Hiburan By: SGMS Faida November 18, 2019 @ 6:50pm

Andi Bernadee,Ismail Izzani Gabung Suara Dalam ‘Hello’

Andi Bernadee dan Ismail Izzani bukanlah suatu nama yang asing lagi dikalangan peminat muzik tempatan. Meskipun kerjaya seni mereka baru berusia tiga tahun, penyanyi yang mesra disapa sebagai Andi dan Ismail ini boleh diangkat sebagai sensasi muzik terkini.

Walaupun masing-masing mempertaruhkan genre rancak, Andi dan Ismail mempunyai gaya dan keunikan tersendiri malah karya terbitan mereka terus terusan mendapat sambutan dan menjadi lagu hits siulan anak muda masa kini.

Bakat muda yang mendapat jolokan ‘budak baru nak up’ (BBNU) ini merupakan antara barisan artis yang dipilih untuk menjayakan Konsert Lazada 11.11 Super Show di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada hari Ahad lalu.

Kini Andi dan Ismail memanaskan lagi industri muzik tempatan dengan kolaborasi yang paling dinantikan tahun ini menerusi lagu duet berjudul “Hello”.

Single ini merupakan terbitan World Peace Entertainment Sdn Bhd dengan kerjaasama Warner Music Malaysia. “Hello” merupakan hasil ciptaan bersama Mas Dewangga, Firdaus Rahmat dan Ismail Izzani.

Lagu membawa genre pop elektro ini diberikan susunan muzik segar setaraf muzik kontemporari antarabangsa. Gabungan alunan suara dan gaya vokal Andi dan Ismail tampak serasi dalam menyampaikan lagu mesra telinga ini.

Hello” dijangka mampu mengangkat lagi profil mereka sebagai penyanyi  dan dijangkakan bakal mencipta fenomenanya tersendiri.

Pasangan duo ini berharap agar lagu taruhan mereka ini mendapat sambutan positif peminat muzik di rantau ini sekaligus  mengukuhkan lagi tapak mereka dalam industri muzik sebagai bakat muda yang berpotensi besar mencipta lebih banyak kejayaan untuk industri muzik tempatan.

Single “Hello” boleh didapati di kesemua pelantar digital seperti Spotify, iTunes, KKBox , Deezer, Joox dan juga Apple Music.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 18 Apr 2019

Ramlah Ram Kurus Sebab Nak Kahwin?

Tanpa ambil pil tambahan, saya hanya kurangkan pengambilan karbohidrat. Saya juga baru mula makan nasi tetapi dalam kuantiti yang sangat sedikit.

Events Fri, 21 Jun 2019

I Can See Your Voice Musim Kedua Lebih Mencabar?

Jangan ketinggalan untuk saksikan ICSYVMY musim kedua pada AHAD Ini!

Hiburan Sat, 19 Oct 2019

Kematian Sulli Buka Mata Industri KPop…

Sulli sasaran pengkritik online tanpa nama.

Hiburan Thu, 30 May 2019

Curang Dengan Isteri, Cef Fikree Akhirnya Bercerai

Padam ‘the ugly post’…semoga Zuriehan terus tabah hadapi dugaan ini. Doa yang baik-baik!

Hiburan Sun, 18 Mar 2018

Pelakon Elvina Mohamad Sah Bergelar Isteri Datuk Haniff Borhan

Akhirnya, perkenalan selama dua tahun akhirnya dimeterai dengan ikatan perkahwinan di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur. Alhamdulillah…

Hiburan Mon, 8 Oct 2018

Wany Hasrita Bintang Paling Popular 2018

Saya sendiri terkejut. Mungkin nervous tu tak begitu ketara tadi di atas pentas tetapi saya memang tak sangka. Syukur Alhamdulillah atas sokongan padu peminat, terima kasih…ini hadiah untuk mereka.

Hiburan Sat, 10 Nov 2018

“Baiklah Saya Akur Ini Salah Saya Tapi Lihatlah Mesej Yang Baik Ya!”

“Ya, Saya Salah Tapi Ambillah Mesej Yang Baik”

Hiburan Thu, 5 Jul 2018

周杰伦花式调侃 《中国新歌声》开播前欢乐多

在《新歌声》当了三年的导师,周杰伦已经从那个原本有点害羞的大男孩,变成了会花式调侃的「皮皮伦」!今年录像还未开始,他就贡献了“奶茶”、“歌词”等多个话题梗,频频上了热搜,那么他在节目中表现到底有多皮呢?

Hiburan Thu, 14 Dec 2017

Lana Dan Suami Rancang Tunai Umrah Bersama

Lana Nordin syukur doa dimakbulkan untuk bersama suami tunai umrah berdua tahun hadapan

| Live TV