Hiburan By: SGMS Faida August 12, 2018 @ 7:45am

‘Awek Cendol’ Putus Cinta?

‘Ala, kenapa muka merah-merah ni…nak cendol?’ 

Bukan selebriti tetapi gadis yang pernah viral dengan panggilan ‘Awek Cendol’ atau Nija dikhabarkan sudah putus cinta dengan teman lelakinya, Aiman. 

Perkongsian beberapa info dan gambar di laman Twitter menulis, pasangan yang pernah hangat bercinta itu dikhabarkan kini membawa haluan masing-masing.

Menerusi laman Instagram Nija, dia turut menulis kapsyen yang menggambarkan dia kini single.  

” FRIEND, Semua single so tak kisah lah nak berkawan dengan sesiapa pun.

” Terima kasih atas percutian dan nasihat weh! Saya akan merindui kalian,” tulisnya ringkas. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Fri, 24 Aug 2018

#Kitapunya : Ini Bunkface Punya Eksperimen Sosial!

Jadi jangan lupa gunakan tandapagar #kitapunya dan #sayangimalaysiaku untuk serlahkan keperibadian ‘Anak Malaysia’ anda di kesemua laman media sosial anda

Hiburan Sun, 18 Aug 2019

Wow…Tiket Konsert Exists Reunion Licin Habis!

Walaupun tiket konsert di Singapura sudah habis terjual, peminat dari negara itu masih boleh menonton persembahan Exist dengan membeli tiket konsert yang akan berlangsung di Stadium Malawati Shah Alam pada 28 September nanti.

Hiburan Sun, 12 Aug 2018

Amylea Azizan Mahu Pecah Tradisi Demi Nur 2

Bercerita tentang runut bunyi istimewa bagi drama rantaian Nur yang menerima lebih 10 juta tontonan sebelum ini, Amylea bakal menghasilkan sesuatu yang istimewa!

Hiburan Wed, 28 Feb 2018

Salman Khan takut nak kahwin!

Dua tahun lalu, bintang filem ‘Dev Das’ ini  pernah juga membuat pengakuan tidak mahu berkahwin atas sebab tidak mampu menjadi seorang suami yang baik.

Hiburan Sat, 6 Apr 2019

Klasik Sungguh Resepsi Kedua Aidil-Fasha Sandha!

Aidil dan Fasha diarak menaiki ‘tandu’ yang diperbuat daripada buluh. 

Hiburan Fri, 4 May 2018

“I Lost Passion for Dancing…” Taemin Tells the Truth

SHINee’s Taemin is known as the dancing machine so this is heartbreaking to hear.

Events Tue, 12 Mar 2019

Lazada live streams 7th Birthday concert featuring British popstar Dua Lipa and More!

The event will take place in Jakarta but everyone can watch the live stream through the Lazada app!

Featured Fri, 10 Sep 2021

“Macam Muka Puteri Raja..”- Kecantikan Anak Gadis Fiza Halim Curi Perhatian Ramai

Kecantikan anak gadis kepada pelakon dan bekas anggota kumpulan Elite, Fiza Halim berjaya mencuri perhatian orang ramai. Baru-baru ini, Fiza berkongsi beberapa foto anak dara suntinya di laman Instagram setelah lama tidak bersua muka. Menerusi […]

Contest Wed, 24 Jul 2019

Pilihan Salah Buat Syamel Tergamam?

Jadi jangan lupa saksikan temu janji korang pada Ahad ini, di TV3 dalam #ICSYVMY

Hiburan Tue, 5 Nov 2019

Sheila Rusly Bawa Diri?

Jangan bawa diri jauh-jauh, pleaseeee…

| Live TV