Featured By: Fatin Nurain August 18, 2022 @ 1:24pm

Batal Hasrat Pergi Konsert Billie Eilish, Janna Nick Kena Influenza B

Hasrat pelakon popular, Janna Nick untuk pergi ke konsert penyanyi antarabangsa, Billie Eilish di Stadium Nasional Bukit Jalil, hari ini terpaksa dibatalkan apabila dirinya dimasukkan ke wad selepas dijangkiti influenza B, semalam.

Memetik laporan Harian Metro, Janna terpaksa melepaskan dua tiket konsert Billie Eilish Happier Than Ever The World Tour 2022 itu.

“Saya baru nak menjerit sepuas hati dan menonton konsert Billie Eilish memandangkan itu adalah konsert pertamanya di Malaysia,” katanya.

Walaubagaimanapun, keadaan kesihatan pelakon wanita itu berada di tahap yang stabil dan masih dibawah pemantauan pihak hospital.

“Saya cuma mohon doa orang ramai supaya penyakit ini lenyap dengan segera. Saya menahan kesakitan ini selepas mengalami demam berpanjangan.

“Disebabkan itu, saya ditahan di wad supaya doktor dan jururawat dapat memantau keadaan kesihatan saya.

“Insya-Allah semuanya akan baik-baik saja. Doakan semoga tiada komplikasi teruk dan saya dapat kembali bekerja,” katanya.

Selain itu, Janna sempat meluahkan rasa bersalahnya terhadap tenaga produksi drama Melastik Ke Hatimu 2 kerana terpaksa menangguhkan penggambaran yang hampir tamat.

“Ikutkan hati saya nak sambung saja penggambaran seperti biasa tapi bimbang kerana virus ini ada risiko berjangkit,” katanya.

Sumber: Harian Metro

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 9 Jul 2018

Authorities Can Track You Down Just for Watching Porn

They might be watching us while we fap :O

Events Mon, 31 Dec 2018
Hiburan Mon, 5 Mar 2018

BIGBANG大成自愿从军「3月13日闪电入伍」

BIGBANG队长G-Dragon(GD)于上月27日赴「白骨部队」展开军旅生涯后,成员太阳也预计在12日入伍。不过5日传出最新消息,主唱大成也将在13日高唱从军乐,只比太阳晚了一天。而当大声入伍后,BIGBANG五人中将有四人服役,仅剩「老幺」胜利单打独斗。

Hiburan Mon, 24 Sep 2018

林文荪《这世界终会记得我的名字》为听觉障碍孩童发声

去年获得《决战好声》新马版冠军的林文荪加盟环球音乐后,正式发行了个人首支单曲《这世界终会记得我的名字》!

Hiburan Sat, 4 Jan 2020

Kahwin Bulan Ini, Sasha Saidin Bakal Ikut Suami Pindah Luar Negara

Keluarga akan menjadi keutamaan saya nanti…

Hiburan Tue, 30 Jan 2018

Majlis Aqiqah Anak Kedua Fouziah Gous

Dekorasi pelamin majlis aqiqah juga meriah dengan tempat beradu bayi yang dibuat dengan bentuk kapal layar selain tambahan hiasan lautan denga koral serta ikan nemo

Hiburan Wed, 21 Sep 2022

| Live TV