburan di Hollywood. Siapakah gerangan selebriti itu, teruskan membaca!

1. Taylor Swift

Foto: CNBC.com

Imej Taylor Swift sebagai ‘The Girl Next Door’ semakin terjejas apabila dilihat sering memutar belit situasi yang memperlihatkan dirinya sebagai mangsa keadaan. Katy Perry yang pernah berteman baik dengan Swift satu ketika dahulu mendedahkan personaliti Swift yang seperti mahu mengawal dan mengatur dirinya sepanjang mereka berteman baik.

Jelas Katy lagi dia tidak akan sesekali menyertai ‘The Taylor Swift Squads’ seperti selebriti popular yang lain iaitu Selena Gomez, Cara Delevingne dan Karlie Kloss. Katy Perry turut menambah, Swift sering memutar belit kenyataan dan berlakon seperti gadis innocent di hadapan wartawan.

Bahkan Swift juga turut mempunyai ramai musuh selebriti seperti Kim Kardashian, Miley Cyrus, Kanye West, Kendall Jenner, Camilla Belle dan Calvin Harris.

2. Christina Aguilera

Foto: zig.com

Christina Aguilera sememangnya seorang yang agak berani untuk bersemuka dengan musuhnya ketika di awal kemunculannya. Christina dikatakan sudah lama menyimpan dendam dengan Kelly Osbourne.

Malah Christina sering memanggil penyanyi British itu sebagai perempuan gemuk dan hodoh! Kelly pernah memberi kenyataan yang Christina pernah cuba memukulnya di sebuah kelab satu ketika dahulu. “Dia sering memanggil saya gemuk, sekarang kamu lihat siapa yang lebih gemuk?” balas Kelly.

3. Ariana Grande

Foto: Complex

Ariana Grande dilihat seperti gadis comel yang merendah diri di awal kemunculannya. Namun menurut pengacara E-Hollywood, Giulliana Rancic, penyanyi kecil molek itu berlagak diva dan merasakan dirinya sehebat Mariah Carey ketika ditemu ramah.

Giulliana turut mengeluarkan kenyataan, “kamu harus tahu kedudukan kamu sebagai artis baru. Dengan sikap seperti diva ini, kamu akan dibenci oleh wartawan hiburan.”

4. Gigi Hadid

Foto: Harper’s Bazaar

Salah seorang penulis Seventeen mendedahkan perangai sebenar Gigi Hadid dengan menyatakan supermodel itu tidak merendah diri seperti keluarganya yang lain.

Penulis itu turut menambah, “dia sangat diva dan menyusahkan ramai krew ketika di set penggambaran. Mungkin itu sikap sebenarnya sejak dilahirkan, apatah lagi keluarganya sangat kaya!”

5. Charlize Theron

Foto: Footwear News

Charlize Theron dilaporkan tidak akan bergaul dengan mana-mana pelakon baru ataupun pelakon drama televisyen. Menurut salah seorang pelakon drama di Hollywood, dia pernah cuba untuk berbual bersama Charlize, namun bintang terkenal Hollywood itu menjelingnya dan berkata ‘Oh my god!’.

Sumber: GLAM

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Gaya Hidup Tue, 5 Jun 2018

Ini Cara Untuk Mengenalpasti Saiz Permaidani Yang Perfect Untuk Rumah Anda

Yelah, kenalah sesuai dengan saiz ruang yang ada dan kedudukan perabot anda.

Gaya Hidup Fri, 22 Jun 2018
Featured Mon, 16 Dec 2019

Kisah hidup Tengku Permaisuri Norashikin dibukukan

Kongsi pengalaman tahun pertama di istana

Featured Sat, 5 Jan 2019

Bau Busuk Selepas Melunaskan ‘Hajat’, Ini Cara Menghapuskannya!

Pastikan bau tandas sentiasa dalam keadaan menyenangkan!

Gaya Hidup Tue, 5 Mar 2019

10 harta paling mahal milik Kim Jong Un

Jika anda seorang pemimpin negara, apa saja mampu dimiliki.

Featured Sun, 17 May 2020
Featured Mon, 12 Nov 2018

Ketahui Logo Halal Dari Seluruh Dunia Yang Diiktiraf Jakim

Teliti dahulu logo halal sebelum membeli!

Featured Sun, 17 Nov 2019
Gaya Hidup Wed, 23 Jan 2019

Pelukis ini menggunakan cawan Starbucks untuk menghasilkan seni kartun menarik!

Bintangnya ialah watak duyung yang sinonim dengan jenama kedai kopi ini.

Featured Tue, 12 Mar 2019

| Live TV