Hiburan By: Salma Syahbuddin June 25, 2019 @ 5:38pm

Aazief Khalid Dan Instafamous Ini Akhirnya Berpisah

Siapa agaknya pembaca setia Xtra yang mengikuti perkembangan pasangan sama cantik, sama padan iaitu anak tiri kepada penyanyi, Datuk Siti Nurhaliza Aazie Khalid dan pasangannya, Tyra Kamaruzzaman yang juga pengasas kepada produk kosmetik BeauTYRA.

Baru-baru ini, Aazief ada memuat naik beberapa thread dilaman Twitter miliknya yang mengatakan hubungan mereka kini sudah berakhir.

 

Menurut Aazief, hubungan mereka berakhir bukanlah disebabkan pihak ketiga tetapi kurangnya persefahaman diantara keduanya. Malah, anak kepada Datuk K ini juga menegaskan, sebab lain biarlah menjadi rahsia kerana ianya terlalu privasi.
 
Walaubagaimana pun, Aazief turut memberitahu, walaupun hubungan keduanya sudah tiada namun mereka masih berhubung antara satu sama lain malah turut berjumpa atas urusan kerja. Tambahnya, tiada sebab dia hendak membenci Tyra kerana sepanjang hubungan mereka terlalu banyak kenangan manis bersama.
 
 
 

 
 
 
View this post on Instagram

You’ve been in every single important part of me growing up. You attended my graduation, you cheered for me (he woke up early in the morning to get me breakfast and prepped for graduation). You saw me grow to the woman i am now, today. From a clueless 16 year old girl who had no clue what to do with her future, to now doing a business that’s growing, together. You were there for me at each and every single step i made. Big or small. You were there to catch me if i fall too, you held me strong and told me to get back up and comfort me when i needed you the most. You never left, not a single second. You never gave up. Growing together, I’ve learnt so much from you. A big part of who i am today, a big part of it is because of you. Because of your support, because of your love, because of your encouragements. When no one else had my back, you were there… protecting me. You said us against the world and you meant every single word you said. Our love’s no fairytale, I’d say that. It’s never all smile and laughter and being goofy together, but it’s the nights that we spent talking and communicating, it’s the days that we spent fixing ourselves to be better for the sake of us that meant the most. We’re both no perfect individuals but when we’re together, we’re inseparable.. the world seems more tolerable with you and I am thankful for that, sayang. I’m eternally grateful to have crossed paths with you, and that out of all the people in the world, I get to do this all with you and know that I would do it all over again if the person is… you. I love you so much, happy 4th Anniversary baby. balik lah.

A post shared by ? (@tyrakmrzmn) on

Apapun, Aazief turut berpesan agar netizen tidak menghentam Tyra tanpa usul periksa. Kerana keputusan ini diambil atas persetujuan kedua belah pihak dan ianya langsung tidak melibatkan orang ketiga seperti yang di war-warkan. 
 
Kita doakan sahaja yang baik-baik buat kedua-duanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Fab Foodies! Thu, 9 May 2019
Hiburan Fri, 25 Jan 2019

‘Bukan Tamak, Tapi…’- Issey Fazlisham Mula Tukar Angin?

Saya mahu fokus dalam apa saja projek yang dilakukan, selagi nama masih diperlukan saya gunakan peluang yang ada…

Fab Foodies! Wed, 24 Jan 2018

PREP YOUR TASTEBUDS FOR MALAYSIA’S SPICIEST BURGER!

For the brave-hearted souls out there!

Hiburan Thu, 9 Jan 2020

Tajul Ariff Dedah Wajah Anak Menerusi Video Muzik Terbaru

Wah! Mesti ada yang dah tak sabar nak tengok wajah si cilik Adriana Carissa!

Hiburan Thu, 18 Apr 2019

Selebriti Terkenal Indonesia Puji Doktor Malaysia

Seram juga baca pengalaman bapa Jessica dekat hospital sana…

Events Tue, 14 Apr 2020
Contest Mon, 7 Oct 2019

xtra好康头 | 送你《任贤齐「齐迹」2019云顶演唱》入门票

xtra好康头 送你《任贤齐「齐迹」2019云顶演唱》入门票,让你现场见证「齐迹」的发生!

Hiburan Sat, 30 Dec 2017

Nora Danish Sukar Melahirkan Anak Secara Normal?

Bayi ini besar berbanding anak pertama dulu jadi …

Hiburan Fri, 26 Jan 2018

TAEYANG AND MIN HYO RIN’S WEDDING INVITATION IS SO PRETTY!

The couple will be getting married next month and now their wedding invitation has been revealed.

Events Tue, 27 Aug 2019

Sanitary Pad Meets Fashion: KOTEX® Batik Collection Stole the Show at KL Fashion Week

Kotex® empowers female artisans from Batik Boutique and up-and-coming designer, Seza Zulkeple, to bring collection to life at KLFW

| Live TV