Hiburan By: Salma Syahbuddin March 4, 2019 @ 4:53pm

Atikah Suhaime Curi Perhatian Lelaki Gila Seks Di IG?

Pelakon Banglasia 2.0 ini sekali lagi dikecam bukan kerana lakonannya tetapi nyanyian dan rakaman video yang dimuat naik oleh pelakon ini menerusi akaun instagram miliknya beberapa hari yang lepas.

Atikah yang membawakan lagu daripada penyanyi Ariana Grande berjudul Thank You, Next itu mendapat komen lucah daripada beberapa netizen yangs sempat meninggalkan komen diruangan akaun instagram nya.

 
 
 
View this post on Instagram

Covering a “thank u, next” cover by @yourboyalfie_ . Cause I think he’s dope ? #cover #thankunext @arianagrande #music #kittyboochallenge #Malaysiancover #AtikahSuhaime #hiphop #rap

A post shared by AtikahSuhaime ?????? (@therealatikahsuhaime) on

Adakah followers beliau meninggalkan komen sebegitu kerana pelakon ini tampil berbaju tidur? Hurm, mungkin jugak kan? Namun, bagi Atikah, niat beliau hanyalah sekadar mahu menunjukkan bakat sahaja. 
 
Haih, apa nak jadi dengan netizen sekarang ni? Bawak lah mengucap ye wahai netizen.
 
Bagaimanapun, Atikah dilihat menjawab komen netizen secara sarkastik apabila menulis caption “… yes, i’m flat chested” menerusi gambar beliau.
 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 2 Oct 2019

Elfira Loy Tak Percaya Sudah Jadi Ibu!

Si cilik Elfira, secomel namanya!

Hiburan Wed, 27 Mar 2019

GFriends Bakal Datang Ke Malaysia Untuk Konsert Asia Tour Pada Jun Ini!

Walaupun tak se-femes Blackpink , tapi best juga lagu-lagu diorang ni?

Hiburan Mon, 3 Jun 2019

Nabila Huda Beraya Tanpa Anak

Netizen jangan tanya mana Keisha pergi tahun ni ok?

Events Tue, 25 Sep 2018

[#WinWithxtra] List of Winners for Nights of Fright 6 Contest

Remember to read the terms and condition!

Hiburan Tue, 15 Jan 2019
Hiburan Wed, 3 Oct 2018
Hiburan Wed, 10 Apr 2019

BLACKPINK’s ‘Kill This Love’ Smashes Charts!

Congratulations, girls and keep slayin’!

Hiburan Wed, 10 Oct 2018

《延禧攻略》翻拍越南版有谱?制作人亲自「给答案了」

《延禧攻略》开播后掀起热潮,更在东南亚爆红,最近就传出将翻拍越南版;更有一系列角色的演员名单,在网路上流传,引起热烈讨论。

Hiburan Mon, 15 Apr 2019
Hiburan Sat, 21 Jul 2018

Suami Dituduh Curang, Sharifah Sakinah Bengang?

Siapa Anda, Pelik Gila? Siapa tak bengang kan, tiba-tiba tak semena-mena hantar mesej menuduh macam tu. Sabarlah ya…

| Live TV