Hiburan By: Salma Syahbuddin March 1, 2018 @ 9:20am

5th Anniversary Tanpa Suami, Hati Intan Sudah Mati

Kalau bekas suami Intan yang juga merupakan seorang pemuzik bebas, Muhammad Radzi Abdul Wahid atau dikenali sebagai Ude, 30 berkata, beliau sudah tidak ada hati kepada isteri yang dikahwininya pada 1 Mac 2013 itu, lagi mengharukan ialah, Intan telah memuat naik satu gambar dilaman insta story beliau menunjukkan hubungannya dan suami hanya bertahan sehingga usia perkahwinan mencecah 5 tahun sahaja. Dengan menulis Goodnight mrw 1/3/2013-1/3/2018 dan memuat naik gambar persandingan bersama ayat-ayat luahan rasa ini sekaligus membuatkan netizen berasa sedih dengan nasib Intan.

Antara luahan Intan menerusi insta story beliau

Ayat yang bertulis itu nyata merupakan luahan rasa seorang isteri yang pastinya begitu menguji tahap kesabaran beliau, lebih-lebih lagi terpaksa membesarkan dua orang anak lelakinya iaitu Arish Muqri Radzi dan Ariq Muqri Radzi.

“Aku penah sayang orang sepenuh hati, sampai aku rasa hati akau mati kehilangan dia. Sedih tu datang dari hati bukan dari muka. Luar nampak happy tapi dalam hati hanya tuhan saja tahu.Jika Allah tidak menginzinkan kita bersatu dengan orang yang kita cinta.. semoga Allah satukan kita dengan orang yang mencintai kita..”#happy5thanniversary

Bukan itu sahaja, kalau dilihat menerusi laman instagram Intan, beliau juga turut memuat naik beberapa quote yang mungkin menggambarkan perasaannya berhubung kes perceraiannya bersama Ude semalam. 

Apapun, buat Intan semoga terus tabah dan bangkit untuk meneruskan masa hadapan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 18 Feb 2019

’Mula-Mula Ingat Dia Ni Tomboy Ke Pengkid Ke’- Fizi Ali Kenang Momen Lucu Dengan Isteri

Fizi mengaku hampir berputus-asa sewaktu nak mengorat Shakilla. Apa yang Fizi lakukan selepas itu?

Hiburan Wed, 11 Jul 2018

陈思颐代言养生美容馆 自嘲变性成功有伴侣

本地网路电台主持人Cindy 陈思颐和新晋男演员Sampson 周力文签约代言养生美容馆;陈思颐自嘲在开始了护理后,让她「变性成功」更有女人味,脱离单身狗的生活。

Hiburan Mon, 2 Jul 2018

《经典名曲歌唱大赛2018》38强出炉!三支导师队伍领梦想旅途

「经典再现,梦想崛起」《经典名曲歌唱大赛2018》38强正式出炉!今年迎来全新的国际赛赛制,成功过关斩将的 “经典梦想帮”将代表大马,跻身国际赛与来自海外的歌唱好手一较高下,争夺国际级的冠军荣耀!

Events Wed, 14 Aug 2019

《当时明月在》831播出!林奕廷老妆:连侄儿也说我像太婆

八度空间国庆日特备电视电影《当时明月在》8月31日播出!视后林奕廷剧中化老妆,连侄儿看后都说她像太婆。

Hiburan Thu, 17 May 2018

Janna Nick Makin ‘Membawang’ Lepas Jadi Hos Melodi

Amboi dah boleh join makcik makcik bawang lah kalau macam nie

Hiburan Fri, 13 Apr 2018

Faye Lahirkan Anak ‘ADAM50’ Di Kalangan Artis!

Agaknya artis mana yang akan mendahului permohanan pendaftaran secara dalam talian ini  atau memberi laluan sahaja kepada keluarga yang lebih memerlukan?

LIFESTYLE Wed, 19 Jun 2019

Persembahan Artis Popular, Aktiviti Menarik Di The Culture 2019

Antara yang bakal menjadi tarikan juga adalah ‘Vintage Town’ yang akan mempamerkan 60 vendor yang menarik minat komuniti pasar karat Jalan Raja Bot, Ipoh dan Johor Bahru serta memberi peluang peniaga-peniaga atas talian merasai pengalaman serta menambah kenalan dan pengetahuan bersama komuniti sub-budaya ini.

Hiburan Tue, 24 Apr 2018

Mira Filzah Beri Hint Bercinta Dengan Zizan Razak

Mira juga berpendapat bahawa, beliau tidak mahu cerita yang sama mengenai dirinya dan Zizan Razak terus dikaitkan dan dijaja di dada-dada akhbar

Hiburan Thu, 21 Feb 2019

| Live TV