Hiburan By: SGMS Fas February 19, 2018 @ 4:47am

BILA KRISDAYANTI TANPA ‘MAKE-UP’!

Apabila seseorang itu bergelar artis, dia juga sudah menjadi sebahagian daripada  milik masyarakat. Segala tindak tanduk dan penampilannya menjadi perhatian.

Bagi artis wanita yang popular seperti Krisdayanti contohnya, beliau sering kelihatan cantik dengan solekan menawan dan fesyen berjenama penuh glam.

Diva Indonesia yang lebih mesra disapa KD ini dikatakan rajin melakukan rawatan  untuk memelihara tubuh dan wajah agar sentiasa  kelihatan awet muda, berseri dan sudah tentu lawa. Bahkan isteri kepada jutawan Timor Leste, Raul Lemos ini sanggup berbelanja puluhan ribu ringgit sebulan semata-mata untuk merawat wajahnya.

Wah! untung ada suami kaya, boleh manjakan diri di salon kecantikan setiap bulan gitu!

Seringkali dilihat Krisdayanti  memuat naik gambar-gambarnya melalui Instagram setelah disolek cantik menawan.

Persoalannya? Pernah kah korang bayangkan jika bekas isteri Anang Hermansyah ini tampil tanpa make up? Adakah rupa wajahnya  persis gambar-gambar yang pertontonkan atau KD lebih cantik tanpa solekan dan memiliki wajah natural beauty, kata orang.

Nak tahu? Sila layan beberapa keping gambar disiarkan hangat.com yang memperlihatkan  KD tanpa makeup. Lihat dan nilai sendiri ya!

Penulis pernah terserempak dengan KD tanpa make up semasa kehadirannya di Kuala Lumpur tahun lalu ketika sedang melakukan senaman di sebuah gym hotel dan kelihatan wajahnya muda sehingga tidak mengenali bahawa wanita itu adalah penyanyi tersohor berusia 42 tahun, apatah lagi tubuhnya langsing bagi seorang ibu beranak empat.

Hebatlah KD!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 6 Jun 2018

Hilang 20 Kg, Apa Rahsia Ramlah Ram?

Sebelum ini berat badan saya 70 kilogram dan ada juga kawan-kawan ‘membawang’ pasal saya tetapi itulah orang kata buat kita semangat. Terbaiklah kak!

Hiburan Wed, 27 Jun 2018

Remy Ishak Susut Demi ‘Pulang’

Tambah Remy, dia sepatutnya menurunkan lebih banyak berat badan namun dek kekangan masa, misi itu tidak kesampaian.

Hiburan Mon, 8 Oct 2018

Wanita Mengandung Ada Tabiat Pelik Kan? Mawar Rashid Kongsi Pengalaman

Cantiknya mommy to be ni! Macam wanita mengandung lain juga, Mawar Rashid turut berdepan dengan tabiat ‘mengidam’ benda pelik. Apa agaknya tu ya?

Events Fri, 3 May 2019

Scha Alyahya & Downy Natural Come Together to Celebrate Women’s Natural Selves

The latest Downy products leave clothes with a light, refreshing, natural scent that lasts throughout the day to add a confidence boost for women to flaunt their natural selves.

Events Mon, 12 Nov 2018

《光》特别首映星光闪耀!庄仲维望票房破300万

由导演郭修篆首部执导的长篇电影《光》在11月29日上映前,圈中多达50多位艺人朋友齐聚看首映!

Hiburan Sat, 20 Oct 2018
Hiburan Thu, 9 Aug 2018

Emma Tak Risau Dengan Gelaran Ratu…

Tak ada apa yang perlu saya risaukan sekiranya orang label saya sebagai Ratu Telenovela (memandangkan dah dua kali menang kategori sama)

Hiburan Sun, 15 Dec 2019

Hafreez Adam Akhirnya Jawab Spekulasi, Putus Tunang Bulan Lalu…

Kalau dah jodoh, tidak ke mana…doakan lah yang baik-baik untuk mereka.

Hiburan Thu, 5 Jul 2018

Perginya Anak Syurga, Amy Search Reda…

Al- Fatihah… Salam takziah buat seluruh keluarga penyanyi Amy Search atas pemergian anak syurga ini. Semoga diberi kekuatan atas ujian ini.

Events Wed, 11 Sep 2019

Wow! Tak Sangka Ustaz Hamadi Berjaya Tawan Everest Base Camp

Bangga rasanya dengan Ustaz Hamadi ni!

| Live TV