Hiburan By: Salma Syahbuddin April 12, 2018 @ 11:12am

Aksi Panas Sajat Ketika Sesi Photoshoot!

Nampaknya episod ke-6 Nur Sajat Rated Xtra kali ni, Sajat nampaknya tengah marah kat siapa tu? Marah dekat production ke? Oh! marah sebab photoshoot habis lambat rupanya.

Tapi, nampaknya sebaik sahaja photoshoot berlangsung mood Sajat pun kembali stabil. Al-maklumlah, banyak sangat hal yang perlu beliau selesaikan kan?

Semasa penggambaran dijalankan, Sajat nampaknya mula memberikan kerjasama dengan memberikan shoot yang terbaik buat pihak produksi. Wow! Siap request lagu lagi tau.

Kalau penonton dan followers Sajat nak tahu apakah drama yang berlaku sepanjang photoshoot ini berlangsung, kenalah tengok dan saksikan episod kali ni.

Dan, dengar cerita untuk episod seterusnya Sajat menari siap ditemani Dato Aliff Syukri? Haa, kalau nak tahu Sajat menari apa dengan abang terlajak laris kita ni, kenalah menonton episod Nur Sajat Rated Xtra, hanya di tonton esok!

Stay Tuned!

 

 

Please enable Javascript to watch this video

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Selebriti Sat, 17 Feb 2018

JODOH TAK PANJANG, SUFIAN-ELFIRA PUTUS TUNANG

Terjawab sudah persoalan ‘panas’ sepanjang minggu lalu mengenai spekulasi status hubungan Elfira Loy dan Sufian Suhaimi yang dikatakan berantakan.

Hiburan Tue, 14 Aug 2018

Fendy Bakri Akui Dah Pulih Tapi…

pakar perubatan alternatif menasihatkan saya agar selalu mengamalkan bacaan suci Al-Quran sebagai langkah berjaga-jaga bagi mengelak kesakitan berulang.

Hiburan Tue, 31 Dec 2019

Joe Flizzow, Marini Nikah April 2020

Mr. President dah pilih calon!

Hiburan Tue, 17 Dec 2019

Siti Saleha ‘Berguru’ Dengan Ogy Ahmad Daud?

Bagus Siti Saleha! Sentiasa rasa rendah diri walaupun seorang pelakon yang hebat!

Hiburan Mon, 3 Sep 2018

Chazynash Kini Pegang Watak Utama Dalam Sitkom Terbaharu ntv7

Mengakui terdapat sedikit cabaran berdepan dengan kamera dan sebagainya, bagaimanakah agaknya Chazy dan isteri mengatasi masalah tersebut?

Hiburan Tue, 27 Mar 2018

Lima Ciri Bakal Menantu Idaman Rohana Jalil

“ Saya akui ramai jejaka yang cuba dekati dia. Ada yang handsome, kaya dan banyak kriteria menarik pada lelaki-lelaki itu tetapi nampaknya adik mahu fokus pada kariernya buat masa ini,” jawabnya ringkas.

Hiburan Sun, 3 Feb 2019

Juara AJL33, Siapa Finalis Pilihan Anda?

Jangan ketinggalan menyaksikan persembahan pembukaan daripada kumpulan Search dan DJ Fuzz yang pastinya memukau peminat dari dua genre muzik popular tepat jam 9 malam di TV3 sebentar saja lagi!

Hiburan Thu, 16 Aug 2018

年少915合体!亮相山脚下男孩演唱会

「大叔男团」山脚下男孩25周年《都有你在》演唱会剩下不到一个月就要举办!大马80后集体回忆的本地组合「年少」方泂镔和黄启铭也首肯当特别嘉宾,让山脚下男孩感动大呼:「兄弟真够义气!」

Hiburan Thu, 6 Dec 2018

Cassidy La Creme Jatuh Cinta Dengan Lelaki Melayu?

Ehem… siapa agaknya jejaka bertuah tu kan?

| Live TV