Hiburan By: SGMS Faida November 9, 2018 @ 11:42am

Raja Mukhriz Bengang 7ujuh Jadi Mangsa Muat Turun Haram

Pengarah 7ujuh Raja Mukhriz Raja Ahmad Kamaruddin memohon orang ramai tidak memuat turun karyanya secara haram.

Menerusi laman Instagramnya, Mukhriz memohon pihak tidak bertanggungjawab ini menghormati harta intelek orang lain.

“ 7ujuh di hari kedua, Terima kasih atas sambutan pada hari pertama dan diharap lebih baik dari semalam.

“ Keluhan kami adalah supaya kita sama-sama menonton di pawagam dan bukan menonton di halaman yang merompak seperti media sosial.

“ Hormatilah harta intelek kami,” rayunya.

Dalam masa sama, Mukhriz berharap penonton terus menyokong filem bergenre seram ini di pawagam.

“ Semoga kalian ke panggung hari ini untuk tayangan hari kedua di lebih kurang 70 lebih buah panggung. Harta intelek juga bukan lah semudah sembang di kedai kopi dan selesai lalu kau cancel dan kau ambik lalu kau bikin macam harta mak bapak engkau.

“ Semudah telefon dan lambong ayat “aku tak jadi buat tapi aku ambik idea engkau ya bro” aku percaya engkau dan rakan rakan engkau sama species semua ke laut,” akhirinya.

Filem 7ujuh turut menjadi mangsa muat turun haram di media sosial, baru-baru ini. 

7ujuh terbitan Primeworks Studios sudah berada di pawagam seluruh negara bermula semalam. Ayuh support karya tempatan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 7 Oct 2019

Dah Dirisik Rupanya…

Semoga dipermudahkan urusan seterusnya buat Zara & Hafreez!

Hiburan Thu, 28 Mar 2019
Fab Foodies! Tue, 31 Dec 2019

This Jay Chou Endorsed Boba Shop Has Stepped Into Malaysia And It’s Concerning!

It’s not even hard to find! It’s literally in the heart of Kuala Lumpur!

Hiburan Sat, 14 Dec 2019

Hebat! Dato Vida Latih Anak Usia 14 Tahun Jadi CEO

Terbaiklah Cik B, semoga terus sukses!

Hiburan Fri, 30 Nov 2018

Konsert Duo Dinamik Dapat Pujian, Tomok & Black Contoh Terbaik Penyanyi ‘From Zero To Hero’

Rasa macam kembali ke tahun 1999 pula pada malam ini. Masih ingat ketika di zaman New Boyz sedang popular, saya pernah berdepan dengan insiden lucu apabila van yang kami naik hampir terbalik kerana diserbu peminat.

Hiburan Mon, 8 Jul 2019

Berlakon Bersama? Amar Baharin Letak Syarat!

Sukar sebenarnya untuk menjayakan watak sebagai suami isteri.

Hiburan Mon, 19 Nov 2018

项婕如、蔡凡熙及张立昂11月21日来马!

配合《有五个姐姐的我就注定要单身了啊!》即将上映!演员项婕如、蔡凡熙及张立昂11月21日来马,展开一连三天的宣传活动。

Hiburan Thu, 31 Jan 2019

Betty Stylo Walaupun Dalam Pantang

Comel je kan mommy Betty ni!

Hiburan Mon, 26 Aug 2019
Hiburan Wed, 30 Oct 2019

MK K-Clique Cabar Penyamar

Bila dah popular, ada je yang iri hati!

| Live TV