Hiburan By: SGMS Faida November 18, 2019 @ 6:50pm

Andi Bernadee,Ismail Izzani Gabung Suara Dalam ‘Hello’

Andi Bernadee dan Ismail Izzani bukanlah suatu nama yang asing lagi dikalangan peminat muzik tempatan. Meskipun kerjaya seni mereka baru berusia tiga tahun, penyanyi yang mesra disapa sebagai Andi dan Ismail ini boleh diangkat sebagai sensasi muzik terkini.

Walaupun masing-masing mempertaruhkan genre rancak, Andi dan Ismail mempunyai gaya dan keunikan tersendiri malah karya terbitan mereka terus terusan mendapat sambutan dan menjadi lagu hits siulan anak muda masa kini.

Bakat muda yang mendapat jolokan ‘budak baru nak up’ (BBNU) ini merupakan antara barisan artis yang dipilih untuk menjayakan Konsert Lazada 11.11 Super Show di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada hari Ahad lalu.

Kini Andi dan Ismail memanaskan lagi industri muzik tempatan dengan kolaborasi yang paling dinantikan tahun ini menerusi lagu duet berjudul “Hello”.

Single ini merupakan terbitan World Peace Entertainment Sdn Bhd dengan kerjaasama Warner Music Malaysia. “Hello” merupakan hasil ciptaan bersama Mas Dewangga, Firdaus Rahmat dan Ismail Izzani.

Lagu membawa genre pop elektro ini diberikan susunan muzik segar setaraf muzik kontemporari antarabangsa. Gabungan alunan suara dan gaya vokal Andi dan Ismail tampak serasi dalam menyampaikan lagu mesra telinga ini.

Hello” dijangka mampu mengangkat lagi profil mereka sebagai penyanyi  dan dijangkakan bakal mencipta fenomenanya tersendiri.

Pasangan duo ini berharap agar lagu taruhan mereka ini mendapat sambutan positif peminat muzik di rantau ini sekaligus  mengukuhkan lagi tapak mereka dalam industri muzik sebagai bakat muda yang berpotensi besar mencipta lebih banyak kejayaan untuk industri muzik tempatan.

Single “Hello” boleh didapati di kesemua pelantar digital seperti Spotify, iTunes, KKBox , Deezer, Joox dan juga Apple Music.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 1 Sep 2018

Akui Sukar Tapi Kaer Azami Tak Pernah Menyesal

Cinta saya terhadap bidang muzik amat kuat dan atas sebab itu saya nekad meninggalkannya…

Hiburan Thu, 19 Apr 2018

Ziana Zain Akhirnya Kecapi Bahagia Sekali Lagi?

Penyanyi Ziana Zain dilihat masih menjaga aib seorang suami, kerana sehingga kini Ziana nampaknya masih tidak mahu menjelaskan apakah sebenarnya punca disebalik masalah yang timbul dalam rumahtangga beliau yang sudah berusia 19 tahun itu

Hiburan Tue, 3 Mar 2020
Hiburan Fri, 12 Jul 2019

Kekasih Lama Tagih Semula Cinta Che Puan Juliana Evans…

Wow! Beraninya kekasih lama datang semula kan?

Hiburan Fri, 19 Oct 2018

Zizan Razak Dah Popular Di Indonesia?

Peminat dan media di Indonesia dah mula kenal dan menyapa saya…

Hiburan Thu, 5 Dec 2019

Wak Doyok Biar Ibu Carikan Calon?

Senang ye? Tak payah pening-pening!

Hiburan Wed, 4 Apr 2018

Keena Mentor Akui Penyanyi Hantar Santau?

Keena memberitahu, kesan lebam yang kelihatan dibadannya itu adalah kesan santau angin yang dihantar oleh individu yang tidak dikenalinya. Dan, apa yang lagi memeranjatkan individu tersebut merupakan seorang penyanyi?

Hiburan Fri, 18 Oct 2019
Hiburan Mon, 15 Jul 2019
Hiburan Tue, 15 Jan 2019

Hero Muzik Video Semakin Terjawab, Bukan Remy Tapi Syafiq Kyle!

Sarah juga tidak menolak seandainya tontonan muzik video ini berjaya menarik perhatian penonton, Syafiq adalah ‘pelarisnya’.

| Live TV