Hiburan By: SGMS Fas February 19, 2018 @ 4:47am

BILA KRISDAYANTI TANPA ‘MAKE-UP’!

Apabila seseorang itu bergelar artis, dia juga sudah menjadi sebahagian daripada  milik masyarakat. Segala tindak tanduk dan penampilannya menjadi perhatian.

Bagi artis wanita yang popular seperti Krisdayanti contohnya, beliau sering kelihatan cantik dengan solekan menawan dan fesyen berjenama penuh glam.

Diva Indonesia yang lebih mesra disapa KD ini dikatakan rajin melakukan rawatan  untuk memelihara tubuh dan wajah agar sentiasa  kelihatan awet muda, berseri dan sudah tentu lawa. Bahkan isteri kepada jutawan Timor Leste, Raul Lemos ini sanggup berbelanja puluhan ribu ringgit sebulan semata-mata untuk merawat wajahnya.

Wah! untung ada suami kaya, boleh manjakan diri di salon kecantikan setiap bulan gitu!

Seringkali dilihat Krisdayanti  memuat naik gambar-gambarnya melalui Instagram setelah disolek cantik menawan.

Persoalannya? Pernah kah korang bayangkan jika bekas isteri Anang Hermansyah ini tampil tanpa make up? Adakah rupa wajahnya  persis gambar-gambar yang pertontonkan atau KD lebih cantik tanpa solekan dan memiliki wajah natural beauty, kata orang.

Nak tahu? Sila layan beberapa keping gambar disiarkan hangat.com yang memperlihatkan  KD tanpa makeup. Lihat dan nilai sendiri ya!

Penulis pernah terserempak dengan KD tanpa make up semasa kehadirannya di Kuala Lumpur tahun lalu ketika sedang melakukan senaman di sebuah gym hotel dan kelihatan wajahnya muda sehingga tidak mengenali bahawa wanita itu adalah penyanyi tersohor berusia 42 tahun, apatah lagi tubuhnya langsing bagi seorang ibu beranak empat.

Hebatlah KD!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 6 Feb 2018

Sheila On 7 Konsert Kembali Pada 10 Februari 2018

Konsert itu bakal diadakan di StarXpo Hall, KWC Fashion Mall, Kuala Lumpur pada 10 Februari 2018

Hiburan Wed, 10 Oct 2018

Natasha Hudson Mengaku Dah Kembali Single

Natasha dan penyanyi dan komposer muzik, Carleed berkahwin pada April 2012 dan ia adalah perkahwinan ketiganya.

Hiburan Sun, 19 Jan 2020

郭晶丽顺利外销日本!新歌MV走拍20小时妆溶累瘫

适逢郭晶丽距离发行首张专辑的第35个年头,为了纪念「35」这特殊数字,她最近特别启动「S Special Project」并以《没有一个地方叫远方》作为揭幕单曲。

Hiburan Sun, 10 Feb 2019

Sazzy Falak Anti Pil Langsing Badan?

Makin cantik Sazzy ni kan, apa rahsianya?

Hiburan Wed, 30 Oct 2019
Hiburan Thu, 7 Mar 2019

‘ Belum Pernah Saya Tak Bayar Gaji’- Che Ta Jawab Dakwaan Pemandu Peribadi

Saya dan Zain pun rasa yang dia sebenarnya dihasut oleh rakan dan orang sekeliling untuk memuat naik status berunsur provokasi.

Hiburan Fri, 17 Aug 2018

#daiTV3 : Mengungkap Isu Terkini Dalam Dai’ Pendakwah Nusantara Malam Ini!

Barisan #daiTV3 pada malam ini akan diberikan tugasan menyampaikan dakwah mengenai isu terkini yang melanda negara termasuklah, depresi dan banyak lagi topik-topik menarik yang semestinya hangat untuk dibincangkan

Hiburan Sun, 12 Jan 2020

“Lentik Tak Lentik, Tunggulah..” – Bob Yusof

“Ini bukan lagu saya, jadi saya perlu minta izin,” jelas Bob Yusof apabila ditanya tentang persiapannya menjelang Anugerah Juara Lagu (AJL) yang ke-34 pada 9 Februari nanti.  Bob yang diberi kepercayaan untuk menggantikan penyanyi tersohor […]

| Live TV