Featured By: Salma Syahbuddin October 25, 2022 @ 2:30pm

“Biar Saya Seorang Menanggung Beban”- Abang Viva & Keluarga Berdamai, Majlis Sambut Menantu Disember Ini

Selepas susur masa media sosial dikecohkan dengan kisah rumah tangganya, Azwan Omar atau Abang Viva memaklumkan dia dan keluarga telahpun berdamai.

Perkara itu dikongsikan menerusi hantaran yang dimuat naik di akaun Facebook miliknya baru-baru ini.

“Alhamdullillah segala perselisihan faham telah diselesaikan dan kami menjadi seperti dahulu kembali. Terima kasih kepada semua yang telah mendoakan saya.

“Biarlah apa yang berlaku dan apa yang kami bincangkan menjadi rahsia antara keluarga kami,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Dalam pada itu, Azwan juga memohon agar orang ramai tidak melontarkan kata-kata kecaman berkaitan keluarganya selepas ini.

“Saya wakil dari seluruh keluarga memohon maaf atas segala yang telah terjadi, dan saya berharap tiada lagi kecaman atau isu yang akan dikeluarkan. 

“Jika ada kebencian, pertanyaa atau apa-apa boleh terus bertanyakan kepada saya sahaja. Biarlah saya seorang yang menanggung segala beban. Terima kasih dan maaf sekali lagi kepada semua,” katanya.

Sementara itu, Azwan juga memaklumkan majlis resepsi perkahwinannya bersama isteri akan diadakan pada Disember depan.

“Insya-Allah majlis perkahwinan kami akan dibuat pada bulan Disember tahun ini,” jelasnya.

 

Terdahulu, isteri Abang Viva meminta orang ramai agar memberikan ruang kepada suaminya untuk menyelesaikan masalah yang timbul dalam keluarga.

ARTIKEL BERKAITAN:“Beri Mereka Ruang Selesai Isu Adik Beradik, Pasal Mak Ayah Dah Okay…”- Isteri Abang Viva Tenang Terima Kecaman

ARTIKEL BERKAITAN:Didakwa Nikah Tanpa Pengetahuan Keluarga, Abang Viva Tampil Buka Mulut – “Dah 5 Kali Cakap Pada Mak, Cuma Mereka Tak Setuju Dengan Pilihan Hati Saya…”

ARTIKEL BERKAITAN:Abang Viva Didakwa Kahwin Tanpa Restu Keluarga? Luahan Hati Kakak Curi Perhatian – “Mungkin Kami Hanya Beban, Rupa Buruk & Busuk!”

ARTIKEL BERKAITAN:Tahniah Wira Malaysia! Ramai Sokong Abang Viva Terima Pingat Jasa Kebaktian

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 17 Aug 2018

‘Sekurang-Kurangnya Bagi Saya Peluang Bercakap’, Calon Temuduga Luah Rasa!

Namun apa yang cuba saya sampaikan di sini adalah sikap pengurus dan pegawai sumber kemanusiaan di situ yang membuatkan saya kecewa. Mereka mempersendakan kelayakan yang dikatakan tidak mencapai piawaian.

Hiburan Thu, 22 Sep 2022

“Jangan Bangga Ada Pakwe Bukan Islam” – PU Syed Tegur Yazmin Aziz

PU Syed dah tegur dah tu.. Doakan yang baik-baik

Hiburan Wed, 15 May 2019

Adik Farid Kamil Terkejut Abang Dipenjara

Harap semua pihak faham & beri kami ruang…

Featured Tue, 29 Nov 2022
Trending Tue, 19 Jan 2021
Featured Mon, 21 Mar 2022
Trending Mon, 22 Aug 2022

“Kan Comel Pakai Tudung” – Usop Mohon Doa Agar Isteri Berhijab Dengan Sempurna

Penyanyi, Usop yang bergelar suami kepada Nur Fatihah Md Hasim pada Februari lalu kini dilihat semakin bahagia bersama isteri tercinta lebih-lebih lagi bakal menerima orang baru dalam hidup. Terbaharu, selebriti yang menempa nama menerusi rancangan

Hiburan Fri, 5 Jul 2019
Featured Tue, 12 May 2020
familuv Fri, 25 Nov 2022

Sambut Kepulangan Dari Switzerland, Hafiz Mahamad Terharu Diraikan Pekerja

Usahawan dan pempengaruh terkenal, Hafiz Mahamad yang baru sahaja pulang dari Switzerland setelah bercuti bersama keluarga terharu apabila kepulangan disambut oleh pekerja-pekerjanya di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.   View this post on Instagram  

| Live TV