Hiburan By: SGMS Enal May 15, 2019 @ 10:23pm

Biarlah Lambat Popular…

Pelakon dan model jelita, Ayunie Harris, pernah diberi syarat untuk buka tudung sekiranya mahu cepat mencipta populariti di negara jiran.

“Tawarannya menarik yakni saya akan diletakkan sebaris artis popular sana melalui projek sinetron dan filem tapi bersyarat iaitu saya kena buka tudung!

“Saya terus terbayangkan wajah Papa dan Mama yang pastinya kecewa jika saya menerima tawaran itu,” katanya.

Pelakon dikenali melalui filem Enjin No.9 arahan Raja Azmi, akui susulan itu dia tegas menolak tawaran kerana tidak mahu memalukan keluarga.

“Biarlah saya lambat popular pun, asalkan saya masih tahu batas dan berusaha jaga aurat.

“Tidak mahulah hanya sebab mahu mengejar populariti, maruah sebagai muslim pula tergadai,” katanya.

Ketika ini, Ayunie sedang mencipta nama melalui sinetron berjudul Biru Langit bergandingan bersama Ali Syakieb, Raditya Jason dan Hessel Steven yang ditayangkan sepanjang Ramadan ini di stesen TV sana.

Malah atas permintaan ramai, pihak produksi juga sudah mula memuat naik sinetron itu ke laman Youtube sejak beberapa hari lalu.

Selain itu, dia sedang menjalani penggambaran untuk video muzik terbaru penyanyi Raditya Jason di Jogjakarta sejak semalam.

Oleh: Endy Ashari

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 5 Apr 2018

Saya Bukan Bodoh! – Raja Ilya

Tambahnya lagi, sebagai seorang wanita islam yang masih mempunyai maruah, menolak tawaran itu merupakan jalan yang terbaik buat dirinya

Hiburan Mon, 14 May 2018

Sheila Rusly Kecewa Dengan Syafiq Kyle?

“Saya tak boleh sewenang-wenangnya tukar pelakon sebab watak itu dipegang oleh Syafiq, kalau orang lain lakonkan dah tak jadi Dekatkan Jarak Kita…

Hiburan Fri, 17 May 2019

#setulusikhlas: Makcik Cleaner Buat Hari Fikry Ibrahim Lebih Semangat?

Senyum kan percuma…korang dah senyum ke harini?

Hiburan Wed, 8 Jan 2020
Hiburan Thu, 19 Dec 2019

Hanya Mampu Berdoa, Saharul Ridzwan Harap…

Untungnya dapat suami yang memahami…

Hiburan Tue, 13 Nov 2018

Kak Lina Pom Pom Akui Kini Hangat Bercinta

Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat Kak Lina kita dan juga baby Sefhia okay!

 

Automobile Wed, 7 Feb 2018

WANT TO IMPRESS YOUR NOSY RELATIVES THIS CNY? DRIVE A MINI COOPER LAH!

Chinese New Year brings extended family members together to celebrate a joyous occasion. So, it is a good time to impress the uncles and aunties by driving a Mini Cooper back this year.

Hiburan Fri, 8 Dec 2017

Azwan & Ezzaty Kini Bergelar Ibu Bapa

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan selebriti, Azwan Kombos dan Ezzaty Abdullah yang kini sudah bergelar ibu bapa apabila anak sulung mereka selamat dilahirkan kira-kira pukul 10.27 malam Rabu.  Azwan yang merupakan seorang pelakon ketika dihubungi […]

Hiburan Thu, 25 Jul 2019

#ThrowbackThursday Produce X 101 Moments that Disintegrated Our Wigs and Left Us Gagged Part 1

This post is dedicated to the post-Produce X 101-depressed out there.

Hiburan Wed, 3 Apr 2019

Ketepi Kerjaya Peguam, Sangeeta Tak Pernah Menyesal Jadi Pelakon

Pelakon utama Adiwiraku ini juga bakal berangkat ke New York untuk mengikuti kursus pendek tak lama lagi. Good luck Sangeeta!

| Live TV