Hiburan By: Salma Syahbuddin September 1, 2018 @ 10:00am

“Belum Ada Perancangan Untuk Berkahwin Dengan Zizan” – Mira Filzah

Sebelum ini kontroversi timbul apabila Zizan Razak memberitahu bakal berkahwin dalam masa terdekat dan calon isteri beliau adalah seorang yang cukup dikenali. Dan, sejak dari itu peminat tidak putus-putus mengaitkan Zizan sedang hangat menjalinkan hubungan bersama pelakon dan pengacara, Mira Filzah.

Baru-baru ini, sekali lagi tercetusnya khabar angi mengatakan pasangan ini sedang rancak membuat persiapan perkahwinan. Betul ke?

Menurut Mira Filzah, dakwaan tersebut adalah tidak benar. Kerana mereka masih belum memutuskan atau merancang perkahwinan.

“Kami mahu tenang-tenang dulu. Ada juga, orang bertanya mengenai perkara  itu, tetapi kami belum ada sebarang perancangan ke arah perkahwinan.” Katanya

Namun begitu, gadis cantik, kecik molek ini mengakui selesa dan bahagia berkawan rapat dengan Zizan kerana karakter lelaki ini yang mudah didekati.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 18 Feb 2018

大年初三:免费观赏《春天花啦啦!一屋满堂》

好事成双!在这个充满欢乐佳节气氛的2月份,马来西亚第一网络电视 tonton 将于2月18日开放《春天花啦啦!一屋满堂》让用户免费观看,以及给予Android用户享有50%新春优惠升级成为VIP会员。

Hiburan Mon, 16 Apr 2018

Persis Bidadari, Fazura Makin Cantik Dalam Koleksi Busana Infinence

Dalam perkembangan lain, Fazura turut memberitahu beliau bakal masuk ke set penggambaran filem bersama produksi Indonesia.

Events Sat, 2 Mar 2019
Hiburan Tue, 7 Jan 2020
Hiburan Thu, 4 Oct 2018
Hiburan Fri, 15 Mar 2019

‘Minta Maaf Sebelum Pukul 6, Kalau Tidak…’- Che Ta Kesal Bekas Pemandu Tak Muncul Di Sidang Media

Semoga ada penyelesaian baik di antara kedua pihak ini.Insya Allah…

Hiburan Thu, 19 Jul 2018

Miliki Huawei Nova 3 Dan Nova 3i Pada Harga RM1899 Dan RM 1249

Lanjutan daripada pengumuman rasmi Huawei Nova 3 dan Nova 3i untuk pasaran China semalam, hari ini, Huawei Malaysia membawakan kedua-dua peranti tersebut untuk pasaran tempatan. Pada majlis perasmian yang berlangsung bertempat di Lightbox, Sungai Buloh, Huawei Malaysia telah memperkenalkan […]

Hiburan Mon, 12 Mar 2018

Ironinya judul lagu album ‘Puncak Kasih” Ziana Zain!

“I’m strong (saya kuat). Sebagai selebriti pelbagai perkara boleh berlaku. Tapi kena ‘move on’ (teruskan hidup) dan teruskan kerjaya.” Katanya

Hiburan Fri, 8 Feb 2019

Meriahnya Majlis Aqiqah Anak Nubhan!

Majlis yang berlangsung di Negeri Sembilan pada Rabu lalu (6 Februari) turut dihadiri ahli keluarga serta anggota kelab peminatnya, Nubhan Squad.

Hiburan Thu, 30 Aug 2018

Lepas Buka Pasaraya, Rosyam Nor Keluar Produk Jus Belanda

Adraa bukan produk antikanser. Saya mengeluarkan produk berasaskan durian belanda yang mempunyai antioksida yang tinggi bukan anti kanser. Jangan salah anggap pula ya!

| Live TV