Hiburan By: SGMS Faida August 12, 2018 @ 7:45am

‘Awek Cendol’ Putus Cinta?

‘Ala, kenapa muka merah-merah ni…nak cendol?’ 

Bukan selebriti tetapi gadis yang pernah viral dengan panggilan ‘Awek Cendol’ atau Nija dikhabarkan sudah putus cinta dengan teman lelakinya, Aiman. 

Perkongsian beberapa info dan gambar di laman Twitter menulis, pasangan yang pernah hangat bercinta itu dikhabarkan kini membawa haluan masing-masing.

Menerusi laman Instagram Nija, dia turut menulis kapsyen yang menggambarkan dia kini single.  

” FRIEND, Semua single so tak kisah lah nak berkawan dengan sesiapa pun.

” Terima kasih atas percutian dan nasihat weh! Saya akan merindui kalian,” tulisnya ringkas. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 18 Jun 2019
Hiburan Fri, 11 Oct 2019
Hiburan Fri, 11 May 2018

Suri Rumah Kena Ada Pendapatan Sampingan!

Kenapa perlu suri rumah kena ada pendapatan sampingan!

Hiburan Mon, 14 May 2018

Sedar Ruang, Jangan Merepek…

Ini pendirian saya. Saya memang tidak akan ambil tawaran mengarah sekiranya bayaran yang diterima pelakon lebih tinggi daripada pengarah…

Hiburan Mon, 8 Jul 2019

Are LOOΠΔ and TXT Possibly Connected?

The new discovery leaves Orbits and Young Ones dazed and confused.

Hiburan Mon, 8 Jan 2018

DATUK HANS ISAAC DAN NEELOFA KELUAR BERSAMA?

Adakah Neelofa ingin menyembunyikan sesuatu selepas mereka dipertemukan semula dalam program rancangan bual bicara itu. Apa sahaja difikiran netizen, yang pastinya pasangan ini sudah tidak janggal untuk keluar bersama setelah sekian lama.

Hiburan Thu, 20 Sep 2018
Hiburan Fri, 20 Apr 2018

Hanna Delisha Hanya Rakan Sekerja, Syafiq Kyle Masih Solo!

Artis atau orang biasa, bagi saya masing-masing ada kelebihan. Saya tidak mahu bongkak cakap menolak jodoh dalam kalangan artis atau bukan. Sebab kita tidak tahu jodoh dengan siapa. Betul tu Syafiq, sabar dulu ya!

Hiburan Fri, 8 Feb 2019

Datuk Seri Siti Nurhaliza Bertanding Kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Semenyih?

Ramai yang ternanti- nanti andainya betul Datuk Siti Nurhaliza bertanding untuk kerusi pilihanraya kecil

| Live TV