Hiburan By: SGMS Faida November 25, 2018 @ 9:47am

#SFMM33: Misha Omar Buktikan ‘Otai Masih Berbisa’

Penyanyi Misha Omar mengaku agak gementar untuk kembali ke pentas Anugerah Juara Lagu selepas setahun berehat.

Bakal membawakan lagu Sampai Bila, Misha berjanji tidak mahu kecewakan peminat yang sudah banyak memberi sokongan terhadapnya selama ini.

“ Melihat kepada tepukan gemuruh yang diterima sebelum menyanyikan Sampai Bila di pentas separuh akhir, saya sedar harapan mereka terlalu besar untuk lagu ini masuk ke peringkat seterusnya.

“ Sokongan mereka ibarat semangat buat saya. Apatah lagi peminat tidak berhenti mengundi sepanjang lagu ini berada di dalam carta. Saya perlu menggalas tanggungjawab ini sebaik mungkin,” katanya kepada xtra.com.

Dalam masa sama, Misha memaklumkan akan membuat persediaan awal terutama dari segi vokal yang bakal dipersembahkan.

“ Saya akan teruskan kelas vokal bersama Datuk Syafinaz Selamat. Sebenarnya petang tadi (sebelum pentas separuh akhir), saya turut mendapatkan bantuan beliau untuk menambah baik beberapa perkara.

“ Untuk tempoh dua bulan ini, saya akan giat berlatih memantapkan kualiti vokal bersama beliau. Macam ke gimnasium, kita kena rajin dan jadikan rutin harian untuk kekal sihat. Insya Allah, saya akan praktik hal yang sama. Insya Allah, saya akan buat yang terbaik. Doakan yang baik kerana dari doa kalian ia akan jadi pemangkin semangat buat saya,” akhirinya.

Lagu Sampai Bila nyanyian Misha Omar merupakan ciptaan Sharon Paul manakala liriknya pula ditulis oleh Ahmad Fedtri Yahya dan Shah Shamshiri.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 5 Jul 2019

Tanya Soalan Kepada Bekas Isteri, Aliff Aziz Didakwa Cari Publisiti?

Apapun, kita doa yang baik-baik untuk mereka.

Hiburan Tue, 7 Nov 2017

BENDA TU FAKE! NOH HUJAN

Noh Hujan ketika di temui di majlis World Mental Health Day di Royal Chulan The Curve memberi komen mengenai isu penyakit mental terutama di kalangan media sosial. “Saya rasa semua orang ada penyakit mental cuma mereka tak sedar dan salah satu penyebabnya adalah media sosial. Sosial yg bukan physically.

Hiburan Fri, 17 Nov 2017

Malam Berinai Izara Aishah Tema Bollywood

Malam berinai Izara Aishah tema bollywood meriah dan dikongsikan oleh Datuk Siti Nurhaliza sendiri di Instagram nya

LIFESTYLE Mon, 7 Jan 2019

Bila Anak Meragam Takut Ke Sekolah, Apa Perlu Kamu Buat?

Bila anak menangis depan pintu pagar tadika, jangan buntu ya puan-puan…ada caranya tau!

Hiburan Thu, 12 Sep 2019

Britney Spears Bakal Berkahwin Lagi?

Third’s time a charm? Mungkin!

Hiburan Wed, 28 Mar 2018

Tahniah Vivy Yusof!

Saya mengambil kira-kira 20 ujian kehamilan dan tidak ada satu pun yang positif, jadi saya menganggap kesemuanya rosak!

TECH Mon, 29 Apr 2019

Malaysian Startup rentDAX Raises RM5 Million Seed Funding to Democratise Home Rental in Malaysia

rentDAX, a fully-owned subsidiary of DAX Venture, is a mobile first platform
designed to Make Home Renting Safer and Easier with No Deposit Required.

Events Tue, 15 Jan 2019

Hangatkan Prelude AJL33 Di KL Live!

AJL33 lebih hangat dari biasa!

Hiburan Fri, 15 Feb 2019

‘Mana Ada Merajuk…’- Raja Ema Teruja Bakal Berlakon Filem

Lama tak tengok Raja Ema berlakon kan? Tak sabarnya!

Hiburan Tue, 30 Jul 2019

Sindir Penyanyi Muda ‘Bodoh’, Nabila Huda Beri Penjelasan

Harap dipermudahkan segala masalah mereka

| Live TV