Hiburan By: Salma Syahbuddin April 12, 2018 @ 11:12am

Aksi Panas Sajat Ketika Sesi Photoshoot!

Nampaknya episod ke-6 Nur Sajat Rated Xtra kali ni, Sajat nampaknya tengah marah kat siapa tu? Marah dekat production ke? Oh! marah sebab photoshoot habis lambat rupanya.

Tapi, nampaknya sebaik sahaja photoshoot berlangsung mood Sajat pun kembali stabil. Al-maklumlah, banyak sangat hal yang perlu beliau selesaikan kan?

Semasa penggambaran dijalankan, Sajat nampaknya mula memberikan kerjasama dengan memberikan shoot yang terbaik buat pihak produksi. Wow! Siap request lagu lagi tau.

Kalau penonton dan followers Sajat nak tahu apakah drama yang berlaku sepanjang photoshoot ini berlangsung, kenalah tengok dan saksikan episod kali ni.

Dan, dengar cerita untuk episod seterusnya Sajat menari siap ditemani Dato Aliff Syukri? Haa, kalau nak tahu Sajat menari apa dengan abang terlajak laris kita ni, kenalah menonton episod Nur Sajat Rated Xtra, hanya di tonton esok!

Stay Tuned!

 

 

Please enable Javascript to watch this video

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 12 Nov 2019

Azhar Amir Mahu Dapatkan ‘Restu’ Tun Mahathir

Siapa yang tak gementar apabila dipilih membawa watak epik negarawan Malaysia iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad? Begitulah perasaan pelakon Azhar Amir apabila dipilih membawa watak utama sebagai Tun M dalam Filem Mahathir: The Journey arahan […]

Hiburan Thu, 6 Dec 2018

猪年有什么搞作?首要媒体1215约定你

猪年有什么搞作?首要媒体约定你12月15日(星期六)在雪兰莪Paradigm Mall一同见证「2019年新春」推介礼。

Hiburan Sun, 15 Sep 2019

Sakinah Marah Dipanggil Cacat!

Marah betul ni…

Trending Hari Ini Fri, 29 May 2020
Hiburan Sat, 28 Jul 2018

Nick Jonas and Priyanka Chopra aren’t Taking Anything From Haters

The couple is not letting anyone get in the way of their happiness.

Hiburan Sat, 22 Sep 2018

Liza Rayu Netizen Henti Sebar Gambar Bapa Mertua

Dalam pada itu, bekas penyampai radio Kool FM, Liza Khairuddin yang juga merupakan menantu kepada Saleem meluahkan rasa kecewa apabila gambar bapa mertuanya menjadi viral.

Hiburan Sun, 17 Jun 2018

Shukri Yahaya Mahu Berhenti Jadi Romantik?

Mahukan perubahan dalam watak pada masa akan datang, Shukri meletakkan sasaran menerima sekurang-kurangnya satu drama berat yang menampakkan sisi berbeza.

Events Wed, 1 Jan 2020
Hiburan Wed, 11 Apr 2018

大S承认怀三胎「怀孕7周」41岁高龄担心吃不消

41岁大S在11日认了真的怀了第三胎,目前才7周,自己也相当担心年龄已经过高,身体吃不消。

Hiburan Wed, 23 Oct 2019

| Live TV