Hiburan By: Salma Syahbuddin April 27, 2018 @ 6:43am

Aksi Intim Remy Ishak Dalam…?

Kalau selalunya hero kita ni beraksi dilayar perak dengan memegang watak pahlawan, hero dalam cerita cinta, atau seorang yang psiko. Namun, kali ini kita bawakan kepada peminat-peminat Remy Ishak adegan yang pastinya panas untuk tatapan korang semua.

Untuk peminat mahupun netizen diluar sana yang meminati artis kelahiran Negeri Sembilan ini, pastinya anda sudah mengenali dan mengikuti setiap filem, drama atau apa sahaja tentang aktiviti seorang yang bergelar Remy Ishak kan? Jadi, apa kata kita saksikan antara adegan hot pelakon macho ini!

Seksi  tak? Haa, adegan Remy Ishak tanggalkan baju kat depan Tiz Zaqyah ni, korang semua boleh lihat menerusi drama yang mengangkat nama beliau dalam dunia lakonan. Drama Nur Kasih arahan pengarah terkenal Khabir Bhatia ini sememangnya meninggalkan kesan kepada peminat drama melayu tempatan. Walaupun drama ini sudah lama disiarkan, iaitu pada tahun 2009, namun ianya masih meniti dibibir peminat-peminatnya sehinggalah sekarang.

Ini antara salah satu babak yang menjadi sebutan menerusi drama tersebut. Scene yang melibatkan Tiz Zaqyah dan Remy ini juga dipetik dari drama tersebut. Dimana, ini adalah scene melibatkan kedua-dua pelakon selepas sahaja diijabkabulkan. Ketika ini Remy memberitahu kepada Tiz Zagyah (Nur Amina) bahawa beliau tidak akan menyentuhnya walaupun Nur Amina sudah sah menjadi miliknya. Kenapa? Korang kenalah tengok  Nur Kasih okay!

Yang ni pulak, memang intim! Scene ni  ketika hero pujaan korang semua masih belajar kat luar negara.  Ketika beliau tengah angau bercinta dengan kekasihnya, Katrina Anne Carlson. Hurm, bukan main lagi kan? Siap peluk macam tak nak lepas! So, kepada korang semua yang rindu atau yang belum menyaksikan drama 26 episod ini, jangan risau! korang semua boleh saksikan siaran ulangan drama Nur Kasih hanya di tonton!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 26 Oct 2019

Anak Fauziah Nawi Dikhuatiri Lemas Ketika Memancing

Semoga dipermudahkan urusan dan Pitt selamat ditemui. Jom semua doakan!

Hiburan Wed, 2 Jan 2019

Kenapa Agaknya Nadia Aqilah Terkejut?

Wow, Nadia Aqilah is back!

Hiburan Thu, 18 Jul 2019

Lydiawati Kena Tipu ‘Dato’?

“Saya dapat tahu ramai lagi yang tertipu termasuk beberapa rakan terdekat yang kerugian lebih RM30,000.”

Hiburan Wed, 12 Dec 2018

《比悲伤》哭出一片天!坐稳今年台湾电影票房冠军

《比悲伤更悲伤的故事》上映第11天截止,全台票房累积约1.35亿台币,成为今年「最卖的台湾电影」!

Hiburan Tue, 1 Jan 2019

‘2019, Please Be Nice To Me’ Elyana Mohon Kekuatan Sempena Tahun Baru

Elyana menerusi status sama turut mengingatkan dirinya agar menjadi insan yang kuat fizikal dan mental dalam mengharungi cabaran hidup termasuk penyakit dihadapinya.

Hiburan Tue, 3 Dec 2019

Selepas Goo Hara, Sulli… Cha In Ha Ditemui Mati

Mendiang juga pernah berlakon dalam drama antaranya Temperature Of Love, Wok Of Love, Clean With Passion For Now dan The Banker.

Hiburan Fri, 15 Nov 2019

丁蟹大战野蛮奶奶!郑少秋联手汪明荃预告上演歌舞剧

郑少秋和汪明荃时隔两年再以「荧幕情侣档」再来云顶开唱!这次郑少秋建议来个「丁蟹」与「野蛮奶奶」结合来个歌舞剧,又唱又跳又演,一次过满足所有影迷!

Hiburan Wed, 28 Aug 2019

Sikap Senang Percaya Datuk A.Aida Makan Diri

sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga…

Events Fri, 10 Aug 2018

Jurnal Minggu Ke-4 : #daiTV3 Selami Jiwa Penghuni Tanjung Rambutan

Jurnal Minggu Ke-4 : Membawakan tema Kasih Sayang Dan Kekeluargaan sambil menyelami jiwa dan kehidupan penghuni Hospital Bahagia Ulu Kinta, Perak

Hiburan Thu, 1 Aug 2019

| Live TV