Hiburan By: SGMS Fas May 8, 2019 @ 11:01pm

Risau Dilabel Riak, Aaron Aziz Tegur Isteri, Anak-Anak

Meskipun memberi kelonggaran kepada anak-anak untuk menggunakan media sosial, pelakon Aaron Aziz mengaku sentiasa memantau aktiviti tiga anaknya.

Kata Aaron ketika ditemui di majlis pelancaran koleksi baju raya 2019 bersama Duta Jakel baru-baru, dia sentiasa mengingatkan anak-anak agar tidak membalas komen yang berbaur negatif.

“ Saya selalu berpesan kepada mereka agar tidak membalas segala komen yang menyakitkan hati. Dua cara sahaja yang saya pesan ketika berdepan dengan netizen yang suka menghentam, block atau abaikan komen tersebut.

“ Bukan apa, saya tidak mahu disebabkan perbalahan kecil di media sosial, isu jadi besar pula. Lebih baik jangan layan daripada membalas komen sebegitu,” katanya kepada XTRA.

Ketiga-tiga anaknya, Danish Anaqi, 15, Dwi Ariana, 13 dan Dahlia Arissa, 9, memiliki akaun instagram sendiri.

Dalam masa sama, pelakon filem Operasi X ini turut berpesan kepada isteri, Diyana Halik agar sentiasa berhati-hati sebelum memuatnaik sebarang gambar di Instagram.

“ Isteri suka muatnaik gambar tetapi setiap kali saya nampak ada gambar bag tangan berjenama di dalam gambar, saya akan berpesan seeloknya tidak berkongsi kerana bimbang dilabel riak.

“ Orang bersifat iri hati sentiasa wujud di sekeliling tanpa kita sedar. Jadi lebih baik saya dan keluarga elak sebelum dikata menunjuk di laman sosial,” katanya yang lebih selesa tidak berkongsi hal peribadi termasuk aktiviti amal dilakukannya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Thu, 22 Nov 2018

Nah, 8 Makanan Ini Bakal Bantu Korang Hilangkan Period Pain!

Tadaaaa… mungkin inilah jawapan bagi period pain anda selama ni

Hiburan Wed, 31 Jul 2019

Lufya Siap Sedia Buat ‘Come Back’

Maklum saja sudah dua tahun saya tidak berlakon dalam mana-mana drama kerana banyak memberi fokus kepada keluarga dan membesarkan anak.

Hiburan Tue, 26 Nov 2019
Hiburan Tue, 19 Feb 2019

Kenapa Agaknya Drama Dia Menantu Rahsia diselar netizen di Twitter?

Drama popular Dia Menantu Rahsia yang kini ditayangkan di TV3 di Slot Akasia menerima kecaman seorang netizen di laman Twitter.

Hiburan Thu, 12 Jul 2018

Usia Baru 20 Tahun, Kekayaan Kylie Jenner Kini Cecah RM3.2 bilion

Pengaruh adik bongsu dalam keluarga selebriti Kardashian ini setanding kakaknya yang lain. Pada usia 20 tahun, Kylie sudah bertaraf jutawan muda. Anda memang hebat!

Hiburan Thu, 30 May 2019

Curang Dengan Isteri, Cef Fikree Akhirnya Bercerai

Padam ‘the ugly post’…semoga Zuriehan terus tabah hadapi dugaan ini. Doa yang baik-baik!

Hiburan Tue, 10 Dec 2019

Tak Puas Bersanding, Che Ta dan Zain Naik Pelamin Lagi?

Tak sabar nak tunggu persandingan Che Ta dan Zain! Pasti macam pasangan baru berkahwin!

Hiburan Mon, 31 Dec 2018

Hebat! Anuar Zain Kini Bergelar Usahawan Serum

Produk Allevier setanding produk luar negara, jom dapatkannya hari ini guys!

Hiburan Fri, 25 May 2018

Kenapa Sajat Marah?

Bagi Sajat, beliau kurang selesa kerana solekan dan baju yang dikenakan tidak sesuai. Dan, disebabkan hal tersebut beliau malas mahu meneruskan penggambaran seperti yang dijanjikan

Hiburan Wed, 26 Jun 2019

Risteena Dah Nak Kahwin November Ni?

Kita doakan yang baik-baik saja!

| Live TV