Hiburan By: Dharnieya Nur Amelsa November 23, 2022 @ 6:08pm

“Aku Malas Dah Bawa Mu Mai Sini” – Lucu! Gelagat Zaki Azeman & Isteri Buat Netizen Terhibur

Semakin meningkat naik selepas muncul dalam drama Sekali Lagi Cinta Kembali, pelakon Zaki Azeman mula mencuri tumpuan ramai kerana gelagat lucunya.

Terbaharu, tular sebuah perkongsian yang dimuat naik oleh isteri Zaki, Siti Nur Shahira atau lebih dikenali sebagai Raa di laman TikTok sehingga berjaya meraih perhatian warganet.

Menerusi hantaran tersebut, Zaki dan isteri sedang menyambut ulang tahunnya di sebuah restoran.

Namun, apa yang mencuri perhatian ramai adalah gelagat Zaki menyakat pelayan yang sedang menyanyikan lagu ‘Happy Birthday’ untuknya.

“Aku malas dah bawa mu mai sini,” kata isterinya di dalam video tersebut.

Bukan itu sahaja, Zaki turut menyebut dialog kesukaannya iaitu ‘masalah-masalah’ yang suatu ketika dahulu pernah tular ketika dia beraksi dalam drama Sekali Lagi Cinta Kembali.

@raasuzurannBirthday kalau hari hari macam ni penat lah marttt 🤣😭😭😭♬ Funny – Gold-Tiger

“Birthday kalau hari hari macam ini penat lah marttt,” tulis Raa di ruangan kapsyen.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur melihat gelagat Zaki yang masih tidak boleh lupakan dialog ‘masalah-masalah’ itu.

“Dia tak boleh lupa dia punya masalah itu hahaha.

“Menyempat je dia masalah masalah.

“Yang penting ayat masalah.

“Aduh aku penatlah masalah masalah hahaha,” tulis salah seorang netizen.

Malah, ada juga segelintir netizen sempat bergurau dengan mengatakan Zaki tidak boleh pergi mana-mana majlis kerana perangainya yang suka menyakat.

“Tak boleh bawa gi majlis dia ni hahaha.

“Tak boleh bawa pergi mana mana dia ni hahaha.

“Banyak kali ulang sebab tak boleh tahan dia nganjing terus depan-depan. Memang tak boleh pergi majlis ni,” tulis seorang netizen di ruangan komen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 7 Apr 2021

Tak Mungkin Mendua Menjadi Taruhan Terbaru Fadh Majid

Penyanyi Fadh Majid melancarkan single keduanya, Tak Mungkin Mendua yang mendpat sentuhan Ajai selaku komposer dan Fedtri Yahya selaku penulis lirik. Single kedua Fadh menyusul sesudah setahun single pertamanya, Bukan Takdirku dilancarkan. Dilahirkan dengan nama

Contest Wed, 24 Jul 2019

Pilihan Salah Buat Syamel Tergamam?

Jadi jangan lupa saksikan temu janji korang pada Ahad ini, di TV3 dalam #ICSYVMY

Hiburan Tue, 9 Jan 2018

《GoGo旺得福》造势活动开跑啦!

首要媒体集2018年新春活动和同名贺岁专辑《GoGo旺得福》已经隆重面世!ntv7艺人及八度空间主持人,将于1月13日起开展北、中、南马一连串的造势活动,与观众近距离接触玩游戏,大派奖品迎接“旺旺年”的到来 !

Featured Thu, 31 Mar 2022
Hiburan Wed, 11 Apr 2018

Nabil Ahmad Ditawarkan Hubungan Seks?

Antara ujiannya adalah Nabil sendiri pernah diajak oleh peminat fanatiknya untuk melakukan hubungan seks di sebuah hotel Mewah. Menurut Nabil, permintaan tersebut dihantar melalui aplikasi direct message instagram (DM). Biar betul?

Trending Fri, 22 Jan 2021

KWSP Lulus 3.18 Juta Permohonan i-Sinar Kategori 1

Alhamdulillah buat mereka yang diluluskan permohonan i-Sinar!

Featured Mon, 5 Jul 2021

Waktu Operasi Premis Makanan Kekal 6 Pagi Hingga 10 Malam

Waktu operasi premis makanan bagi fasa satu dan dua kekal bermula 6 pagi sehingga 10 malam seperti diumumkan sebelum ini. Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, ia bagi mengelakkan kekeliruan dalam kalangan

Hiburan Mon, 15 Apr 2019

| Live TV