Hiburan By: SGMS Enal January 29, 2020 @ 2:33pm

Anzalna Nasir Pilih Jaga Anak Sendiri

Sudah lama rasanya kita tidak melihat wajah Anzalna Nasir menghiasi kaca televisyen sejak menimang cahaya mata sulungnya. Menurut Anzalna dia sanggup menolak beberapa tawaran berlakon demi menjaga puteranya, Mohamad Eidress kini berusia tujuh bulan.

Anzalna berkata, buat masa ini keluarga adalah keutamaannya dan dia mahu memberi sepenuh perhatian kepada anaknya. Ujarnya lagi, meskipun mampu mengambil pembantu namun dia memilih untuk menguruskan anaknya sendiri.

 
 

“Saya boleh ada lebih dari empat orang gaji atau pembantu jika saya mahu. Tapi saya lebih memilih untuk tak ada pembantu sebab ini adalah masa yang paling berharga dalam hidup say dan saya nak gunakan masa ini sebaik mungkin untuk bersama anak saya. Tak tahu bila akan merasa macam ni.

“Sanggup tolak job kalau keluarga pun sibuk. Work comes first tapi keutamaan saya adalah pada Mohamad Eidress buat masa ini,” katanya

Akui tidak percaya dengan orang luar, Anzalna tidak akan membenarkan anaknya itu dijaga oleh orang lain melainkan ahli keluarganya. Katanya lagi, dia tiada masalah jika tidak mempunyai pembantu ahli keluarga sentiasa ada untuk membantunya.

“Tak ada pembantu rumah tiada masalah sebab saya ada suami dan keluarga yang sangat membantu. Kalau dua-dua ada kerja baru keluarga atau ibu mentua tolong jagakan. Orang luar memang tidak dibenarkan,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 12 Sep 2019

Jangan Malu Dengan Gelaran ‘Janda’- Fasha Sandha

Semoga Fasha & anak-anak terus bahagia…

Hiburan Thu, 12 Sep 2019

泰风来袭!dimsum 携9位泰星来马开唱

泰风来袭!dimsum携9位泰星来马开唱,Sunny和霸总Tor 11月来马会粉丝。

Hiburan Sun, 23 Sep 2018

Anytime! Lisa Surihani Dah Siap Sedia

Kata pelakon berusia 32 tahun ini, dia dan suami mementingkan soal pendidikan anak-anak kerana ia membabitkan kos yang mahal sekarang.

FESYEN Sat, 28 Sep 2019

Abby Minta Doakan ‘Baby D’

Doakan Abby Abadi dan Baby D ya?

Hiburan Thu, 5 Apr 2018

Super Junior’s Donghae and Eunhyuk is Going Around Russia Asking for Food

They’re knocking from door to door at a neighbourhood in Russia.

Hiburan Thu, 11 Jul 2019

PU Abu, Do you Think Marriage is a Joke?

Did we see this coming or did we see this coming? *sigh* literally have no words…

Hiburan Tue, 3 Dec 2019

Watch How This 6’1″ K-Pop Star Turned Into A Fanboy When Ryan Reynolds Stood Next To Him

Fans can’t help but notice how cute he was fanboying over a celebrity he looks up to.

Hiburan Fri, 31 Aug 2018

Ahli Keluarga Raikan Hari Jadi Micheal Jackson Ke 60

Dalam masa sama, anak dan anggota keluarga Raja Pop dunia itu turut melancarkan acara lelongan dan menerima pingat pada majlis mengingati mendiang.

Hiburan Tue, 20 Mar 2018

Tak Sengaja Sebar Gambar, Jurusolek Minta Maaf

Saya tidak tahu menahu mengenai kenyataan suami Siti yang mana mereka bakal berkongsi wajah anak selepas tujuh hari kelahiran.

| Live TV