Featured By: Dhia Iwana July 2, 2024 @ 3:52pm

“Berdenyut Bekas Czer Tu, Terasa Sampai Sini”- Netizen Risau Tengok Aksi Ligat Ayda Jebat

Penyanyi dan pelakon Ayda Jebat berkongsi sesi latihan akrobatik bagi program hiburan realiti popular menerusi platform TikToknya semalam.

Menurut Ayda atau nama sebenarnya Nur Suhada Jebat, dia membuat kesilapan semasa mendarat sehingga memberi kesan pada luka bahagian perutnya yang kini masih dalam proses pemulihan selepas bersalin pada Disember tahun lalu.

“First try salah land. Land depan. Berdenyut tempat czer. Nasihat sikit mak budak ni gais. Lupa diri.”Tapi practice makes perfect. Alhamdulillah.. sumpah muka pucat sebelum naik stage sebab memikirkan macam macam benda. Kerja gila,” tulisnya.

Dalam pada itu, lebih menarik perhatian menerusi ruangan komen yang ditinggalkan netizen kerana rata-rata mereka risau dengan aksi ligat yang dikongsi penyanyi itu.

@xtra_my “Berdenyut Bekas Czer Tu, Terasa Sampai Sini”- Netizen Risau Tengok Aksi Ligat Ayda Jebat… #fyp #xtramy #aydajebat #beritaditiktok #sembangentertainment #czer ♬ original sound – XTRA


“Berdenyut bekas czer tu terasa sampai sini, salute for all effort.

“Risaunya tengok.. jaga-jaga takut jadi pendarahan dalam.

Take care Kak Ayda. we love you.

“Hati-hati tau Kak, czer mom dah 8 tahun boleh terbuka lagi,” tulis netizen.

Bagaimanapun, ramai turut memuji usaha dan kesungguhan yang ditunjukkan pelantun Pencuri Hati itu dan mengharapkan kemenangan berpihak pada penyanyi tersebut.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Thu, 29 Nov 2018

全家来马过平安夜!钟镇涛女儿当嘉宾、老婆当服装师

钟镇涛12月24日携妻带女来马巡演,与歌迷共度一个难忘的平安夜!

Trending Fri, 13 Aug 2021
Hiburan Fri, 30 Mar 2018

Neelofa Gembira Dengan Diri Sendiri?

Justeru itu, tidak hairanlah jika wanita sepertinya dijadikan sebagai inspirasi kerana sentiasa positif dan terus mengorak langkah dalam bidang yang diusahakannya

Hiburan Thu, 2 Nov 2023

Suka Nikmati Makanan Pedas, Cili.. Sabdhi Saddi Masuk Hospital Gara-Gara Apendiks

Alamak! Takutlah nak makan pedas😵 Semoga cepat sembuh Sabhi Saddi✨

Featured Tue, 16 Jan 2018

Kesan Stress Pada Kesihatan

Masalah stres bukan sahaja boleh menganggu fungsi fizikal dan mental seseorang, malah ia turut memberi kesan pada kesihatan tubuh badan seseorang. Mereka yang mengalami stres jangka pendek boleh mendapat kesan-kesan seperti sakit kepala, migrain, sakit […]

Contest Sat, 31 Aug 2019
Hiburan Thu, 11 Oct 2018

Hottie Henry Golding to Star in Another Hollywood Movie!

This time it’s a crime genre by Guy Ritchie

Hiburan Wed, 5 Jun 2019

Sufi Rashid Teruja Tahun ini Tidak Bujang

Sufi Rashid berasa teruja kerana tahun ini merupakan tahun terakhir beraya berstatus bujang.

Featured Thu, 25 Aug 2022

Gabungan 3 Pengarah Tersohor & 1 Ketua Juri, Program Realiti Fit For Action Cungkil Bakat Pelakon Baharu!

Wow! Untungnya 12 Peserta progam realiti pencarian pelapis pelakon versatil Fit For Action dapat berguru dengan tiga pengarah hebat, Heykal Hanifah, Aziz M Osman & Ellie Suriaty! 🤩 Saksikan Fit For Action mulai 3 September 2022, setiap hari Sabtu, pukul 10.00 malam di TV3!