Hiburan By: SGMS Faida April 17, 2018 @ 8:24am

Achey Tuju Lagu Untuk Makcik Bawang

Apabila isu ditiupkan, ada berita nak disampaikan,
Apabila isu disebarkan, ada cerita nak dibincangkan…
Datanglah, berkumpulah, Ayuh! Bertukar!
 
Haa dengar tu apa yang Achey nak pesan pada makcik bawang di luar sana yang suka sangat nak bincang topik menyimpang. Fenomena makcik bawang di laman sosial dilihat semakin ‘kritikal’. Alahai, nama pun ‘bawang’ kan, habis semua topik pasal orang lain dikupasnya… 
 
Jom layan lagu daripada Achey ni…Uhuiiii…Makcik Bawang Kembali, Makcik Bawang Di Sini! 
 
 
Video yang dimuatnaik di laman Youtube sejak semalam ini sudah ditonton hampir 94,000 orang. Wow, luar biasa ni Achey. Tapi memang best lagu ni, korang kena layan ok!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Fab Foodies! Thu, 3 Jan 2019

Spend Your Blessed Sunday with Loved Ones Having Brunch at Flock

Set within the Golden Triangle of Kuala Lumpur, there are so many things to do after your hearty buffet experience here.

Contest Tue, 26 Nov 2019

xtra好康头 | 送你李佩玲与玛莎《MY SISTA跨年倒数演唱会》入门票

想要度过一场难忘的跨年狂欢? xtra好康头 将送你李佩玲与玛莎《MY SISTA跨年倒数演唱会》入门票。

Trending Hari Ini Mon, 15 Jun 2020
Hiburan Mon, 8 Jul 2019

Azrinaz Mazhar Hakim ‘Belanja’ Gambar Baby Bump

Tak sabar nak tengok muka baby nanti!

Hiburan Thu, 10 Oct 2019
Hiburan Sun, 24 Jun 2018

John Legend, Tayang T**** Isteri

Tindakan isteri kepada penyanyi terkenal itu adalah sesuatu yang berani. Ini kerana, Chrissy Teigen juga pernah melakukan pose bogel beliau dan menayang sebahagian payudaranya itu dianggap sesuatu yang biasa buat dirinya

Hiburan Fri, 7 Dec 2018

《尸杀军营》旋风式来马宣传!盼掀起丧尸潮创票房佳绩

《尸杀军营》导演和两位主演旋风式来马宣传,盼掀起丧尸潮创票房佳绩!

Hiburan Fri, 2 Aug 2019
Hiburan Mon, 4 Mar 2019

Selepas Satu Peluang, Andi Bernadee Tampil Dengan Lagu Baharu!

Single terbaharu Andi bakal dikeluarkan pada Mac ini, tak sabarnya!

LIFESTYLE Thu, 19 Jul 2018

SAH, Kasut Sekolah Hitam Bermula Tahun Depan!

Baiklah, mulai tahun depan, murid-murid akan memakai kasut hitam, bukan kasut putih lagi. No more kapur kasut lepas ni okay, adik-adik!

| Live TV