Hiburan By: SGMS Enal November 1, 2018 @ 12:24pm

Black Kongsi Nama Anak Melalui Video Pendek

Menerusi video pendek tersebut, Black bersama Dayyan telah berkongsikan nama anak keduanya iaitu Rindu Dayyana. Perkongsian tersebut turut mendapat perhatian bagi mereka yang mempunyai seakan-akan sama.

Menurut Black sebelum ini, cahaya mata keduanya itu dilahirkan dengan berat 2.88kg. Apa yang pasti kehadiran Rindu pastinya akan membuatkan keluarga ini bertambah meriah, tambah pulak dengan Dayyan yang sememangnya riuh.

 
 
 
View this post on Instagram

Bismillah…dayyan dah ready nak share nama adik dia.. nama dia ialah… #nyawablack #blackpirlo #pokpet #KDRD #nivalel #nimemangviral tgk sampai habis noh.. #khaleefdayyan #rindudayyana

A post shared by #NYAWABLACK @cirakhairy (@black.hanifah) on

Semoga isteri Black selamat berpantang dan semoga Dayyan juga menjadi abang yang tidak membuli adik. Pasti kecoh tengok keletah dua beradik ini nanti bila masing-masing sudah besar.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 25 Jul 2018

Overdose Dadah Punya Pasal, Demi Lovato Masuk Hospital!

Beliau berjaya disedarkan selepas dirawat dengan Narcan, iaitu sejenis alat semburan bagi merawat individu yang mengambil dadah berlebihan. Phew, nasib baik!

Hiburan Wed, 2 Oct 2019

Elfira Loy Tak Percaya Sudah Jadi Ibu!

Si cilik Elfira, secomel namanya!

Hiburan Tue, 18 Sep 2018

电影《光》扫二奖为国争光!庄仲维封影帝

电影《光》在《第13届华语青年影像论坛》扫二奖为国争光!导演郭修篆获得「年度新锐导演」以及庄仲维也夺得「年度新锐男主角」成为影帝。

Drama Mon, 17 Feb 2020
Contest Wed, 30 Oct 2019

xtra好康头 | 送你《马来西亚全国舞狮锦标赛-云顶杯》入门票

xtra好康头 送你《马来西亚全国舞狮锦标赛-云顶杯》入门票,让你现场一睹半决赛各技艺精湛的舞狮。

Hiburan Sat, 21 Sep 2019

Tahniah…Zamani Dah Bergelar Suami!

Alhamdulillah…Akhirnya!

Hiburan Thu, 28 Dec 2017

SIAPA MR J DALAM HATI JOY REVFA?

Mr J hadiahkan apa tu kat Joy Revfa?

FESYEN Sat, 28 Sep 2019

Abby Minta Doakan ‘Baby D’

Doakan Abby Abadi dan Baby D ya?

Hiburan Sun, 19 May 2019

Shima Anuar Tayang Bilik Bakal Anak , Cantik Kan?

Beruntung Sophea & bakal adiknya nanti!

Hiburan Sat, 24 Nov 2018

Nafi Bercinta Dengan Businessman, Zahirah Mcwilson Suka Lelaki Tinggi Lampai

Sesuailah kalau Zahirah nak cari lelaki tinggi lampai, baru berdiri sama tinggi, duduk sama rendah

| Live TV