Hiburan By: SGMS Enal June 3, 2018 @ 9:52am

Adik Fatihia Latiff Mendapat Pujian ‘Beauty With Brain’

Adik-beradik pelakon Fathia Latiff sememangnya cantik-cantik belaka. Baru-baru ini, foto graduasi adik Fathia iaitu Fasiha Latiff menjadi perhatian ramai di media sosial.

Mana tidaknya, gadis cantik ini baru saja menamatkan pengajian di Trinity College dan kini bergelar doktor muda di usia 25 tahun. Sememangnya gadis ini layak mendapat gelaran ‘beauty with brain’.

Rata-rata mengucapkan tahniah kepada Fasiha dengan gelaran yang diperolehnya seawal usia 25 tahun. Ramai juga yang memuji gadis tersebut kerana bukan saja memiliki rupa paras yang cantik, malah seorang yang bijak.

Tidak kurang juga ada yang berseloroh dengan mengatakan ramai pesakit lelaki yang akan datang nanti untuk mendapatkan rawatan dari ‘doktor cantik’ ini.

Apa pun, tahniah diucapkan kepada Fasiha Latiff di atas kejayaannya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 13 Aug 2022

[VIDEO] “Best Ke Rampas Suami Orang?” – Ditanya Soalan Cepumas, Reaksi Fatin Afeefa Memang Win!

Uishhhh, ni apa kes ek? 🔥🤭 Tapi power betul jawapan Fatin Afeefa 🤣 Memang terpaling win!! 🤩

Featured Tue, 4 Jan 2022

“Tinggal Empat Bulan Lagi” – Eyra Hazali Kongsi Berita Gembira Hamil Anak Kedua

Pelakon Eyra Hazali, 22, memberitahu dia kini sedang hamil anak kedua dan usia kandungannya sudah mencecah lima bulan. Menerusi hantaran Instagram, Eyra membuat kejutan kepada suaminya, Haziq Nadzli dengan memberikan hadiah berupa sebuah kotak. Di

Hiburan Thu, 4 Jul 2019
Hiburan Thu, 4 Jul 2019

‘Berdebar Tapi…’- Elfira Loy Takut Nak Ke Hospital?

Elfira banyak menghabiskan masa berehat di rumah dan tidak menerima sebarang tawaran berlakon buat masa ini.

Hiburan Mon, 13 Nov 2017

WEDDING DRESS YUNA?

Beberapa hari lepas penyanyi tinggi lampai yang selalu mencipta fenomena ini telah memuat naik status di twitter nya sebagai “baru sahaja membeli fabrik untuk baju perkahwinan saya.”

Hiburan Tue, 17 Sep 2019
Featured Mon, 8 Aug 2022
Hiburan Mon, 18 Dec 2017

“GELI TEKAK NAK PANGGIL KAU DATO” – BOY IMAN

Selain itu, netizen turut mengkritik Farid dengan mengatakan bahawa gelaran yang diberikan kepadanya tidak memberi sebarang “value”. Fuh! sampai macam tu sekali komen netizen.

Hiburan Thu, 4 Oct 2018

Dayang Nurfaizah Akui Mahu Tukar Angin?

Yeay! Tak sabar nak dengar lagu baru Dayang Nurfaizah

Hiburan Thu, 12 Jul 2018

「草根追梦者」张恒远:追梦赤子心

没有光鲜亮丽的外表,也没有光环笼罩的过去;张恒远的成长历程,倾注着他对于音乐的执着和热爱!

| Live TV