Hiburan By: Salma Syahbuddin October 10, 2018 @ 6:23pm

Afgan Pasti Buat Peminatnya Patah Hati

Penyanyi yang popular menerusi lagu Jodoh Pasti Bertemu ini pastinya akan membuatkan ramai peminatnya di seluruh pelusuk benua menangis jika beliau mengambil keputusan untuk mengakhiri zaman bujangnya. Tak gitu?

Afgansyah Reza, 29 memberitahu mahu mengakhiri zaman bujangnya dalam masa yang palin terdekat setelah segala urusan beliau selesai. Menurutnya, belaiu sendiri sudah merancang mahu mendirikan rumahtangga pada umur 27 tahun namun, impiannya itu masih belum kesampaian.

Sumber : Instagram @afgan

” Saya merancang untuk berkahwin secepat yang mungkin setelah segala urusan penting diselesaikan. Secara jujurnya, dahulu saya merancang untuk berkahwin pada umur 27, sekarang umur saya 29 tahun. Sudah terlajak!” Katanya. 

Terbaharu, Afgan bakal mengadakan konsert Dekade nya pada 3 November nanti bertempat di Plenary Hall , Kuala Lumpur Convention Centre.

Jadi, kepada semua peminat tegar Afgan beserta lagu-lagu cintanya jangan lupa datang ramai-ramai ke konsert beliau nanti okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 20 Jun 2018

Asyik Ditanya Soalan Sama, Zizan Razak Dah Lali

Saya dah biasa dengan soalan kahwin, paling tidak pun, saya hanya akan tersenyum dan saudara-mara juga sudah memahami serta mereka tidak masuk campur sangat. Baguslah macam tu Zizan, steady!

Hiburan Tue, 26 Mar 2019

Ong Seong Wu’s First Fan Meeting in Malaysia Saw Over 4,000 Attendees

It was a fun evening for the fans and even for Ong Seong Wu himself.

Hiburan Sun, 10 Nov 2019

Hael Husaini Mengaku Sudah Terjebak!

Dua pulak tu! Satu untuk siapa?? Haaaaa…

Hiburan Fri, 4 Jan 2019

TAHNIAH! Izreen Azminda Kini Hamil

Pelakon Pembantu Wanita Terbaik, Anugerah Skrin TV3 pada 2013 itu turut berkongsi sekeping gambar memaparkan imbasan ultra bunyi bayi di kapsyen berkenaan.

Hiburan Fri, 25 Jan 2019

Terima Kasih Kerana Sudi Membantu Saya !

Te“SAYA terfikir juga, apa yang saya sudah buat sampai orang sanggup nak derma buah pinggang mereka?

Hiburan Mon, 15 Jan 2018

Memang Jarang Jumpa Tapi Hubungan Masih Baik

Betulkah tiada masalah komunikasi kerana jarang bertemu, tetapi itulah yang diyakinkan oleh pasangan ini

Events Fri, 25 Oct 2019
Hiburan Sat, 22 Jun 2019

Alif Satar Tak Sabar Tunggu Baby ‘A’

Alif Satar berkongsi rasa teruja bakal menimang anak lelaki tidak lama lagi.

Events Thu, 24 Oct 2019
Hiburan Mon, 20 Aug 2018

Sharifah Amani Bagi Warning?

Namun, sebaik sahaja ditanya oleh netizen filem manakah yang mengundang spekulasi pelakon popular Gubra ini, Amani bagaimanapun tidak menjawab persoalan tersebut dengan hanya berdiam diri

| Live TV