Hiburan By: Salma Syahbuddin January 30, 2018 @ 5:14pm

5 SEBAB KENAPA ANDA PATUT BELI BELAH DI SEMUA RANGKAIAN CJ WOW SHOP

Kalau korang nak tahu, CJ Wow Shop merupakan rangkaian beli-belah multi-platform di rumah yang paling terkemuka! Buat korang yang mahu membeli-belah dan mengumpul mata ganjaran, ini antara 5 sebab kenapa korang patut shopping di CJ Wow Shop!

1. Korang boleh tonton saluran CJ Wow Shop dimana sahaja!

Buat korang yang sibuk bekerjadan tidak mempunyai masa untuk membeli belah sambil mendapatkan mata ganjaran, jangan risau kerana saluran CJ WOW SHOP kini boleh ditonton pada bila-bila masa dan dimana jua menerusi rangkaian aplikasi mudah alih yang pastinya akan menyenangkan lagi kerja anda. Daebak!

2. Lebih banyak pilihan buat pelanggan CJ Wow Shop

Kepada suri rumah yang berkerjaya, mendapatkan barangan keperluan rumah bukanlah satu alasan lagi! Kerana      di CJ Wow Shop, mereka menyediakan hampir kesemua kelengkapan rumah sehinggalah tudung dan barangan          make-up. Yang paling best, korang boleh membeli belah sambil mendapatkan mata ganjaran. Memang Wow!

3. WOW Sangat tawar promosi eksklusif

CJ WOW telah meluaskan lagi salurannya menerusi rancangan WOW Sangat. Rancangan siaran langsung ini menampilkan Jimmy Shanley, Nadia Anuar dan pengacara Selebriti jemputan, Rita Rudaini. Di WOW Sangat, mereka akan kongsikan barangan-barangan terkini dan yang paling laris di CJ WOW Shop. Yang paling penting, mereka akan berikan mata ganjaran paling hebat sebanyak 20% kepada semua penonton di rumah!

4. Korang suka  shopping? Tapi tak tahu guna produk? Kini, The WOW Show tampil demonstrasi aneka produk secara LIVE!

Kepada korang yang suka sangat shopping menggunakan platform atas talian, tapi hadapi masalah bagaimana mahu menggunakan produk tersebut walaupun langkah penggunaan terdapat disetiap produk, jangan bimbang kerana The WOW Show yang terdiri daripada Zaim Helmi, Lily Liyana dan selebriti jemputan, Yana Samsudin akan tampil menunjukkan cara-cara bagaimana mahu menggunakan produk di CJ WOW Shop secara siaran langsung. Jadi, korang semua tak perlu risau lagi. Sebab, segalanya ada di WOW!

5. Nikmati Tahun Baru dengan Ganjaran Baru yang lebih WOW!

Perkara paling menyeronokkan ialah apabila menjelangnya musim perayaan bukan? Kini di CJ WOW Shop, korang boleh menikmati setiap pembelian pada musim perayaan dengan nilai ganjaran yang semestinya wow! so, apa tunggu lagi, rebut peluang untuk nikmati ganjaran baru pada tahun baru ini. Jangan ketinggalan!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 27 May 2019

Kassim Selamat Sudah Tiada…

Al-Fatihah…semoga roh beliau terus dicucuri rahmat.

Hiburan Mon, 23 Sep 2019

‘Bukan Mudah Untuk Bertahan’- Remy Ishak

Alhamdulillah…Tahniah Remy!

Hiburan Sun, 22 Apr 2018

Eira Syazira Merajuk Sampai Ke Jakarta?

Bagaimanapun, saya sudah hampir tiga tahun bernaung di bawah syarikat itu. Mereka melayan saya dengan baik hingga sanggup menunggu hampir tiga tahun. Sepatutnya, saya berhijrah ke Jakarta selepas melahirkan anak kedua, tetapi saya hamil tanpa sedar, tidak lama kemudian,

Hiburan Mon, 28 Jan 2019

Obses Dengan Benda Wangi, Ayda Jebat Sanggup Labur Duit Untuk SASSU

Terkejut dengan sambutan diterima di Singapura baru-baru ini, Ayda memberitahu produk SASU terjual licin di sana. Tahniah, Ayda!

Hiburan Mon, 30 Jul 2018

Syafiq Kyle Kembali Bangkit Selepas Kontroversi Video Viral

Dihimpit kontroversi yang menjadi bualan ramai, Syafiq Kyle tidak cepat melatah dalam menyelesaikan isu yang timbul..

Hiburan Fri, 30 Mar 2018

Lagu Baru Zizi Kirana, Dilabel Lagu Sampah!

Lagu yang mendapat kerjasama penyanyi hip hop Waris ini ternyata berlainan sama sekali jika dibandingkan dengan lagu yang terdapat pada single pertama beliau iaitu, Boleh Jalan

LIFESTYLE Thu, 18 Jan 2018

不同睡姿休息效果差很大「5大睡姿」你有睡对吗?

你知道吗?睡觉睡对姿势,其实也能改善身体健康状态喔!国外网站《Remedy daily》引述了美国国家睡眠基金会(National Sleep Foundation)的说法指出,若长期有以下5种健康上的困扰,不妨改变一下「睡姿」吧!

Hiburan Sat, 9 Feb 2019

Megat Mentor 7 Takut Dibandingkan Dengan Kaer

Buat pertama kali, single Tetap Kamu merupakan gandingan Megat dan Amylea Azizan. Pasti meletop!

Hiburan Tue, 28 Jan 2020
Hiburan Wed, 9 Oct 2019

“Terima Kasih Tuhan” Shakilla Khoriri Luah Rasa Syukur Saat Imbau Zaman Susah

Semoga Kisah Shakilla ini jadi inspirasi buat semua

| Live TV