Hiburan By: Salma Syahbuddin April 27, 2018 @ 6:43am

Aksi Intim Remy Ishak Dalam…?

Kalau selalunya hero kita ni beraksi dilayar perak dengan memegang watak pahlawan, hero dalam cerita cinta, atau seorang yang psiko. Namun, kali ini kita bawakan kepada peminat-peminat Remy Ishak adegan yang pastinya panas untuk tatapan korang semua.

Untuk peminat mahupun netizen diluar sana yang meminati artis kelahiran Negeri Sembilan ini, pastinya anda sudah mengenali dan mengikuti setiap filem, drama atau apa sahaja tentang aktiviti seorang yang bergelar Remy Ishak kan? Jadi, apa kata kita saksikan antara adegan hot pelakon macho ini!

Seksi  tak? Haa, adegan Remy Ishak tanggalkan baju kat depan Tiz Zaqyah ni, korang semua boleh lihat menerusi drama yang mengangkat nama beliau dalam dunia lakonan. Drama Nur Kasih arahan pengarah terkenal Khabir Bhatia ini sememangnya meninggalkan kesan kepada peminat drama melayu tempatan. Walaupun drama ini sudah lama disiarkan, iaitu pada tahun 2009, namun ianya masih meniti dibibir peminat-peminatnya sehinggalah sekarang.

Ini antara salah satu babak yang menjadi sebutan menerusi drama tersebut. Scene yang melibatkan Tiz Zaqyah dan Remy ini juga dipetik dari drama tersebut. Dimana, ini adalah scene melibatkan kedua-dua pelakon selepas sahaja diijabkabulkan. Ketika ini Remy memberitahu kepada Tiz Zagyah (Nur Amina) bahawa beliau tidak akan menyentuhnya walaupun Nur Amina sudah sah menjadi miliknya. Kenapa? Korang kenalah tengok  Nur Kasih okay!

Yang ni pulak, memang intim! Scene ni  ketika hero pujaan korang semua masih belajar kat luar negara.  Ketika beliau tengah angau bercinta dengan kekasihnya, Katrina Anne Carlson. Hurm, bukan main lagi kan? Siap peluk macam tak nak lepas! So, kepada korang semua yang rindu atau yang belum menyaksikan drama 26 episod ini, jangan risau! korang semua boleh saksikan siaran ulangan drama Nur Kasih hanya di tonton!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Sat, 24 Mar 2018

Kenapa Wanita Berbadan Besar Lebih ‘Berbaloi’ Dijadikan Isteri

Menurut kajian tersebut, lelaki yang berkahwin dengan wanita gemuk akan lebih banyak tersenyum dan lebih rasional ketika menghadapi sebarang masalah berbanding dengan lelaki yang berkahwin dengan wanita kurus.

Hiburan Sun, 9 Dec 2018

Tahniah! Tya Ariffin Hamil Anak Kedua

Wah… Ariff Jiwa bakal bergelar abang tak lama lagi!

Hiburan Thu, 1 Aug 2019

Lamanya Najwa Latif ‘Peram’ Lagu?

Makesure dengar tau lagu ni!

Hiburan Fri, 1 Feb 2019

Drama AJL 33, Jom Tonton Misi Penculikan Cinta Malam ESOK!

Saksikan drama Misi Penculikan Cinta lakonan Sissy Iman, Niezam Zaidi, Sweet Qismina. Alif Hadi dan Nur Aliah Lee di slot cerekarama pada jam 9 malam esok.

Hiburan Sat, 3 Nov 2018
Hiburan Tue, 7 Nov 2017

AIR ASIA’S BIG BOSS SAID, “I DO”

Mr Fernandes wanted to keep this wedding of his hush hush. Set in the scenic Cote D’Azur, in the southeast corner of France, the VERY private wedding held last weekend was attended by close family and friends only.

Hiburan Fri, 14 Sep 2018

Tiada Lagi Accapan…

Accapan meninggalkan seorang isteri iaitu Yogeswari Subramaniam 53, dan 3 orang anak iatu Vikneshwaran Samynathan, 31, Dhineshwaran Samynathan, 28, dan Yhuveneshwary Samynathan, 24.

Hiburan Sat, 16 Nov 2019
Hiburan Wed, 11 Jul 2018

Erra Fazira Bersuara Mengenai Isu Sakit Mental

Erra Fazira bersuara tentang sakit mental termasuklah kemurungan kerana hal ini tidak boleh dibuat main dan perlu dititikberatkan….

Hiburan Thu, 14 Mar 2019

Mawar Rashid Timang Anak Perempuan, Tahniah!

Alhamdulillah, mesti cute macam mama dia kan?

| Live TV