Hiburan By: SGMS Faida April 7, 2019 @ 2:28am

Baru Tiga Episod, Pengarah Terkejut Peminat Serbu SOGO Demi Nur 2!

Baru 3 episod bersiaran, nampaknya demam Nur 2 dah bermula! Sana-sini orang ramai mula membincangkan babak-babak yang membuatkan penonton sudah tidak sabar untuk menunggu episod seterusnya.

Dalam masa sama, pengarah drama popular itu Shahrulezad Mohameddin memberitahu dia terkejut melihat sambutan yang diterima di siri jelajah Nur 2 yang berlangsung di pusat beli belah Sogo, hari ini. 

” Seumur hidup abam, abam rasa ni lah kali pertama drama yang abam buat diberikan sambutan semeriah ini walhal baru 3 episod bersiaran.

” Ada lagi 12 episod sedang menunggu. Anyway, terima kasih pada peminat drama Nur dan Nur2 yg sanggup bersusah payah beratur selama berjam untuk bersama warga artis drama Nur,” luahnya di Instagram.

Shahrulezad juga memohon maaf kerana tidak dapat menyertai acara yang berlangsung semalam disebabkan sibuk di lokasi bagi menyiapkan drama untuk slot Samarinda yang bakal bersiaran pada bulan Ramadan ini. 

” Abam rasa cukup terharu sangat sokongan kalian. Sayang korang ketat ketat. Terima kasih ek,” tulisnya.

Apapun, Good Luck untuk drama pencalonan Nur di Drama Festival Kuala Lumpur 2019 yang bakal disiarkan pada jam 9 malam ini di TV3 dan www.tonton.com.my. 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 13 Apr 2018

Sajat Pun Buat ‘Tour’ Di Rumah Sendiri?

Dalam episod kali ini Sajat juga turut berjumpa kawan baiknya iaitu Dato Aliff Syukri untuk membincangkan tentang perniagaan mereka. Dah alang-alang berjumpa tu apalagi, Sajat sempat menari Panama Dance dengan abang terlajak laris kita ni tau! 

Fab Foodies! Sun, 19 May 2019

Grand Bazar Ramadan Raya 2019 Himpun 300 Gerai, Meriah Beb!

Jom ajak keluarga & kawan-kawan ke Grand Bazar Ramadan Raya 2019, macam-macam ada tau!

Hiburan Wed, 7 Nov 2018

Penampilan Anak Black Curi Tumpuan

Wow! Mantap betul persembahan dua beranak ni kan?

Hiburan Mon, 13 Jan 2020

‘Tipulah Kalau Kata Tak Takut’- Naim Daniel

Biar benda itu jadi satu doa…

Fab Foodies! Mon, 21 May 2018

Apa Di Dapur? Bersama Chef Imelda Harris

Harus tahu, pengambilan bayam adalah amat disarankan sepanjang tempoh berpuasa memandangkan sayuran ini terkenal sebagai sumber zat besi yang sangat baik untuk dikonsumsi lebih-lebih lagi bagi penderita anemia.

Hiburan Wed, 10 Oct 2018

40 Tahun Berlakon, Jalil Hamid Rasa Terhina Angkara Syarikat Produksi?

Terasa penat dan sia-sia pulak mengumpul 7…8 anugerah dan ANUGERAH pelakon terbaik dan popular selama hampir 40 tahun.

Hiburan Sat, 30 Jun 2018

环东艺校《听见你的声音》合辑阵容敲定2019年推出

环东艺校《我是练习生 -迷你演唱会3.0》圆满落幕!16位练习生及PK成功的素人歌手加入《听见你的声音》合辑阵容,预计2019年推出市场。

Hiburan Fri, 26 Jul 2019

‘Masa Kecil Je Kita Rasa Penat’- Raja Farah Kongsi Pengalaman Asuh Dua Anak

Penat kejap je takpe kan…hasilnya InshaAllah berbaloi!

Hiburan Thu, 29 Mar 2018

Bront Palarae Bakal Pindah Ke Jakarta?

Bront memberitahu, dirinya enggan membuat keputusan terburu-buru memandangkan banyak perkara perlu difikirkan sebelum melebarkan sayap ke Jakarta.

Hiburan Tue, 7 Jan 2020

South Korean Heart-Throb Jo Jung Suk And Singer Gummy To Be Expecting Their First Child

Looking at his/her parents, the baby will definitely be a very adorable one.

| Live TV