Hiburan By: SGMS Faida March 22, 2018 @ 9:32am

Ude Mohon Bekas Isteri Henti Drama!

Alahai, macam-macam. Nampak gaya macam tiada kesudahan pula kes penceraian mereka ni…

Bekas suami Intan Liana Salleh yang juga merupakan suami pelakon Izreen Azminda meminta agar bekas isterinya itu tidak terus ‘berdrama’.

Muhammad Radzi Abdul Wahid, 30 yang merupakan pemuzik bebas turut menepis segala dakwaan dan kenyataan dikeluarkan bekas isteri pertamanya dan menyifatkan kenyataan Intan adalah pembohongan semata-mata dan sekadar ingin meraih simpati.

“Dia cakap tidak tahu salah kenapa ingin diceraikan dan kami tidak pernah berbincang masalah ini. Sedangkan dia tahu masalah dalam rumah tangga kami sudah berlarutan sejak dua tahun lalu.

“Saya selalu berbincang cara baik dan kalau boleh tidak mahu masalah ini diperbesarkan. Kenapa dia tidak bercakap kebenaran ini? Jadi saya agak terkilan kenapa dia mengeluarkan kenyataan ini. Tindakannya itu secara tidak langsung membuka aib saya.

“Orang mula berpandangan negatif terhadap saya sehingga ramai beranggapan saya bapa tidak bertanggungjawab dan banyak lagi. Jadi, kepada Intan berhenti drama air mata,” katanya kepada Harian Metro.

Tambahnya, masalah rumah tangganya dengan Intan sudah bermasalah sebelum dia berkenalan dengan Izreen.

 “Saya tidak mahu bercerita apa masalah kami sejak dua tahun lalu. Ia terlalu peribadi buat saya. Kalau dia nak bercerita, ia terpulang. Apa yang penting saya tidak akan bercakap apa-apa.

“Banyak kali saya ajak berbincang, tetapi semuanya gagal. Pun begitu, jika ada yang tetap beranggapan saya sebaliknya, terpulang kepada mereka kerana mereka tidak tahu apa masalah sebenar. Takkan saya nak cerita semua hal dalam rumah tangga kami.

“Jadi saya berharap netizen perlu berlaku adil dengan tidak meletakkan kesalahan sepenuhnya atas diri saya,” katanya.

Terdahulu Ude dan Intan sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur pagi tadi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 31 May 2019

Air Mata Norman Hakim, Aliff Satar Jatuh Di Penjara Sungai Buloh

Sepanjang empat jam pertemuan, saya banyak berdiam mendoakan segala yg terbaik buat mereka. Mereka yang lebih banyak berkongsi kisah dan cerita sambil pegang tangan, muka saya.

Hiburan Tue, 19 Dec 2017

ZARINA ANJOULIE ‘SOUND’ DIRA ABU ZAHAR

“So dira is this what u do pergi turun padang aib kan another female thats digusting n a digrace to puteri umno punya society.  “Maybe Fathia did say something but tak payah lah nk aibkan […]

Hiburan Sun, 1 Dec 2019
Hiburan Thu, 23 Nov 2017

Nabil Hilang Hormat Pada Chef Wan Selepas Dikritik

Nabil Ahmad mengakui yang beliau sudah hilang hormat terhadap Chef Wan selepas kritikan negatif sebegitu datang dari individu terpengaruh seperti dirinya

Hiburan Sat, 30 Jun 2018

Bront Palarae Perlukan RM 2 juta Untuk Naskah Inspirasi

Bajet yang diperlukan untuk filem ini adalah sekitar RM4.4 juta, tetapi kami hanya memerlukan RM2 juta sumbangan ikhlas daripada peminat dan orang awam di luar sana.

Fab Foodies! Mon, 14 Jan 2019

Spend Reunion Dinner with the Finest Dishes in Town at Chynna

Delicious, modern and so easy to feast on for everyone

Hiburan Wed, 17 Oct 2018

” Tahniah! What A Fantastic Occasion” – Ucapan Bekas Suami Buat Fasha Sandha Undang Kontroversi

Nak tahu apa status hubungan terkini Fasha Sandha? Klik artikel untuk berita selanjutnya

Hiburan Tue, 19 Nov 2019

2020农历新年倒数派对!多位知名艺人山上陪你过大年

2020鼠年春晚众星云集云星剧场,带来乐趣和动感十足的跨年演出!

TECH Wed, 5 Dec 2018

5 Sebab Akaun Facebook Boleh Disekat

Ini antara ciri-ciri akaun facebook anda boleh disekat.

Contest Mon, 26 Aug 2019

xtra好康头 | 送你林子祥《开心演唱会2019》云顶站入门票

xtra好康头 送你林子祥《开心演唱会2019》云顶站入门票,让他用微笑征服你的心,见识不一样的林子祥。

| Live TV