Hiburan By: Salma Syahbuddin January 30, 2018 @ 5:14pm

5 SEBAB KENAPA ANDA PATUT BELI BELAH DI SEMUA RANGKAIAN CJ WOW SHOP

Kalau korang nak tahu, CJ Wow Shop merupakan rangkaian beli-belah multi-platform di rumah yang paling terkemuka! Buat korang yang mahu membeli-belah dan mengumpul mata ganjaran, ini antara 5 sebab kenapa korang patut shopping di CJ Wow Shop!

1. Korang boleh tonton saluran CJ Wow Shop dimana sahaja!

Buat korang yang sibuk bekerjadan tidak mempunyai masa untuk membeli belah sambil mendapatkan mata ganjaran, jangan risau kerana saluran CJ WOW SHOP kini boleh ditonton pada bila-bila masa dan dimana jua menerusi rangkaian aplikasi mudah alih yang pastinya akan menyenangkan lagi kerja anda. Daebak!

2. Lebih banyak pilihan buat pelanggan CJ Wow Shop

Kepada suri rumah yang berkerjaya, mendapatkan barangan keperluan rumah bukanlah satu alasan lagi! Kerana      di CJ Wow Shop, mereka menyediakan hampir kesemua kelengkapan rumah sehinggalah tudung dan barangan          make-up. Yang paling best, korang boleh membeli belah sambil mendapatkan mata ganjaran. Memang Wow!

3. WOW Sangat tawar promosi eksklusif

CJ WOW telah meluaskan lagi salurannya menerusi rancangan WOW Sangat. Rancangan siaran langsung ini menampilkan Jimmy Shanley, Nadia Anuar dan pengacara Selebriti jemputan, Rita Rudaini. Di WOW Sangat, mereka akan kongsikan barangan-barangan terkini dan yang paling laris di CJ WOW Shop. Yang paling penting, mereka akan berikan mata ganjaran paling hebat sebanyak 20% kepada semua penonton di rumah!

4. Korang suka  shopping? Tapi tak tahu guna produk? Kini, The WOW Show tampil demonstrasi aneka produk secara LIVE!

Kepada korang yang suka sangat shopping menggunakan platform atas talian, tapi hadapi masalah bagaimana mahu menggunakan produk tersebut walaupun langkah penggunaan terdapat disetiap produk, jangan bimbang kerana The WOW Show yang terdiri daripada Zaim Helmi, Lily Liyana dan selebriti jemputan, Yana Samsudin akan tampil menunjukkan cara-cara bagaimana mahu menggunakan produk di CJ WOW Shop secara siaran langsung. Jadi, korang semua tak perlu risau lagi. Sebab, segalanya ada di WOW!

5. Nikmati Tahun Baru dengan Ganjaran Baru yang lebih WOW!

Perkara paling menyeronokkan ialah apabila menjelangnya musim perayaan bukan? Kini di CJ WOW Shop, korang boleh menikmati setiap pembelian pada musim perayaan dengan nilai ganjaran yang semestinya wow! so, apa tunggu lagi, rebut peluang untuk nikmati ganjaran baru pada tahun baru ini. Jangan ketinggalan!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Tue, 17 Dec 2019

7 Makanan Tidak Boleh Simpan Dalam Peti Ais

Peti ais merupakan peralatan ataupun kemudahan asas yang perlu ada di setiap rumah. Ianya membantu kita untuk menyimpan bahan makanan supaya tahan lama dan mengelakkan daripada tercemar dan basi. Kebiasaannya, semua jenis makanan akan disumbat […]

Hiburan Thu, 29 Mar 2018

Bront Palarae Bakal Pindah Ke Jakarta?

Bront memberitahu, dirinya enggan membuat keputusan terburu-buru memandangkan banyak perkara perlu difikirkan sebelum melebarkan sayap ke Jakarta.

Hiburan Sun, 10 Feb 2019
Hiburan Wed, 14 Mar 2018

Mia Ahmad beranikan diri umum hamil!

Mia turut memaklumkan pada mulanya agak takut membuat pengumuman gara-gara pernah keguguran sebelum ini.

Hiburan Wed, 16 Jan 2019

TERBAIK! Estranged Jual CD Bantu Perkampungan Di Sabah

Jom dapatkan CD single Milikku hari ini, sambil membeli boleh kita menderma!

Hiburan Fri, 16 Feb 2018

JENNIFER ANISTON MULA INTIM BERSAMA BRAD PITT?

Menurut laporan Daily Mail, perpisahan terjadi sekitar penghujung 2017. Pada mulanya mereka mahu merahsiakannya terlebih dahulu tetapi akibat tidak mahu gosip liar bermaharajalela, kedua mereka mengambil keputusan untuk membuat kenyataan bersama berhubung perpisahan tersebut.

Hiburan Thu, 7 Mar 2019

「肥妈」携手众好友6月云星剧场爆笑登场

「肥妈」6月携手好友李丽霞、黎耀祥及阮兆祥登云星剧场,准备为大马观众带来一个欢乐爆笑的夜晚。

Hiburan Mon, 24 Feb 2020

[VIDEO] Macam Majlis Kahwin! Sekitar Majlis Aqiqah Anak Anzalna Nasir Yang Gah

Family En.Nasir ni memang cantik belaka semuanya kan?

Hiburan Wed, 21 Mar 2018

李幸倪6月首踏红馆开唱「想要周杰伦当嘉宾」

Gin李幸倪自从加入环球唱片后,先后推出《beGin》和《Live In The Moment》,以及凭着多首冠军作品横扫多个奖项,各方面均获得佳绩!日前唱片公司宣布,李幸倪将于今年六月迎来人生首个红馆演唱会,一圆多年梦想!

Hiburan Sat, 26 Jan 2019

Jue Aziz Sah Sudah Bercerai

Jue berkahwin dengan pemuzik Indonesia, Bayu Pramana Putra Achmal kini sah bercerai

| Live TV