Hiburan By: Salma Syahbuddin March 6, 2018 @ 10:18am

Sajat Dan Coach Yin Putus?

Baru-baru ini kecoh di laman sosial apabila Sajat telah memuat naik status berbunyi seakan-akan beliau telah berpisah dengan kekasihnya, Coach Yin. Betul ke?

Ini kerana, Sajat dilihat sering kali bersama Coach Yin apabila menghadiri mana-mana majlis. Dan, keduanya pun dilihat bahagia.

Namun, isu ini semakin hangat diperkatakan apabila kekasihnya, Coach Yin juga turut memuat naik gambar beserta status yang merujuk kepada seseorang yang dianggapnya sebagai ego.

 

Namun, Coach Yin mengakui bahawa status yang dimuat naik itu adalah lakonan semata-mata dan sekadar mahu melihat reaksi netizen sahaja. 

Dan, menurut Sajat pada mulanya mereka memang telah breakup tetapi, memandangkan mereka masih sayang antara satu sama lain, mereka membuat keputusan untuk kembali bersama. 

 

Mana ada gaduh kan awak @coach_yin ????? ??‍♀️???????

A post shared by NUR SAJAT Coach Yin (@nursajat02) on

Wah! manjanya Sajat disisi Coach Yin kan? Kedua-duanya nampak bahagia. Betul lah sebelum ini pun Sajat pernah memberitahu bahawa beliau sudah bersedia untuk berkahwin. Namun, tarikh dan dimana masih belum diumumkan.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 23 Sep 2018

Anytime! Lisa Surihani Dah Siap Sedia

Kata pelakon berusia 32 tahun ini, dia dan suami mementingkan soal pendidikan anak-anak kerana ia membabitkan kos yang mahal sekarang.

Fab Foodies! Fri, 18 May 2018

Menu Jimat Dapur Bersama Chef Imelda Harris

Bersesuaian dengan tema hari ini iaitu menu jimat dapur, kos untuk membuat mee sup cendawan bebola ikan menggunakan bahan-bahan di bawah RM 10. Jimat kan?

Hiburan Fri, 22 Mar 2019

Tangguh Sambung Belajar, As’ad Motawh Mahu ‘All-Out’ Tahun Ini!

Penyanyi lagu Senyum ini bakal memeriahkan Songkran Day Out pada 13-14 April depan di Setia Alam Oval Lawn, Setia Alam. Jom ke sana!

Hiburan Thu, 14 Mar 2019

“Saya Tak Pernah Pilih Watak”- Syafiq Kyle

Kalau sudah jadi pelakon popular pastinya pelakon tu akan memilih jenis watak ataupun projek lakonan kan? Tetapi berbeza pula dengan teraju utama drama bersiri Nur yang popular dengan watak ustaz Adam iaitu Syafiq Kyle.

Hiburan Sat, 7 Sep 2019

Dituduh Ambil Duit Peminat…Erma Fatima Akhirnya Bersuara

Masya-Allah sejauh itu pandangan anda kepada saya.

Hiburan Fri, 13 Dec 2019

黄明志《4896 Final Call》吉隆坡站演唱会取消!

因合作无法达成共识,星艺娱乐宣告《黄明志<4896–Final Call>世界巡回演唱会》吉隆坡站取消!

LIFESTYLE Fri, 9 Mar 2018

Kenali si Introvert, Bukan sombong tapi…

Bila si extrovert rasa bosan duduk rumah seorang diri, si introvert pula sangat tenang dan happy. Mereka lebih habiskan masa membaca, berfikir, termenung dan adakala bermonolog sendiri. Jana idea lebih kreatif, si introvert lah heronya!

Hiburan Thu, 15 Nov 2018

Stadium Malawati RIUH Dengan Kemunculan Charlie Puth

Penyanyi kelahiran Amerika Syarikat (AS) itu sempat menunjukkan kehebatannya bermain piano menerusi beberapa lagu termasuk Suffer.

Hiburan Fri, 1 Feb 2019

陈美娥开拍电影《幸福密码》港星林文龙加盟

「阿姐」陈美娥开拍公益电影《幸福密码》,力邀「型男」林文龙加盟齐献爱心。

Hiburan Wed, 15 May 2019

Biarlah Lambat Popular…

Biarlah lambat popular pun, asalkan saya masih tahu batas dan berusaha jaga aurat.

| Live TV