Hiburan By: SGMS Faida February 27, 2018 @ 11:15am

Jom sertai BoBoiBoy sambut hari jadi di MAPS!

Teringin nak beramah mesra dengan kartun animasi terkenal BoBoiBoy? Haaa inilah masanya!

Sempena dengan ulang tahun BoBoiBoy yang ke tujuh, pihak Animonsta Studios (Monsta) dan Movie Animation Park Studios (MAPS) bakal mengadakan sambutan dengan aktiviti menarik di sana. Meriah wak, macam-macam aktiviti disediakan tau.

Anak-anak korang sudah pasti excited berumpa mascot BoBoiBoy Galaxy secara langsung! Bukan itu saja, kanak-kanak yang lahir pada bulan Mac turut berpeluang menyambut hari jadi bersama mascot kesayangan ramai itu!

Aktiviti menarik seperti SMULE dan Face Painting turut disediakan, pendek kata memang takkan bosanlah di sana nanti! Pihak MAPS turut membawakan beberapa pertunjukan BoBoiBoy Dance in Neon Night, perarakan LED, Drumline In Neon Light dan pertunjukan silap mata. 

Part ini, ibu-bapa yang bawa anak-anak mesti excited. Kemunculan kumpulan Bunkface dan Ruffedge bakal membuatkan korang tak mahu berganjak dari taman tema itu. Bukan itu saja, pihak pengurusan turut menampilkan penyanyi Joe Flizzow, Altimet dan SonaOne. Nampaknya, barisan artis yang membuat persembahan bukan biasa-biasa tau! 

Apapun, korang tak perlu risau dengan harga tiket kerana untuk waktu terhad, tiket dijual pada harga RM 90 sahaja. Tunggu apa lagi, kosongkan jadual bermula 17-25 Mac ini dan raikan hari jadi BoBoiBoy bersama insan tersayang ok?  

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 10 Dec 2019
Hiburan Mon, 25 Dec 2017

迪丽热巴、杨幂惊爆不合!

迪丽热巴和杨幂惊爆不合!她因为演出《三生三世十里桃花》、陆综《奔跑吧》人气飙涨,是师姐「嘉行传媒」旗下艺人;她近日被传设立个人工作室有意单飞,引起各方关注。

Featured Wed, 6 Oct 2021
Hiburan Fri, 17 May 2019

#setulusikhlas: Makcik Cleaner Buat Hari Fikry Ibrahim Lebih Semangat?

Senyum kan percuma…korang dah senyum ke harini?

Hiburan Sun, 12 Sep 2021

Alyph Puas Dengan Karya Solo

Sering muncul dengan karya kolaborasi, penyanyi rap Alyph mengakui mahu memberikan fokus terhadap karya solo. Alyph yang merupakan bekas anggota kumpulan Sleeq ini muncul dengan EP solo berjudul III/III yang mengandungi tiga lagu iaitu Skali

Hiburan Mon, 21 Jan 2019
Hiburan Mon, 1 Jul 2019

Dapat Anak Lelaki, Tahniah Izreen Azminda!

Syukur Alhamdulillah… Semuanya berjalan dengan lancar dan baik sekali. Terima kasih bagi semua yang mendoakan saya dan bayi.

Contest Thu, 23 Jan 2020

#XtraGiveaway: Win A Pair Of Ronan Keating Concert Tickets And A Romantic Dinner For Two This Valentine’s Day!

It is definitely the perfect night out for a romantic moment with your love one!

Hiburan Tue, 4 Jun 2019
Hiburan Sat, 6 Jan 2018

谭咏麟大赞何沛璇「有孙燕姿的影子」

完成了学业正式回归乐坛的何沛璇,日前带着全新EP举办《亲爱的女孩》听歌会;对这位才女,香港歌坛大哥谭咏麟大赞何沛璇声线像孙燕姿,让她直呼“这是很大的夸奖!”

| Live TV