Hiburan By: SGMS Faida August 12, 2018 @ 7:45am

‘Awek Cendol’ Putus Cinta?

‘Ala, kenapa muka merah-merah ni…nak cendol?’ 

Bukan selebriti tetapi gadis yang pernah viral dengan panggilan ‘Awek Cendol’ atau Nija dikhabarkan sudah putus cinta dengan teman lelakinya, Aiman. 

Perkongsian beberapa info dan gambar di laman Twitter menulis, pasangan yang pernah hangat bercinta itu dikhabarkan kini membawa haluan masing-masing.

Menerusi laman Instagram Nija, dia turut menulis kapsyen yang menggambarkan dia kini single.  

” FRIEND, Semua single so tak kisah lah nak berkawan dengan sesiapa pun.

” Terima kasih atas percutian dan nasihat weh! Saya akan merindui kalian,” tulisnya ringkas. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Contest Fri, 8 Feb 2019

#xtra好康头 | 送你云顶名胜世界「天城室内游乐园」通行证

云顶「天城室内游乐园」蜕变登场! #xtra好康头 将免费送你通行证,让你亲自发掘一场欢乐的嘉年华会。

Hiburan Fri, 4 Jan 2019

TAHNIAH! Izreen Azminda Kini Hamil

Pelakon Pembantu Wanita Terbaik, Anugerah Skrin TV3 pada 2013 itu turut berkongsi sekeping gambar memaparkan imbasan ultra bunyi bayi di kapsyen berkenaan.

Hiburan Wed, 11 Dec 2019
Hiburan Sun, 5 Aug 2018

Kes Penemuan Dadah Uqasha Senrose Selesai

Kes sudah ditutup dan semuanya sudah selesai.Saya juga tidak mahu mengungkit lagi kejadian itu

TECH Thu, 28 Jun 2018

Apple vs. Samsung Dispute Finally Settled

It was a lengthy battle between the two giants. See who won.

Hiburan Thu, 28 Mar 2019

‘Jadi Penyanyi? Tak Kot…’- Radin Selesa Kerja Dalam Konti

Selalunya kalau penyampai radio bila bercakap suara pun dah sedap, kalau menyanyi mesti okay juga kan?

Hiburan Wed, 22 Nov 2017

KATY PERRY AND THE WEEKND JUST WENT ON A DINNER DATE!

It seems like now this motherf**king Staryboy has moved on to a more mature lady.

Hiburan Sun, 3 Dec 2017

Fathia Latiff Sebak Dapat Pujian Tun Mahathir

Nur Fathia merupakan salah seorang selebriti tanah air yang kini dilihat semakin berani menyuarakan pendapat berkaitan politik walaupun kadang-kadang apa yang diperkatakan oleh pelakon wanita ini adalah isu yang sudah berlalu. Lebih menarik lagi, baru-baru ini […]

Hiburan Thu, 11 Apr 2019

3.5 Juta Tonton FFM30, Ahmad Idham Ucap Terima Kasih!

Ketua Pegawai Eksekutif Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS), Ahmad Idham Ahmad Nadzri melalui satu kenyataan media, mendedahkan siaran langsung malam anugerah Festival Filem Malaysia ke-30 (FFM30) lalu berjaya mencatat jumlah penontonan tertinggi keseluruhan sebanyak […]

Hiburan Wed, 24 Apr 2019

一起见证「齐迹」发生!任贤齐再次唱响经典

万人迷任贤齐自去年连续在云顶举办两场演唱会之后,今年将再次登上云星剧场舞台!

| Live TV