Featured By: Salma Syahbuddin June 24, 2024 @ 2:06pm

“Awak Silap Sebab Kali Ni Saya Yang Terkena” – Naufal Azrin Bengang, Beri Tempoh 2 Minggu Untuk Syarikat Pengurusan Bayar Hutang

Penyanyi Naufal Azrin meluahkan rasa kesal apabila bekas syarikat pengurusannya gagal untuk melangsaikan hutang.

Katanya, selain enggan memberikan respons terhadap panggilan yang dibuatnya, bekas syarikat pengurusannya itu juga turut memberikan pelbagai alasan.

“Kepada label lama saya, saya tak suka buat benda ni sebenarnya, nak viral lah apa lah… Tapi kau orang tak respond langsung panggilan saya.

“Kalau orang lain yang kena macam ni, dah tak nak ambil peduli sama ada kau orang bayar duit mereka atau tidak, saya peduli.

“Bila saya minta bayar tu, jangan bagi alasan tentang family susah lah, sakit lah, cara tu dah tak berfungsi dalam akal saya. Saya tak nafikan saya mudah kesian dekat orang. Tapi kali ni saya sedikit berbeza berbanding sebelum ini,” ulasnya.

Mengakui dia bukanlah seorang yang suka menggunakan kekerasan untuk menyelesaikan masalah, Naufal berkata, dia memberikan tempoh selama dua minggu terhadap label lamanya itu untuk bersemuka dan menyelesaikan perkara tersebut.

“Awak silap sebab kali ini yang terkena saya. Sejujurnya, saya bukan jenis yang banyak cakap sangat. Tapi kalau saya buat macam tu, saya yang kena nanti. Jadi saya guna kaedah media sosial mana tau ada yang boleh bantu.

“Saya bagi masa tempoh dua minggu untuk kita semua jumpa dan selesaikan perkara ini. Kalau tak saya akan cari cara, paling tidak awak akan ditangkap sebab rembat duit orang,” katanya.

Naufal berkongsi mengenai perkara itu menerusi hantaran yang dimuat naik di Insta story miliknya pada Ahad.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sun, 29 Mar 2020
Trending Thu, 23 May 2019

爱做家事的男人超威!智商比较高、身体也较健康

男人赶快动起来呀!别再把家事都丢给老婆做,因为男人懂得做家事,在各方面来看都是好处多多……

familuv Thu, 1 Aug 2019

Nasihat keibuan Michelle Obama buat Meghan Markle terdiam

Nak tahu apa nasihat ini? Teruskan baca.

Featured Mon, 2 Mar 2020

Ingatkan kuih, nyaris nak gigit…

Kreatif sungguh, menarik dijadikan cendera hati!

Events Sat, 29 Feb 2020

Ini Reaksi Bapa Ashraf Saat BCL Tampil Di atas Pentas

Mungkin ini juga antara sumber kekuatan BCL untuk terus kuat