Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: SGMS Enal November 1, 2018 @ 12:24pm

Black Kongsi Nama Anak Melalui Video Pendek

Menerusi video pendek tersebut, Black bersama Dayyan telah berkongsikan nama anak keduanya iaitu Rindu Dayyana. Perkongsian tersebut turut mendapat perhatian bagi mereka yang mempunyai seakan-akan sama.

Menurut Black sebelum ini, cahaya mata keduanya itu dilahirkan dengan berat 2.88kg. Apa yang pasti kehadiran Rindu pastinya akan membuatkan keluarga ini bertambah meriah, tambah pulak dengan Dayyan yang sememangnya riuh.

 
 
 
View this post on Instagram

Bismillah…dayyan dah ready nak share nama adik dia.. nama dia ialah… #nyawablack #blackpirlo #pokpet #KDRD #nivalel #nimemangviral tgk sampai habis noh.. #khaleefdayyan #rindudayyana

A post shared by #NYAWABLACK @cirakhairy (@black.hanifah) on

Semoga isteri Black selamat berpantang dan semoga Dayyan juga menjadi abang yang tidak membuli adik. Pasti kecoh tengok keletah dua beradik ini nanti bila masing-masing sudah besar.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 7 Sep 2018

Makin Selesa Bergelar Penyampai, Muaz Kongsi Rahsia Cepat ‘Ngam’

Saya amat berterima kasih kepada AG kerana dia banyak membantu saya. Saya masih ingat di minggu pertama di PHD, adakala saya tersasul atau energy yang saya beri, tak seimbang, Dia bantu saya untuk mencari keseimbangan tersebut.

Hiburan Tue, 5 Nov 2019

Perkahwinan Itu Penuh Pengorbanan -Kim Kardashian

 Selebriti Hollywood, Kim Kardashian menyifatkan perkahwinannya selama lima tahun bersama penyanyi rap, Kanye West sebagai penuh dengan pengorbanan terutama sekali kerana Kanye kini sudah berubah dan ingin lebih mendekatkan diri kepada tuhan.  Baca:Kanye West Nekad […]

Hiburan Wed, 15 Aug 2018

“Hubungan Kami Memang Mesra” – Amira Othman

Mesra dengan adik beradik sendiri pun menjadi isu. Apa kes ni?

Hiburan Thu, 15 Mar 2018

Siapa “H” Dihati Nelydia Senrose?

Walaupun sebelum ini Nelydia mengakui masih single, tetapi menurut beberapa sumber Nelydia kini sedang dilamun cinta dengan seorang jutawan muda yang dikenali sebagai Mr H?

Hiburan Sun, 25 Aug 2019

Tahniah…Ippo Hafiz Sah Bergelar Suami

Tahniah buat Ippo Hafiz

Hiburan Fri, 24 Aug 2018
Hiburan Mon, 25 Dec 2017

IZARA AISYAH KINI HAMIL?

Ditanya mengenai syarat dan batasan untuk berlakon selepas menjadi isteri, Izara hanya menjawab bahawa suaminya itu adalah seorang yang sangat memahami dirinya dan juga kerjayanya sebagai seorang pelakon

Hiburan Mon, 12 Mar 2018

Isu Selamatkan Anjing, Izzue Islam Ada Alasan Sendiri

Tambah Izzue lagi, masyarakat haruslah lebih prihatin dan membantu haiwan jalanan terutamanya apabila berada dalam kesusahan. Kerana, beliau percaya masyarakat Malaysia sememangnya terkenal dengan sikap prihatin dan belas kasihan

Hiburan Fri, 10 Aug 2018
Hiburan Wed, 16 May 2018

Cabaran Berpuasa Kali Ini Lebih Mencabar – Siti Nurhaliza

Siti akan cuba setakat yang mampu. Jika bekalan susu tidak terganggu dan Aafiyah juga kenyang, rasanya tiada masalah untuk berpuasa seperti biasa.

| Live TV