Hiburan By: SGMS Faida January 27, 2019 @ 5:22pm

‘Bila Boleh Jumpa Mak?’- Fikry Ibrahim Bagi ‘Signal’ Mahu Serius Dengan Farah Nabilah?

Selepas gandingan pelakon Farah Nabilah dan Fikry Ibrahim dalam sebuah drama tahun lalu, rata-rata peminat mahukan mereka bersatu sebagai pasangan kekasih.

Biarpun mereka tidak pernah mengeluarkan kenyataan sedang bercinta, pasangan ini kerap meninggalkan komen di laman Instagram masing-masing.

” Bila boleh jumpa mak?,” komen Fikry pada sebuah gambar yang dimuatnaik Farah bersama ibunya.

Sebilangan besar pengikut pemilik syarikat produksi sendiri, Fawaadeanfilms ini teruja membaca komen yang ditinggalkan oleh Fikry dan berharap kenyataan itu bukan sekadar gurauan. 

Ehem…kalau betul couple pun apa salahnya kan? Dua-dua single lagi tau!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 19 Dec 2019
Hiburan Sun, 3 Dec 2017

Bukan Rampas, Hanya Tumpang Kasih Kata Izreen Azminda

Izreen Azminda mengakui akur dengan cemuhan orang ramai yang melabel dirinya sebagai perampas dan meruntuhkan kebahagian rumahtangga orang lain.

Events Sat, 12 Oct 2019

Selamat Bertunang, Zara Zya Dan Hafreez Adam Bakal Nikah Oktober 2020

Wah, kita doakan yang baik-baik buat pasangan dua sejoli ini okay!

Hiburan Sat, 31 Mar 2018

Demi Emma Sanggup Hiking Untuk Sambut Hari Jadi

Romantiknya Kamal Adli sambut birthday Emma .. Siap hiking ye

Hiburan Sat, 25 Jan 2020

“Saya Ambil Masa 10 Tahun Buka Rantai, Jam Emas Rolex” – Caprice Backing MK K-Clique?

Hukum agama memang tak boleh bawak bincang sebenarnya…tapi doakan je lah yang baik-baik.

Hiburan Tue, 2 Jul 2019
Fab Foodies! Wed, 15 May 2019

Biar Betul! Buffet Best Ramadhan 2019 Paling Murah Di Dorsett Grand Subang

Serius la Buffet Ramadhan kat Dorsett Grand Subang serendah RM 99! Jom serbu!

Hiburan Thu, 7 Feb 2019

’Jauhi Jantan Yang Buka Aib Mu’- Bapa Emma Maembong Luah Rasa

Sebilangan besar pengikut pengikut pelukis terkenal ini meninggalkan komen agar bersabar dengan dugaan dari Allah.

Hiburan Tue, 27 Nov 2018

Tiga Lagu Hael Ke AJL 33, Nabila Razali Janji ‘Turun Padang’

Sweet je tengok dua selebriti ni kan. Teman tapi mesra gituew…

Hiburan Tue, 16 Jan 2018

The Cranberries主唱猝死享年46岁

西洋经典乐团小红莓合唱团(The Cranberries)主唱桃乐丝(Dolores ORiordan),伦敦时间15日在伦敦过世,享年46岁。据悉,她是在伦敦录音期间「突然过世」,死因目前不明。这个噩耗令她的家人无法接受,而小红莓其他3位团员,也在脸书、推特发表声明,感叹:「这个世界在今天失去了一位真正的艺术家。」

| Live TV