Hiburan By: SGMS Enal January 29, 2020 @ 2:33pm

Anzalna Nasir Pilih Jaga Anak Sendiri

Sudah lama rasanya kita tidak melihat wajah Anzalna Nasir menghiasi kaca televisyen sejak menimang cahaya mata sulungnya. Menurut Anzalna dia sanggup menolak beberapa tawaran berlakon demi menjaga puteranya, Mohamad Eidress kini berusia tujuh bulan.

Anzalna berkata, buat masa ini keluarga adalah keutamaannya dan dia mahu memberi sepenuh perhatian kepada anaknya. Ujarnya lagi, meskipun mampu mengambil pembantu namun dia memilih untuk menguruskan anaknya sendiri.

 
 

“Saya boleh ada lebih dari empat orang gaji atau pembantu jika saya mahu. Tapi saya lebih memilih untuk tak ada pembantu sebab ini adalah masa yang paling berharga dalam hidup say dan saya nak gunakan masa ini sebaik mungkin untuk bersama anak saya. Tak tahu bila akan merasa macam ni.

“Sanggup tolak job kalau keluarga pun sibuk. Work comes first tapi keutamaan saya adalah pada Mohamad Eidress buat masa ini,” katanya

Akui tidak percaya dengan orang luar, Anzalna tidak akan membenarkan anaknya itu dijaga oleh orang lain melainkan ahli keluarganya. Katanya lagi, dia tiada masalah jika tidak mempunyai pembantu ahli keluarga sentiasa ada untuk membantunya.

“Tak ada pembantu rumah tiada masalah sebab saya ada suami dan keluarga yang sangat membantu. Kalau dua-dua ada kerja baru keluarga atau ibu mentua tolong jagakan. Orang luar memang tidak dibenarkan,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 6 Mar 2019

Noraniza Idris Teruja Pertama Kali Buat Konsert Besar

Sepanjang 30 tahun karier saya, inilah baru pertama kali saya mengadakan konsert besar-besaran.

Hiburan Mon, 30 Dec 2019
Hiburan Mon, 25 Feb 2019

‘Mungkin Saya Bukan Artis Viral…’- Hazami Kecewa Nama Terus Tenggelam?

Macam saya kata tadi, pada masa ini sama ada seseorang itu boleh menyanyi atau tidak, itu tidak penting. Yang penting perlu viral untuk survive di dalam industri hiburan. Korang setuju tak?

Hiburan Mon, 1 Apr 2019

Selepas Setahun ‘Bercuti’, Naim Daniel Sambung Belajar

Doakan agar Naim berjaya menghabiskan pengajian tepat pada masa!

Hiburan Mon, 26 Aug 2019
Hiburan Mon, 7 Oct 2019
Hiburan Tue, 16 Apr 2019

Muzik Video Shiha Penuh Kontroversi?

Kalau tak tengok fully video muzik ni, memang akan fikir bukan-bukan tau! Tak percaya, jom tengok!

Hiburan Wed, 5 Dec 2018

Sebak Bawa Lagu Bisa Pertama, Izzmad Harun Terkenang ‘Adik Syurga’ Di Kampung

Walau bagaimanapun, Izzmad tahu adik kesayangannya itu mengerti penghijrahannya ke Kuala Lumpur dengan niat untuk mengubah nasib. Semoga terus berjaya…

| Live TV